Wkenl

Hoe om te laten gaan van gedachten en gevoelens

Gedachten en gevoelens kunnen zijn aangenaam genoeg, maar iedereen heeft ervaren gedachten en gevoelens die hen ongelukkig of stress veroorzaken.

Wanneer we gestrest zijn we vaak een miljoen en een dingen tegelijk gebeurt en een chattering geest is een van de laatste dingen die we nodig hebben. Daarom is het erg belangrijk om te kunnen om wat tijd om te ontspannen, zet dingen in context en los te laten.

Hier zijn een aantal methoden die kunnen helpen bij het loslaten, onderzoeken waarom we vasthouden aan gedachten en gevoelens in de eerste plaats en een aantal tips om toe te voegen aan uw gereedschapskist.

Stappen

Hoe om te laten gaan van gedachten en gevoelens. Erken dat het beoordelen van jezelf is niet gunstig.
Hoe om te laten gaan van gedachten en gevoelens. Erken dat het beoordelen van jezelf is niet gunstig.
 1. 1
  Focus en aandacht besteden aan wat er gaande is en wat je doet. Wanneer de geest vertelt honderduit in de achtergrond, gericht op het en erkennen dat er een gedachte keten happening - vaak grote delen van de geest zijn niet echt bewust van wat er gebeurt, als zijn slechts een deel van de achtergrond. Je kunt zeggen: "Ik ben momenteel dit gevoel" of "Ik denk aan die en die" Dit kan helpen de geest te focussen op wat er gebeurt, zodat het niet af te gaan naar het volgende ding. Heel vaak de gedachten te stoppen gewoon door zich te richten op hen, omdat ze plotseling blootgesteld aan controle.
  • Als je kijkt naar een kalmerend afbeelding, kan de geest te ontspannen en los te laten, maar dat gebeurt alleen als je stoppen met proberen en verwachten dat het gebeurt.
 2. 2
  Observeren wat er gaande is om een inzicht en een goed begrip van hoe gedachten en gevoelens onder controle u te ontwikkelen. Door te kijken naar de gedachten, is het niet te lang duren om te zien is er twee verschillende dingen gebeuren - een thema en een proces. Het proces is het denken of het uiten van gevoelens.
  • De geest hoeft niet altijd een thema om te denken, dat is wanneer de geest vertelt honderduit over wat lijkt een onlogische en vrij wilde stroom van gedachten. De geest is het gebruik gedacht, net als een fopspeen of een afleiding en doet het vaak als er fysieke pijn, wanneer het bang is of probeert om zichzelf te beschermen tegen iets. Als je de geest te kijken als een machine, kan je soms de geest alleen maar grijpen wat het kan vinden of voelen te gebruiken als een thema of onderwerp van het denken.
  • Thema gebaseerd denken is veel meer voor de hand, zou je boos, bezorgd zijn of een bepaald gevoel over een probleem en je denkt over die kwestie. Deze gedachten zijn vaak repetitief en gefocust net op het thema bij de hand.
  • Wees lief voor jezelf want dit is een belangrijke manier om de geest dat het loslaten van ongeluk heeft wel voordelen trainen.
 3. 3
  Erken dat het beoordelen van jezelf is niet gunstig. Door het beoordelen van jezelf op het thema van die gedachten kan het eigenlijk maken het probleem moeilijker te behandelen. Je zou kunnen zijn na te denken over hoeveel je niet van iemand dan schuldig voelen of boos voor.
  • Praktisch gezien, loslaten gaat niet over goed en kwaad en je moet streven deze daad van classificatie ergens in de buurt van uw problemen niet te laten. Als je begint te overwegen is het "verkeerde" te worden depressief of bezorgd, of te haten, boos te zijn (etc), of te denken zijn verkeerd dat deze emoties moeten bestaan ​​of teisteren ons, dan wanneer deze nieuwe gedachten van oordeel vaker problemen gaan gebeuren. Dit traint dan de geest naar de gewone of ingebakken als een oorzaak en gevolg proces geworden en wordt het moeilijker in de toekomst te kunnen beheersen.
  • Door het accepteren en laten dat gevoel gaan evenals is de eerste stap voorwaarts als veroordelend kan meer gedachten en gevoelens eenvoudig beginnen. Als je geest probeert te dwingen-voeden je dacht kettingen of emoties, oordelen zijn een ander hulpmiddel kan gebruiken om u te domineren. Het is verstandig om te onthouden dat onze geest is de bron van al onze manipulatieve vaardigheden, zodat de geest kent meer trucjes dan we vaak bewust van. Het doet dit als de delen van de geest die hunkeren en zijn verslaafd aan dingen willen wilde blijven met onze verlangens lopen en beheersen ons. In grote lijnen is het onze verslavingen die ons allemaal rijden.
 4. 4
  Denk aan je relatie met de gedachte of gevoel. Gedachten lopen meestal uit gewoonte dus zal weer opduiken, wanneer u stopt bewust. Voornemen om mensen onderweg evenals niet alleen heb je aan de ketting te stoppen laten, moet je om nieuwe te voorkomen.
  • De moeilijkheid is dat er een vrij centrale probleem: in wezen de geest moet zijn belangeloze of ontgoocheld met het thema en proces van denken of emotioneel voelen. Vaak wordt dit enorm geholpen door te erkennen dat het thema en het gevoel of denkproces bij de hand ons niet helpt op dit moment. Er zijn een heleboel gevoelens en gedachten onderwerpen die we niet willen loslaten of zien als stressvol omdat we vaak willen de thema's en onderwerpen die zij vertegenwoordigen (zoals wanneer boos of angstig etc verkennen, willen we denken over het wie, waar, wat, waarom, enz.).
  • Deze specifieke "te willen denken over" of gewoon "te willen denken", is krachtiger dan ons verlangen om los te laten - loslaten is echt moeilijk als het gewoon wordt gecompenseerd door een sterker verlangen. Als we niet voorzichtig zijn of bewust zijn, we gewoon beginnen vechten onszelf die ook deel uitmaakt van de truc als je denkt in het belang van het denken. Vechten wordt een andere afleiding van de uitgifte van de geest is weglopen van - de geest is nog steeds de volledige controle, hoewel het ziet er niet uit alsof het. Je moet de sterke "te willen denken over" met tegen een zachte maar zeer persistent "OK, het is tijd om verder te gaan en laten gaan" totdat uiteindelijk het verlangen om los te laten is sterker dan het verlangen om na te denken over de kwestie.
  • Het andere probleem is dat gevoelens zijn iets wat we zien als onderdeel van onze identiteit of een deel van ons. We hebben geen behoefte om dat deel van ons erkennen kan ons leiden tot pijn of ellende, of dat zij in staat zijn om ons ongelukkig maken. Mensen zijn vaak getraind om te denken dat "alles" gevoelens zijn kostbaar als ze 'mij' of 'mijn'. Sommige gevoelens stress veroorzaken, maar sommige niet. Dit verklaart de hele methode, moet je de gedachte en gevoel lang genoeg om te beslissen observeren - zonder jezelf te veroordelen - als het gevoel is het behouden waard, of de moeite waard loslaten.
 5. 5
  Vergelijk deze theorie op je eigen ervaring. Als je een thema gebaseerd dacht dat u wilt laten gaan van denken over, probeer een aantal van deze experimenten::
  1. Probeer zo hard als je kunt om te voorkomen dat het denken over een ijsbeer, of (meer ongebruikelijke) een paarse polka-dot flamingo drinken van een kopje koffie. Dit experiment is een hele oude, maar nog steeds een goede om de dynamiek van het denken te tonen. Het simpele feit van de zaak is om te kunnen een inspanning niet te denken over ijsberen, of wanneer we ervaren een ongelukkige gedachte houden, strijden wij tegen, beiden proberen om een ​​gedachte te onderdrukken en strijden tegen een gedachte vereisen beide toegepast en in stand gehouden inspanning en het thema (zoals de ijsbeer) als een object. Als je blijft proberen of vechten niet over na te denken, blijft de beer gezet.
  2. Zeggen dat je met een pen in je hand en willen loslaten.
  • Om de pen neer, je moet worden vast te houden.
  • Wanneer u blijven wilt het neer te zetten, moet je "verder" om het te houden.
  • Logisch kun je er niet genoeg van als je nog steeds vast te houden.
  • Hoe meer inspanning en intentie toegepast in "willen" om het neer te zetten, wordt het meer grip aangebracht op de pen.
 6. 6
  Leren loslaten door het ontspannen van uw strijd tegen de gevoelens en gedachten. Deze zelfde fysica gelden in de geest. Omdat we proberen om de gedachten weg te dwingen, hoe meer we vasthouden aan hen te kunnen om de kracht van forceren om te gaan toepassen. Hoe harder we proberen te forceren, hoe meer we zijn spannen en pletten van de geest. De geest reageert echter alsof het wordt aangevallen.
  De uitweg is in plaats van het te forceren, ontspannen maar de grip. De pen valt uit je hand al op zijn eigen gelijk aan gedachten en gevoelens. U kunt een beetje tijd nodig - als je het gebruik van geweld kan worden afgedrukt op de geest voor een korte tijd, want de geest is zo gewend om tegen te vechten, zodat het bijna ingebakken als een mentale bezigheid geworden.
  • Dit is zo veel als de geest echt. Toen we klem op om gedachten en gevoelens door het verkennen van hen, of proberen ze te vernietigen - ze nergens heen - ze worden opgesloten in krappe. We moeten de grip te ontspannen, om te kunnen laten gaan.
 7. 7
  Ontwikkelen een aantal vaardigheden te gebruiken bij de gedachte of gevoel ontstaat. Er is een scala van dingen die je kunt proberen of vraag jezelf af wanneer er een gedachte of een gevoel dat alleen maar blijft herhalen. Hier zijn een aantal goede dingen te overwegen of te proberen:
  1. Heb je ooit een boek, een film gezien of gedaan iets zo vaak je weet alles over het en het lijkt gewoon oninteressant en saai lezen? Als je hetzelfde doen en kijken naar de gedachte en ongeïnteresseerd met het, er is geen gehechtheid aan het meer zo zijn gemakkelijker te laten gaan.
  2. Als de gedachte heeft geen reactie, manipuleren de gedachte. Draaien het naar achteren, draai het, buig het, verander het - uiteindelijk kun je zien dat je de touwtjes. Door het vervangen van een onaangename gedachte met een meer rustgevende gedachte keten, is een tijdelijke oplossing, maar nog steeds een goed in tijden van nood. U kunt loslaten van het probleem makkelijker als je voelt dat je meer veiliger grond om op te staan.
  3. Maak een. Dit is belangrijk want het geeft twee dingen - in de eerste plaats kun je veel sneller vertellen wanneer een reeks nare gedachten worden voorkomen en ten tweede biedt een mechanisme te laten gaan van hen.
  4. Voor gevoelens, vraag jezelf - "Welk voordeel is deze bepaalde gedachte / gevoel?" of "Is dit echt helpen? ' of zelfs "Zou ik geef mezelf dit gevoel? '. Als je merkt dat het gevoel niet daadwerkelijk enkel voordeel, dat kan helpen om over hen en terug te winnen vertrouwen door zich minder door hen gecontroleerd.
  5. Praktijk mindfulness of meditatie. Mindfulness is een uitstekende manier om het bewustzijn te houden en focussen op wat je hier en nu aan het doen zijn. Dit het scheidt je zachtjes uit de gedachte of gevoel, zodat u meer onderscheiden en minder gecontroleerd.
  6. Praktijk visualisatie. Als u een druk persoon met weinig tijd om te ontspannen, visualiseren kan enorm helpen. Een voorbeeld om te overwegen is dit beeld:
   Stel je een prettige, mooie en leeg veld bezaaid met bloemen en andere landschappelijke aspecten. Neem een minuut het verkennen van de open ruimte, open blauwe lucht en schone lucht. Dan stel je een stad gebouwd op het veld met torens en gebouwen, straten en voertuigen. Nu laat de stad verdwijnt langzaam weer, waardoor de lege, mooi gebied.
   De relevantie van dit beeld is dat het veld vertegenwoordigt dat onze geest is voornamelijk leeg en rustig, maar we hebben een stad van gedachten en gevoelens er bovenop gebouwd. Na verloop van tijd hebben we wennen aan de stad en vergeten dat eronder, het lege veld is eigenlijk nog steeds.
   Wanneer je laat gaan van hen, de gebouwen gaan en het gebied (rust en stilte) rendement. Begrijp dat onplezierige gedachten en gevoelens zijn gewoon een ander gebouw dat kan worden afgebroken om terug te keren naar een meer gelukkiger en rustige plek. Accepteer de stress er werkelijk is en dat het tijd is om te stoppen.
   Dat is het geval met geluk, je nooit kwijt. Met wat oefening kun je terug gaan heel snel als je bereid bent om los te laten.

  Tips

  • Hoe meer je oefent, hoe makkelijker en sneller het wordt.
  • Het kennen van de geest maakt het makkelijker, een eenvoudige oefening is om gewoon te ontspannen en de geest voor bepaalde tijd, met inbegrip van reacties. Stel je voor dat je een wetenschapper kijken naar een gloednieuwe soort en het is jouw taak om uit te vinden hoe het leeft.
  • Het is gemakkelijk om gehecht te raken aan de zalige en gelukkige gevoelens, maar deze komen en gaan, kunnen we niet peg onze geest op die standaard in de hoop dat het zal daar blijven, kunt u echter gebruik maken van deze gevoelens als een voor beide ontwikkelen en te kalmeren de geest naar beneden.

  Waarschuwingen

  • Er is geen manier om kogelvrij je geest als het verandert en reageert op impulsen. Dit komt omdat het lichaam en geest bestaat en haar niet binnen onze bevoegdheid om het te maken zoals wij het willen.
  • Proberen om aspecten van de geest te vernietigen zal dwingen de geest om te beschermen wat je probeert te vernietigen - dit is de verdediging vermogen van de geest als het wordt aangevallen.
  • Zie een counselor wanneer nodig. Wees niet bang om hulp te zoeken.