Wkenl

Hoe om te leren nunchaku gebruiken door jezelf

Of je nu een doorgewinterde martial artist of u houdt enkel van Bruce Lee films, leren nunchaku gebruiken is een waardevol en plezierig tijdverdrijf

Stappen

Hoe om te leren nunchaku gebruiken door jezelf. Koop een praktijk paar nunchucks.
Hoe om te leren nunchaku gebruiken door jezelf. Koop een praktijk paar nunchucks.
 1. 1
  Koop een praktijk paar nunchucks. Dat betekent een foam handgreep, met ofwel koord of een ketting om ze samen te voegen. Internet martial arts websites zal vrijwel zeker moeten paren beschikbaar. Het is altijd beter om jezelf per ongeluk geraakt met schuim dan hout of metaal.
 2. 2
  Beginnen langzaam. Tollen ze rond langzaam totdat je het gevoel van hen, dan oefenen doorgeven van hand tot hand en het doen figuur van 8's. Als je vertrouwen, dan kunt u altijd versnellen.
 3. 3
  Leren een aantal basisbewegingen. Leer om de figuur van 8 doen, het doorgeven onderarm, slaan links en rechts en om het te stoppen door het wikkelen van het rond je taille. Wanneer je leert deze eenvoudige bewegingen, zult u worden ingesteld om geleidelijk lastiger dingen te doen. Als alternatief, de aanschaf van een boek over nunchaku basics. Martial kunstenaars hebben deze gebruikt voor honderden jaren. Gebruiken hun expertise.
 4. 4
  Verder op tot meer complexe bewegingen te leren, of verzinnen een paar. Tegen de tijd dat je bij de geavanceerde technieken in de rug van de boeken, moet u in staat om een ​​paar moves combineren en uitvinden uw eigen. U kunt zelfs leren om het te gooien en vangen!
 5. 5
  Vooruitgang op hout. Zo licht en snel schuim is, je bent nu klaar voor de grote uitdaging. het verschil tussen het hout en schuim chuks gewicht is. Begin langzaam weer en wennen aan het toegenomen gewicht. Oefen alle technieken die je langzaam hebt geleerd. Als je klaar bent, versnellen ze weer!

Tips

 • Leren altijd elke beweging langzaam, dan krijg steeds sneller. Probeer niet te snel te beginnen met, of je zou kunnen eindigen met een vervelende hoofdpijn! Zelfs schuim bedekt praktijk nunchaku kan schade veroorzaken als verkeerd!
 • Wennen aan hun bewegingsbereik deze manier voordat u probeert slingeren ze rond.
 • Begin met het stevig grijpen een handvat in elke hand en zonder los te laten zien hoe ver je ze rond je lichaam kan bewegen.
 • U kunt controleren of nunchaku tutorials online, bijvoorbeeld http://nunchakututorials.com, met veel gratis detail tutorials.

Waarschuwingen

 • Want er is een zeer goede kans dat je zou kunnen ernstig verwonden jezelf of iemand anders met nunchaku. Zijn best om iemand in de buurt hebben om eerste hulp bij ongevallen toe te passen. Wees voorzichtig!
 • Houten nunchaku zijn illegaal om te kopen, verkopen, zelf of vervoeren in sommige staten / landen. Controleer altijd uw lokale land en gebied wetten alvorens te kopen / maken van hen. In sommige staten van de Europa is het illegaal om te verkopen eigen of vervoer van nunchaku te kopen, dit zal variëren van staat tot staat en deze wetten doen veranderen.
 • Vergeet niet dat dit een wapen is geen speelgoed. Ze zijn goed voor zelfverdediging, oefening of gewoon leren trucjes met ze. Het gebruik ervan in een confronterende situatie zal je gearresteerd / gevangen gezet op vele gebieden.
 • Mensen die lijden aan gewrichtsaandoeningen of carpaal tunnel syndroom te omzeilen deze en kijken naar andere vormen van lichaamsbeweging, zoals tai chi.