Wkenl

Hoe om te om te termen te komen met het voelen lelijke

Ben je moe van in de spiegel kijken en het krijgen van depressief, van het vermijden van uw eigen reflectie, en het voelen van onhandig in sociale situaties? Nou wanhoop niet - de meeste van de tijd, lelijkheid is gewoon een houding die we op. Maar zelfs als het een echte fysieke misvorming of ontbreken, het kan altijd worden overwonnen.

Stappen

Hoe om te om te termen te komen met het voelen lelijke. Terug denk aan films die u hebt gezien, wat vooraanstaande mannen stonden echt uit als de knappe, aantrekkelijke degenen?
Hoe om te om te termen te komen met het voelen lelijke. Terug denk aan films die u hebt gezien, wat vooraanstaande mannen stonden echt uit als de knappe, aantrekkelijke degenen?
 1. 1
  Smile. Geloof het of niet, glimlachen of niet glimlachen maakt het grootste deel van wat mensen denken van als 'aantrekkelijk. "
 2. 2
  Terug denk aan films die u hebt gezien, wat vooraanstaande mannen stonden echt uit als de knappe, aantrekkelijke degenen?
 3. 3
  Onze hersenen zijn geprogrammeerd om te worden aangetrokken om glimlachen vanaf het moment dat we zijn kinderen, en het kan wonderen doen in de richting van het zetten dat 'speciale iets' in je anders een onopvallend gezicht. Als mensen niet eens meer hoe je eruit ziet, vaak, zullen zij in staat zijn om uw echte grijns of lachen roepen.
 4. 4
  Worden geopend om het denken van jezelf als aantrekkelijk. De meeste van de tijd, mensen die het gevoel hebben dat ze lelijk zijn sluiten zich af van de rest van de wereld uit angst dat het hen zal pijn doen. Naar hun mening, de wereld van de verwachte afkeuring lijkt verdiende. Het is niet. De meeste van de tijd, anderen reageren alleen op een persoon als 'lelijk' want die persoon reageert op zichzelf als 'lelijk.'
 5. 5
  Staan kijken in de spiegel, en reageren op wat je ziet als het ware een andere persoon. Verwen uzelf met de goede zeden zou je zien aan een vreemde. Je zou nooit lopen tot een vreemdeling en zeggen: "Wow, kijk naar hoe lelijk je bent!" Dus doe het jezelf niet aan. Wees beleefd tegen jezelf, en bieden om die persoon te helpen in de spiegel op een manier die je kunt, er beter uitzien en zich beter te voelen over hoe ze dat doen kijken, en dan eigenlijk doen! Gemeenschappelijke hoffelijkheid om jezelf kan een lange weg in de richting van het breken van het beeld van de 'lelijke' in je hoofd gaan.
 6. 6
  Goed kleden, en de bruidegom alsof je uit te gaan, elke dag. Dit betekent draag de mooie broek, strijk je overhemden, je haar er zo goed als het krijgt. Dit kan een vervelende afval op het eerste gezicht, omdat degenen die ervan overtuigd zijn dat ze lelijk zijn meestal geneigd om te verbergen thuis en nooit zie iemand de hele dag. Wanneer je gebruikt om te kijken mooi de hele dag, zal je automatisch beginnen te denken 'ik kijk leuk' als een automatische reactie, en je zal communiceren met andere mensen met vertrouwen tegemoet.
 7. 7
  Keep it up. Ongeacht hoe dom je voelt op het eerste, denk aan de stappen: glimlach, openstaan ​​voor het denken van jezelf als aantrekkelijke, trakteer uzelf als hoffelijk en behulpzaam als je zou een te vreemdeling, en de bruidegom zelf ook. Vooruitgang kan geleidelijk komen, en het is slechts een fast-food mentaliteit die zegt dat we alles 's nachts te hebben.
 8. 8
  Hier krijg je een nieuw kapsel, draag wat make-up, en trakteer uzelf goed. Verander je look rond, kijken welke het beste bij je past. Een nieuw kapsel kan wonderen doen in je zelfvertrouwen!
 9. 9
  Sta open voor vriendschap! U zult zien wanneer je meer vrienden te krijgen, zult u uw eigen zelfvertrouwen tot het punt waar je bent klaar ziet jezelf zo mooi zal zijn.
 10. 10
  Vergeet niet, een aantal van onze favoriete 'aantrekkelijk' mensen zijn echt niet erg goed uit! Sommige beroemdheden we zien zijn niet echt wat een kunstenaar het toonbeeld van schoonheid zou noemen. Velen zijn mooi in niet-klassieke manieren. Bovenal, het is hun aantrekkelijke, heerlijke, energieke geesten die we liefhebben. Schoonheid is een lach, het is niet in de vorm van een wenkbrauw, het is in hoe je dat gebruiken wenkbrauw. In feite zijn de meeste goed herinnerde mensen meestal herinnerd net zo veel voor hun unieke gelaatstrekken als ze zijn voor hun goede klassieke degenen!
 11. 11
  Schoonheid is net zo veel van een illusie als lelijkheid is. Neem de make-up van uw favoriete supermodel, en je zou geschokt om te beseffen dat ze ziet er net zoals je deed op de middelbare school. Zelfs als ze dat niet doet, zet haar in sommige oude onverzorgde kleren en maken haar denken dat ze lelijk, en je zou versteld staan ​​van de transformatie, van supermodel tot gemiddeld op een dag.
 12. 12
  Zelfvertrouwen is aantrekkelijker dan fysieke schoonheid. Stand-up straight, houd je hoofd omhoog en kijk de mensen in het oog. SMILE!
 13. 13
  Oefenen. Als je het gevoel naar beneden en niet behoren tot een sportschool, neem een ​​30 minuten stevige wandeling. Soms is een persoon zal denken dat hun situatie de oorzaak is van hun ongeluk, terwijl in werkelijkheid het gevoel van ongelukkig zijn gewoon vergrendeld op iets willekeurig. Regelmatige lichaamsbeweging is zo goed als anti-depressiva in het verhogen van ene's mood en dus waardoor je het gevoel een betere algehele, dus meer kans om te jezelf te eerder dan tearing jezelf naar beneden waarderen.
 14. 14
  Vergeet niet dat niet alle mensen hetzelfde fysieke aspecten aantrekkelijk en de eigenschappen van een persoon kan onaantrekkelijk in zichzelf vinden, kunnen andere mensen vinden mooi. Bedenk ook dat veel, zo niet de meeste, mensen zijn niet op zoek naar 'schoonheid' in hun vrienden of partners. Hollywood en de media hersenspoelen ons te veel denken in termen van schoonheid.
 15. 15
  Als je bent zeker weet hoe u goed kleden, vind iemand die je zien op een dagelijkse basis wie je denkt dat er goed uitziet / happy / zelfverzekerd. Let op wat ze dragen en vind artikelen in uw eigen garderobe die vergelijkbaar zijn en proberen hun stijl na te bootsen. Kleed comfortabel en als jezelf, als het voelt alsof je buik is opknoping over je jeans taille, dat maakt je goed voelt over jezelf dus geef die jeans weg.
 16. 16
  Zeg tegen jezelf dat je mooi bent, en handelen mooi en aardig door uw eigen normen.
 17. 17
  Vergeet niet, schoonheid is relatief. Verander uzelf niet om iemand te imponeren. Het beste ding om te doen is zijn wie je bent.
 18. 18
  Houd in gedachten, u en u alleen bent je eigen ergste criticus.
 19. 19
  Als u vertrouwen te ontwikkelen, zul je een stuk makkelijker voor jezelf geworden.
 20. 20
  Zijn wie je bent en je zal altijd gelukkig zijn!
 21. 21
  Vermijd de oppervlakkige types van mensen die oordelen over of ervoor kiezen anderen gebaseerd op hun uiterlijk eerder dan on wie ze zijn als persoon-en wat ze te de wereld te bieden.

Tips

 • Vergeet niet, schoonheid is relatief. Verander uzelf niet om iemand te imponeren. Het beste ding om te doen is zijn wie je bent.
 • Houd in gedachten, U en U alleen U> bent je eigen ergste criticus.
 • Vergeet niet dat niet alle mensen hetzelfde fysieke aspecten aantrekkelijk en de eigenschappen van een persoon kan onaantrekkelijk in zichzelf vinden, kunnen andere mensen vinden mooi. Bedenk ook dat veel, zo niet de meeste, mensen zijn niet op zoek naar 'schoonheid' in hun vrienden of partners. Hollywood en de media hersenspoelen ons te veel denken in termen van schoonheid.
 • Negeer andere mensen die je vertellen je lelijk bent. Veranderen niet omdat van hen. Worden wie je bent en niet ooit veranderen in iemand die je niet bent.
 • Zeg tegen jezelf dat je mooi bent, en handelen mooi en aardig door uw eigen normen.
 • Smile. Geloof het of niet, glimlachen of niet glimlachen maakt het grootste deel van wat mensen denken van als 'aantrekkelijk. "
 • Probeer een nieuw kapsel of iets basic, je zou verbaasd zijn hoe iets simpels als het kweken van je haar je eigen beeld van jezelf zal verbeteren.
 • Wees jezelf, wees trots op wie je bent. Niet ooit laat niemand je vertellen, dat je niet mooi.
 • Vermijd de oppervlakkige vormen van mensen die oordelen of kies anderen op basis van hun uiterlijk in plaats van op wie ze zijn als persoon en wat ze hebben om de wereld te bieden.
 • Wanneer u vertrouwen te ontwikkelen, zult u een stuk makkelijker op jezelf geworden.
 • is aantrekkelijker dan fysieke schoonheid. Stand-up straight, houd je hoofd omhoog en kijk de mensen in het oog. SMILE!
 • Als u niet zeker weet hoe je goed kleden, iemand vinden die je op een dagelijkse basis die je denkt er goed uitziet / gelukkig / zelfverzekerd. Let op wat ze dragen en vind artikelen in uw eigen garderobe die vergelijkbaar zijn en proberen hun stijl na te bootsen. Kleed comfortabel en als jezelf, als het voelt alsof je buik is opknoping over je jeans taille, dat maakt je goed voelt over jezelf dus geef die jeans weg.
 • Vergeet niet, een aantal van onze favoriete 'aantrekkelijk' mensen zijn echt niet erg goed uit! Sommige beroemdheden we zien zijn niet echt wat een kunstenaar het toonbeeld van schoonheid zou noemen. Velen zijn mooi in niet-klassieke manieren. Bovenal, het is hun aantrekkelijke, heerlijke, energieke geesten die we liefhebben. Schoonheid is een lach, het is niet in de vorm van een wenkbrauw, het is in hoe je dat gebruiken wenkbrauw. In feite zijn de meeste goed herinnerde mensen meestal herinnerd net zo veel voor hun unieke gelaatstrekken als ze zijn voor hun goede klassieke degenen!
 • Niet meer dan kleden om te proberen en mannen aan te trekken. Wees jezelf. Je kan lelijk om een ​​aantal, maar in andere landen ze je kunnen meetellen als echt mooi zijn.
 • Schoonheid is net zo veel van een illusie als lelijkheid is. Neem de make-up van uw favoriete supermodel, en je zou geschokt om te beseffen dat ze ziet er net zoals je deed op de middelbare school. Zelfs als ze dat niet doet, zet haar in sommige oude onverzorgde kleren en maken haar denken dat ze lelijk, en je zou versteld staan ​​van de transformatie, van supermodel tot gemiddeld op een dag.
 • Zijn wie je bent en je zal altijd gelukkig zijn!
 • Oefenen. Als je het gevoel naar beneden en niet behoren tot een sportschool, neem een ​​30 minuten stevige wandeling. Soms is een persoon zal denken dat hun situatie de oorzaak is van hun ongeluk, terwijl in werkelijkheid het gevoel van ongelukkig zijn gewoon vergrendeld op iets willekeurig. Regelmatige lichaamsbeweging is zo goed als anti-depressiva in het verhogen van je humeur en waardoor u zich beter voelt over het algemeen, dus meer kans om jezelf in plaats van te scheuren jezelf naar beneden te waarderen.
 • Negeer iedereen anders want je bent unieke, mooie in uw eigen manier. Heb vertrouwen en trots op je uiterlijk en niets anders zaken.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, niemand is 'lelijk'. Dit klinkt misschien als een cliche, maar iedereen is speciaal op hun eigen manier! Schoonheid is in het oog van de toeschouwer!
 • In een vriendschap, als je iemand vraagt ​​of 'je bent mooi' of 'als je bent lelijk' en ze geven je een compliment... Wees niet sarcastisch of borstel uit hun compliment! Het zou kwetsen hun gevoelens omdat ze uitdrukken hoe ze zich voelen over iets, in dit geval!
 • Allereerst, je bent niet lelijk! Iedereen denkt dat ze iets mis is met hen, terwijl in werkelijkheid, kunnen ze net zo goed uitzien als de volgende persoon te hebben.
 • Negeren wat anderen over je zeggen. Vaak worden mensen die kritiek doen het voor hun eigen persoonlijke agenda's zoals hatelijkheid, jaloezie of te ventileren. Wees gewoon jezelf! Mensen zullen u dankbaar zijn en je ware looks zal tot u komen als je de bovenstaande aanbevelingen te volgen.
 • Zorg ervoor dat u hebt andere dwingende projecten en belangen aan de gang in je leven om je geest opstijgen uw problemen en zelf-bewustzijn te.
 • Uiteraard zijn 'vrij', of 'de komende prom queen' is niet alles. Vertrouwen is de sleutel, en de beste manier om dat te doen is om meer vriendelijk, en praat met mensen. Vragen stellen aan het opstarten van een gesprek, gesprekken leiden tot kennissen en bekenden leiden tot vriendschap, en dan kunnen mensen zien of je echt belangrijke,> mooi binnen.
 • Geen mensen vragen of ze denken dat je lelijk bent. Ze gaan niet precies gaat zeggen 'ja', worden ze?! In plaats daarvan vragen of ze "als" wat je draagt ​​of als ze denken dat je make-up is "vleiend." Gebruik positieve woorden zoals dat in plaats van negatieve woorden als "lelijk" of "verschrikkelijk."