Wkenl

Hoe om te ontspannen

Heb je een probleem op te lossen, maar draait op lage energie? Niet het gevoel honderd procent? Iedereen heeft wat tijd alleen maar om zich te ontspannen. Of dit door het hebben van een rustige of het doen van iets wat je graag doet, iedereen heeft tijd voor zichzelf. Volg deze handleiding om te ontspannen, ontstressen en relaxen, zodat u kunt een adem te halen en te ontspannen.

Stappen

Hoe om te ontspannen. Leer hoe je iets nieuws doen.
Hoe om te ontspannen. Leer hoe je iets nieuws doen.
 1. 1
  Neem een pauze van alles. Neem een ​​dag vrij om uit te zoeken wat u afluistert en te rusten. Niemand kan blijven gaan op volle toeren draait zonder het nemen van een pauze. Neem even de tijd om uit te zoeken je gedachten - schrijven alles op een stuk papier of in een dagboek, morsen in een eigen blog, vertel uw huisdier vogel - wat voor u werkt, doe het. Wis al je zorgen en problemen uit je systeem, en uit je hoofd.
  • Het organiseren van uw dagelijkse routines kunnen een belangrijke stap in de goede richting zijn. Geef jezelf voldoende tijd om dingen goed te doen zonder haasten, zodat u kunt genieten van dingen.
  • Zoek uit of je baan verzekert alle betaalde ziektedagen of persoonlijke dagen. Als ze dat doen, ze gebruiken!
  • Het is aanbevolen dat u een overzicht van uw gedachten te houden door ze op te schrijven, omdat dit helpt bij het sorteren via hen en geeft je ook een ankerpunt voor het verplaatsen vooruit uit.
  • Wees voorzichtig met wat je post op het internet bij het gebruik van een blog, want zodra je op verzenden, tenzij u hebben ervoor gezorgd dat het is ingesteld voor prive publicatie alleen, dan is alles wat je hebt geschreven openbaar wordt. Het is geen goed idee om te ventileren over de mensen die u afluistert in een openbaar forum!
 2. 2
  Adem en beseffen dat zorgwekkend is geen oplossing voor een van uw problemen. Om te ontspannen, moet je eigenlijk probeer te ontspannen en om jezelf de ruimte en tijd om dat te doen. Neem een paar keer diep adem en vergeet niet dat piekeren zal nog erger te maken, en dat u recht heeft op een gecentreerde innerlijke plek om u te helpen vinden ga vooruit
  • Meditatie zal helpen te ontspannen zowel je lichaam en geest. Neem 20 keer diep adem in en uit voor een snelle stemming booster. Zie diverse meditatie Google's artikelen voor meer goede tips en trucs over mediteren.
  • Zoeken meditatielessen. Soms is het makkelijker om te leren om te ontspannen met andere mensen.
 3. 3
  Leer hoe je iets nieuws doen. Lessen, een workshop, na uren leren, etc., kan alles wat u in de gelegenheid om te ontspannen en meer te leren over de wereld en jezelf op hetzelfde moment. Je zou niet denken dat het mogelijk is om te ontspannen tijdens het leren, maar op voorwaarde dat het is leuk en het is met mensen die enthousiast zijn, kan dit een ongelooflijke buzz en tijd van het pure zijn creativiteit voor u.
 4. 4
  Zoek iets positiefs over elke situatie.?? Positief kan een enorm verschil maken voor je gevoelens en je kijk op de problemen in de weg te maken. Vergeet niet elke con heeft een pro, en dat negatieve is niet van plan om u te helpen sorteren door de opties. Handelend sarcastisch over alles is niet van plan je de juiste sleutel om oplossingen te ontgrendelen te geven. Leg je paraplu en leven van de zon. Positiviteit is een virus iedereen wil vangen, dus verspreid het!
  • Worden rond. Je omringen met negatieve mensen kan ertoe leiden dat u het gevoel naar beneden. En dat betekent niet dat opknoping rond de lach van de partij de hele tijd - het betekent alleen het vinden van mensen die je goed als je in hun aanwezigheid te voelen. En niet te ontslaan iedereen die is niet optimistisch - bewust zijn dat iedereen krijgt een beetje down nu en dan over verliezen in hun leven, maak je beslissingen over wie goed is om rond te worden gebaseerd op het kennen van mensen als geheel, niet alleen van een oneven gelegenheid.
  • Doe iets klein maar waardevol voor de gemeenschap. voelt u zich goed van binnen, maar ook als gunstig voor de mensen die je helpen. Het kan zo simpel zijn als het helpen verzamelen mail van je buurman terwijl ze op vakantie om zo betrokken als het helpen met de plaatselijke gaarkeuken. Geef de tijd die je hebt.
  • ! Oefenen helpt je gelukkig te voelen, en het is een grote stress reliever. Volgende keer dat u nodig hebt om te ontspannen, joggen rond het blok of doe een paar baantjes in uw zwembad om af te werken irritatie of stress.
 5. 5
  Praat het door. Praten is zeker een van de beste remedies. Of het nu je partner, je ouders, je beste vriend of je, als de beslissingen die u moet maken of dingen die je denkt gewoon te hard, praat met iemand die je vertrouwt om u te helpen sorteren door de problemen. Praat met iemand die je kent u kan altijd vertrouwen, en wie is er altijd voor je. Slaap op uw problemen, en als je wakker wordt, zeg wat je te zeggen hebt.
 6. 6
  Vertel de mensen als ze je grenzen hebben overschreden. Laat hen weten dat hun manier van behandelen je niet welkom is, en dat ze moeten stoppen. Laat ze zeggen dat hun kant van het verhaal, alsook hen verwachten dat ze om te luisteren naar de jouwe. Accepteer hun mening voor wat ze zijn, en vergeet niet dat is het beste beleid. Echter, wees attent toen eerlijk.
 7. 7
  Smile. Zelfs als je gevoel omlaag, lacht kan een groot verschil maken voor je gevoelens en andere mensen. Proberen om gelukkig te zijn als iemand rond kan hen gelukkig te maken en kan verlichten ieders humeur. En als een glimlach niet genoeg is, lachen is het beste medicijn.
 8. 8
  Slaap lekker. Slapen is een manier om af te sluiten en herstart je lichaam. Vergeet de externe strijd en rust voor interne kracht. Maak je bed een comfortabele omgeving door het toevoegen van veel kussens, gooi een mooie deken over de top en toevoegen wat maakt je tot gemakkelijkste slapen (muziek, lezen, licht / donker, warmte / koude lucht etc.) Neem een ​​warm bad of een douche op voorhand, zodat je verfrist, krijgen een massage om te ontspannen en te gaan slapen. Verwen uzelf. Je verdient het niet onder druk te worden gezet. Slaap is een belangrijk punt om unwinding.Know dat rust geeft je lichaam de tijd om alles te organiseren. Dingen zullen veel duidelijker lijkt als je wakker wordt.
  • Zorg ervoor dat u minstens zeven tot acht uur slaap per nacht te krijgen. Ken uw slaap behoeften en houd je eraan.
  • Proberen om vroeger naar bed en wakker te krijgen eerder. Dit kan u toestaan ​​dat de ruimte bij het begin van de dag meer dingen gedaan te krijgen terwijl je fris bent en het is stil om je heen.
 9. 9
  Neem dingen langzaam - Er is geen reden om overhaast! en geniet van het leven. Te snel zul je slijten, terwijl gaan topsnelheid is gegarandeerd om je de wind, die het doel van je verlangen om te ontspannen nederlagen. Realiseer je dat het gaat niet om hoe snel je kunt zijn. Het gaat over de uitkomst die je bereiken. De uitkomst je streeft naar is om te ontspannen, dus relax! Er is geen noodzaak om overhaast - kennis te nemen van deze ervaring voor de volgende keer.
 10. 10
  Een instrument bespelen. Elk instrument, van uw oude piano, een bariton saxofoon, of een piccolo. Een instrument vereist discipline, focus, een gevoel voor ritme en zal u helpen om opnieuw te verbinden met het houden van een gezond tempo met de muziek en uiteindelijk, met het leven.
 11. 11
  Als geen van de bovenstaande oplossingen niet werken, zie je een professional. Dit is belangrijk. Geen goed mens verdient het om. Toegeven je nodig hebt om iemand te zien is moeilijk, maar toont veel moed als je dat doet. Er is veel hulp te behalen uit niet-oordelende hulp.

Tips

 • Drink veel water en te houden aan een gezond dieet. Vele kwalen voortkomen uit onvoldoende hydratatie en een dieet arm aan voedingsstoffen en dit zijn twee rechtsmiddelen waarover u hebt volledige controle.
 • Vergeet niet om eerlijk te zijn. Luister naar de andere kant van het verhaal van een persoon, en accepteren dat ze zo slecht als jij zou kunnen voelen, of ze zien het of niet.
 • Denk je bij jezelf: "Is dit het allemaal waard?" Vraag jezelf af wat goeds kan komen uit een moeilijke situatie in plaats van zich te richten op wat slecht is afkomstig uit het.
 • Vergeet niet dat het alleen maar menselijk om wat tijd voor jezelf nodig hebt. Stel uzelf niet te duwen over de lijn of je moet de gevolgen onder ogen zien.
 • Doe het rustig aan en slaap. Slaap is een herstellende en kalmerende een bron die nooit mag worden onderschat. Ook leren om goed te rusten, rest is een belangrijk onderdeel van het omgaan met ontberingen.
 • Naar buiten en dingen doen in de natuur. Stap uit en leef je leven. Gewoon loslaten van al uw problemen en lopen vrij voel je je alsof je in feite vrij.
 • Schrijf een lijst van voor-en nadelen. Voor elke con, voeg een pro en vice versa. Laat de persoon (als er een is) heb je het meningsverschil met lezen over het, en kijk of je het beter kan maken vanaf daar.

Waarschuwingen

 • Als u niet ondersteunend, positieve mensen offline kunnen vinden, overweeg dan om ondersteuning online voor uw specifieke vraagstukken. Vergeet niet, het maakt niet uit of positieve mensen zijn over het algemeen steunend als ze niet de problemen die je doormaakt, omdat ze nog nooit zoiets meegemaakt begrijpen. Als ze niet de risico's en stressoren je elke dag geconfronteerd te begrijpen, op zoek naar groepen die soortgelijke situaties hebben overleefd of doorstaan ​​eerder dan verwacht te veel van mensen die nog nooit gerealiseerd dingen zou kunnen zijn dat slecht.
 • Als er een probleem dat u ondervindt leidt tot depressies, zie je huisarts snel. Niemand mag worden aangetast voor het leven meer dan een probleem dat kan worden gesproken door of waar bepaalde laan van de vaststelling of de ondersteuning kan worden gevonden.
 • Als je in een financiële crisis of leven met langdurige werkloosheid, gebrek aan werkgelegenheid heerst of armoede, veel van de suggesties in dit artikel kan niet praktisch zijn. Wees niet beschaamd of beschaamd over. Accepteer dat uw situatie is ruw, vergeet een heleboel andere mensen in dezelfde soort slechte situatie en zoeken steun van mensen die met succes uw soort problemen hebben overleefd.
 • Evalueer de externe stressoren in je leven. Journaling en reflectie zijn belangrijk bij het omgaan met problemen. Heel vaak overweldigende stress is een combinatie van meerdere slechte situaties, zoals een disfunctioneel persoonlijke relatie in combinatie met de financiële crisis en de werkloosheid en stigmatisering en vooroordelen. Bedenk wat er zou gebeuren als je die grote veranderingen in het leven, zoals het verlaten van een relatie, verhuizing naar een plaats met betere ondersteuning, minder vooroordelen en meer mogelijkheden, krijgen hulp van sociale diensten of diverse goede doelen. Je moet niet te misbruiken thuis of op het werk te verdragen, dus kijk in naar deze externe conflicten als conflicten.

Dingen die je nodig hebt

 • Rustgevende beelden en plaatsen
 • Gezonde voeding en water
 • Instrument
 • Oefening, yoga, meditatie, enz.
 • Organisatorische hulpmiddelen