Wkenl

Hoe om te plassen in een fles

Hopelijk ben je nog nooit in een situatie waar je moet plassen in een fles, maar het zou kunnen gebeuren. Laten we zeggen dat je in de stad en kan een openbare badkamer niet vinden, en willen niet te plassen op straat. Of, kon je op de weg (misschien op een bus of een trein) en kan een badkamer niet vinden of uitstappen van het voertuig in de tijd. Plassen in een fles zou de enige manier om jezelf te verlichten zijn. Hier is wat te doen.

Stappen

Hoe om te plassen in een fles. Kies een fles met brede mond als je kunt.
Hoe om te plassen in een fles. Kies een fles met brede mond als je kunt.
 1. 1
  Kies een fles met brede mond als je kunt. Maak het leeg.
 2. 2
  Zoek een prive-ruimte. Dit kan moeilijk zijn, afhankelijk van uw omstandigheden. Een ding dat je zou kunnen doen is het vinden van een deken of een artikel van kleding over jezelf te houden voor privacy. Als je een vriend die het kan houden als een gordijn, dat zou nog beter zijn.
 3. 3
  Open je vliegen als je het dragen van broeken. Vrouwen kan nodig zijn om iets naar beneden trekken hun broek aan de fles tegemoet. Als je het dragen van een rok, zullen de dingen veel gemakkelijker.
 4. 4
  Plassen in de fles.
  • Voor mannen, moet dit relatief eenvoudig.
  • Als je een vrouw bent, zet de fles opening zo dicht als je kunt krijgen om uw urethra opening. Probeer om een ​​goede afdichting tussen de huid en de mond van de fles te creëren. Als u geen wc-papier hebt, kan het helpen om wat te gebruiken in het geval er lekkage. Deel je schaamlippen lichtjes en houd de fles om dicht bij uw urethra opening.
 5. 5
  Stoppen voordat de fles helemaal vol is. Begin opnieuw met een andere fles.
 6. 6
  Dump de fles urine indien mogelijk. Zo niet, bewaar het op een veilige plek, waar niemand het zal verwarren met een drankje. Zet het in een plastic zak zodat niemand raakt de fles direct door een ongeval.
 7. 7
  Was uw handen. Als je niet kan, gebruik handdesinfecterend of alcohol pads. Zelfs alleen maar een water afspoelen zal helpen.

Tips

 • Als je de neiging over het verwijderen van de fles los van de urine voor recycling, het toevoegen van alcohol of andere desinfectiemiddelen om bacteriën te doden voordat afdichting wordt voorkomen dat de muffe urinegeur wanneer u het volgende openstellen.
 • Er zijn veel trechter-achtige producten op de markt voor vrouwen die het makkelijker voor u om te plassen of staand in een fles te maken.

Waarschuwingen

 • Het plaatsen van de eikel stevig in of op de mond van je flesje kan overdruk en worden gemorst tijdens het plassen in de fles.
 • Als je geen ervaring hebt met plassen in een fles, zou je een klein beetje urine te krijgen op jezelf. Als je ooit verwachten dat dit, praktijk doen thuis.

Dingen die je nodig hebt

 • Fles
 • Een trechter (voor vrouwen), indien nodig
 • Marker (voor het markeren van de fles) (optioneel)