Wkenl

Hoe om te slapen als iemand snurken

Wat doe je als je merkt dat je het delen van een bed (of een ruimte) met iemand die snurkt? Een studie toonde aan dat partners van miljoenen snurkers wakker worden gehouden voor twee uur per nacht, wat neerkomt op twee jaar 'verloren slaap in de loop van een gemiddelde huwelijk! Als je te maken hebt met iemand die snurkt elke nacht, hen aanmoedigen om stappen te ondernemen om te stoppen. In de tussentijd, hier zijn enkele snelle oplossingen.

Stappen

Hoe om te slapen als iemand snurken. Rol de persoon op zijn of haar zijde.
Hoe om te slapen als iemand snurken. Rol de persoon op zijn of haar zijde.
 1. 1
  Rol de persoon op zijn of haar zijde. Mensen hebben de neiging om minder in deze positie snurken. Indien mogelijk, het zo maken dat ze op de rand van het bed, van u af. (De meeste mensen "weten" dat ze aan de rand van het bed toen ze slapen en zal niet vallen.) Doe wat kussens goed tegen hun rug, zodat ze niet terug te draaien op hun rug. Sommige mensen zelfs tape of naai een tennisbal of iets dergelijks om de rug van overhemd van hun partner, zodat de persoon is ongemakkelijk slapen op hun rug, en zal terug gaan naar hun kant zonder dat je wakker wordt en duw ze.
 2. 2
  Dempen het geluid met oordopjes. Aangepaste gevormde oordopjes kan worden comfortabeler dan de winkel gekocht. Veel audiologen bieden deze service. Als het te laat is om een ​​paar te kopen in de winkel, kunt u tijdelijke oordoppen maken, maar zorg ervoor dat ze zijn groot genoeg om niet vast komen te zitten in uw oor, en laat een staart, zodat u kunt ze gemakkelijk uittrekken. Gebruik een dicht materiaal dat niet zal versnipperen wanneer u ruk aan het. Katoen is een slecht idee omdat het gemakkelijk kan scheuren, en het maakt niet veel lawaai toch dempen. De filters van sigaretten kan een goede impromptu oordopjes te maken, omdat ze zijn gemaakt van een strakke schuimmateriaal. Een klein, strak opgerold stuk stof zal ook werken. Als het is laat en je strak op opties bent, versneden een oude sok of t-shirt, en oprollen kleine stukjes.
 3. 3
  Luister naar muziek met een hoofdtelefoon. Als je gewend bent om in slaap te vallen om te zwijgen, zal dit moeilijk zijn op het eerste, maar als je luistert naar bepaalde muziek alleen wanneer het tijd is om te slapen, zal je lichaam uiteindelijk aanpassen aan het lawaai en zelfs associëren die muziek met slaperigheid. U kunt ook een aantal goedkope slaapplaats applicaties voor iPhones en iPod touches, die slapen instructies, rustige geluiden of binaural beats worden begeleid krijgen. De hoofdtelefoons en oordopjes kan ook dienst doen als oordopjes, zonder muziek.
 4. 4
  Als er een fan in, zet het naast het bed en zet hem aan. Veel mensen vinden dat het geluid van een ventilator is effectief bij verdrinking snurken. Als de luchtverplaatsing van de ventilator stoort je, er zijn alternatieven. Als u niet beschikt over een ventilator, draaien op een computer monitor kan hetzelfde effect hebben. Witte ruis of natuurgeluiden kunnen worden gedownload en ook helpen om het geluid te dempen. Er zijn ook niet-computer op basis van witte ruis machines beschikbaar die kunnen worden geprogrammeerd met verschillende geluiden. Soms is een consistente toon (regen, wind waait, statisch) zijn beter dan tinten die variëren in toonhoogte / volume (brekende golven, stormen).
 5. 5
  Gebruik een nonprescription antihistaminicum te helpen slapen. Doe dit alleen als laatste redmiddel, als uw lichaam zich ontwikkelt snel een tolerantie. Lees de etiketten. Het belangrijkste ingrediënt u zoekt naar diphenhydramine. Pijnstillers of koude en griep producten de markt gebracht als 's nachts formules bevatten vaak pijnstillers (paracetamol, ibuprofen), decongestiva (zoals pseudo-efedrine), hoestonderdrukkers (zoals dextromethorfan), en soms alcohol. Blijf uit de buurt van die onnodige ingrediënten als je kunt. Als alternatief, kan het helpen om je partner te allergie medicijnen in te nemen, als neusverstopping veroorzaakt het snurken. Eventueel bezoek een oor, neus en keel specialist en een allergoloog te bepalen of uw sinussen, neus, keel, amandelen zijn de oorzaak van de het snurken.
 6. 6
  Slapen in een aparte kamer. Veel partners van snurkers vinden ze slapen veel beter in een aparte ruimte. Terwijl enkele zorgen te maken over een verlies van intimiteit uit slapen apart, veel mensen vinden dat ze in staat zijn om meer intieme omdat ze minder moe en minder chagrijnig van wordt hele nacht wakker gehouden. Als u ervoor kiest om afzonderlijk te slapen gereserveerd bijzondere tijd in de avond voordat u naar uw kamer, of in de ochtend voor het begin van uw drukke dag.
 7. 7
  Vraag je partner om de slaap therapie te zoeken. Elke partner die verstoren de slaap van een ander zou moeten overwegen om een ​​soort van slaaptherapie oplossing. Een slaaponderzoek (longartsen meestal voorschrijven dit) kan de omvang van het snurken probleem vast te stellen. De getroffen partner kan alleen zo veel compenseren.
 8. 8
  Vraag je partner om huwelijkse of echtpaar begeleiding te zoeken als ze geen actie ondernemen om het probleem op te lossen. Enige langdurige onopgelost probleem zal spanning in de relatie te maken. Op de korte termijn, slapen in een andere kamer kan tijdelijk toestaan ​​dat de niet-snurkende partner om een ​​goede nachtrust te krijgen.
 9. 9
  Probeer na te denken over het geluid van snurken als het geluid van de persoon die je liefde ademen. Denk dan van het andere........ Het kan je houding veranderen.

Tips

 • Het kan helpen om een ​​tweede snurker in de kamer te hebben. Het geluid kan eigenlijk neutraliseren het geluid van de eerste snurker. Hoe krijg je een tweede snurker te krijgen? Hier krijg je een hond die snurkt.

Waarschuwingen

 • Proberen te voorkomen dat iets te plaatsen over de mond of het hoofd van de snurker om het geluid te voorkomen dat het houden van u op, zoals verstikking kan optreden behagen.
 • Wees voorzichtig slapen met oordopjes, als het snoer kan rond je nek en stikken u.
 • Gebruik geen allergie medicijn niet aan slaap op te wekken zonder controle met uw arts. Bijwerkingen of drug-interacties kunnen ernstig zijn, en de dosering die nodig zou zijn meerdere malen het veilige niveau.
 • Als je kamergenoot's of bedmate's snurken is ongemeen hard en montonous (niet stijgende en dalende in de tijd met hun ademhaling), zou kunnen worden voorkomen als gevolg van slaapapneu. In dat geval moeten zij een arts (neuroloog) te zien en neem een ​​slaaponderzoek te laten dienovereenkomstig behandeld. Ze moeten niet onder alle omstandigheden proberen allergie medicijnen in te nemen, omdat slaapapneu patiënten kunnen heel sterk reageren op eventuele medicatie genomen voor het slapen gaan, die zelfs de dood kan veroorzaken.