Wkenl

Hoe om te stoppen egoïstisch

Iedereen is gebonden aan zijn egoïstisch van tijd tot tijd. Hoewel veel elementen van onze samenleving kan bevorderen, egoïsme kwetst gewoon andere mensen, soms op weinig tot geen persoonlijk gewin. Een egoïstisch persoon eindigt ook het verliezen van vrienden of geliefden want hoe charmant en interessant een egoïstisch persoon kan zijn, een relatie met een egoïstisch persoon is moeilijk te handhaven. Een echt egoïstisch persoon zou nooit de mogelijkheid dat ze egoïstisch beschouwen. Velen denken egoïsme en trots zijn goede dingen, en dat de invoering van de behoeften van anderen boven je eigen is voor sukkels.

Stappen

Hoe om te stoppen egoïstisch. Zoeken naar manieren om te helpen, te anticiperen op de behoeften en gevoelens van anderen.
Hoe om te stoppen egoïstisch. Zoeken naar manieren om te helpen, te anticiperen op de behoeften en gevoelens van anderen.
 1. 1
  Proberen te ontwikkelen empathie voor andere mensen en levende wezens. Sta jezelf voor te stellen hoe ze zich voelen, wat hen pijn doet of maakt hen gelukkig. Open je hart.
 2. 2
  Zoeken naar manieren om te helpen, te anticiperen op de behoeften en gevoelens van anderen. Join anderen die vriendelijk zijn en vriendelijkheid beantwoorden. Wezen met andere egoïstische mensen, zal niet helpen word je een beter mens. We zijn heel erg bepaald door het bedrijf houden we.
 3. 3
  Luisteren. Er is een groot verschil tussen het waarnemen van iets, en eigenlijk bewust naar wat mensen te zeggen hebben. Doen alsof je het probleem te zien door in zijn of haar eigen schoenen.
 4. 4
  Mensen niet onderbreken. Laat ze hun zin niet af. Vergeet niet dat je punten altijd kan wachten. Als het dringend noodzakelijk (net als je moet vertrekken) zeggen: "Excuseer me".
 5. 5
  Zet de behoeften van andere mensen voor je eigen. Aandacht besteden aan de mensen in je leven te vinden wat die behoeften zijn.
 6. 6
  Denk na over de persoonlijkheid van de andere persoon. Bij het kiezen van cadeaus of kaarten, koop iets dat de persoonlijkheid van de ander reflecteert. Niet alleen iets kopen omdat het is handig.
 7. 7
  Onthoud verjaardagen. Gevoelens van iemand zijn gebonden om gekwetst te worden als je toevallig hun speciale dag te vergeten. Gelukkig kunt u altijd het aan hen als je vergeet.
 8. 8
  Blijf in contact met je vrienden, familie en verwanten.
 9. 9
  Vrijwilliger.
 10. 10
  Wees eerlijk en loyaal.
 11. 11
  Rekening met het advies mensen in je leven je geeft. Neem het als het zinvol is.
 12. 12
  Als je iemand om een gunst te vragen, bieden iets voor hen terug te doen.
 13. 13
  Complimenteer andere mensen. Niet alleen gaan over hoe geweldig je bent.
 14. 14
  Zorg ervoor om attent te zijn en omvatten iedereen die je kent en graag bij het ​​uitnodigen van mensen om te feesten en evenementen. Niemand vindt het leuk te worden weggelaten.
 15. 15
  Vermijd stoten in de voorkant van de mensen in de rij. Ook als je iemand in een rollator of een rolstoel, vertragen of hen te helpen in plaats van alleen het snijden voor hen.
 16. 16
  Wees op tijd. Als het mogelijk is, bellen als je weet dat je gaat te laat.
 17. 17
  Geef uw tijd of vriendelijkheid aan anderen die het nodig hebben. Willekeurige daden van vriendelijkheid maken ook je tevreden voelt.
 18. 18
  Geen dingen nemen mensen zeggen of doen dat persoonlijk.

Tips

 • Gebruik minder woorden als "ik" of "I".
 • Veranderen wie je bent zal tijd vergen, maar erkennen dat je een probleem hebt met je gedrag hebben, is een grote stap.
 • Verwacht niet dat je een heilige te worden 's nachts.
 • Als er maar een koekje liet op een feestje en iemand anders het wil, laat ze het hebben of aan te bieden om het te splitsen met hen.
 • Haat niet jezelf omdat je denkt dat je niet kunt veranderen. Je komt er wel.
 • Knuffel anderen die het nodig hebben. Houd niet in tranen of emoties vanwege je ego.

Waarschuwingen

 • Niet scherp met inwoners, alleen maar omdat je gestresst bent.
 • Heb je goede daden in gezichten van andere mensen niet wrijven. Het punt van vrijwilligerswerk en zorgzaamheid is het juiste te doen, niet om roem.