Wkenl

Hoe om te stoppen met eten 's nachts

Eten 's nachts is een slechte gewoonte om in omdat het niet genoeg tijd verlaten voordat het naar bed gaan om je voedsel te verteren goed. Nighttime eten kan leiden tot overmatig snoepen op junk food en het kan ook worden aan de wortel van slecht slapen. Als u op zoek bent naar manieren om te stoppen met eten 's nachts, rekening houden met de volgende stappen in uw inspanningen.

Stappen

Hoe om te stoppen met eten 's nachts. Goed eten gedurende de dag, zodat je niet uitgehongerd als je thuis komt.
Hoe om te stoppen met eten 's nachts. Goed eten gedurende de dag, zodat je niet uitgehongerd als je thuis komt.
 1. 1
  Goed eten gedurende de dag, zodat je niet uitgehongerd als je thuis komt. Als je eet een fatsoenlijk ontbijt en lunch, en je ook gezonde snacks tussendoor, zou dit helpen om u te houden van gericht op het eten als je thuis komt. Idealiter, bereiden een kleine gezonde maaltijd in de avond met voldoende eiwitten je vol door de rest van de nacht te houden voel. Moet je geen voedsel na deze maaltijd nodig.
 2. 2
  Beperk de hoeveelheid junk food beschikbaar in uw huis of verwijder het totaal. Als je toevallig uw favoriete snacks zitten in de kast te hebben, zal je gedachten richten op hen. Zelfs als je geen honger hebt, zult u waarschijnlijk hunkeren naar de smaak. Als je de rommel te verwijderen, zult u de verleiding te verwijderen.
 3. 3
  Neem een hobby die je thuis kan doen, zodat je kunt jezelf bezig met iets anders dan eten 's nachts. Dit kan iets wat je doet terwijl je tv kijkt, zoals het schrijven, haken of assembleren modelvliegtuigen zijn. Als je je handen bezig te houden, heb je minder kans om uit te reiken voor snacks die je gedachteloos consumeren in overmaat.
 4. 4
  Vervang emotioneel eten met iets meer constructief. Vaak als mensen zijn of zich eenzaam voelen, die emoties worden potenter in de avonduren. In reactie, ze zich tot voedsel als een vorm van comfort. De meer depressief, verdrietig of boos, wordt het meer voedsel geconsumeerd. Deze gewoonte kan worden vervangen door iets minder destructief. Vervang eten met oefenen, lezen, studeren of schrijven. Dit zijn positieve manieren waarop u uw gevoelens van leegte kan vrijgeven.
 5. 5
  Naar bed gaan op een redelijk uur. Als je te lang opblijven, heb je meer kans om na te denken over snacken op iets. Dit is vooral een probleem als je gewoon tv-kijken, videospelletjes spelen of surfen op het internet. Als deze gewoonten zijn ook triggers voor het eten, dan zul je het moeilijk vindt om ze niet te vergezellen met voedsel hapjes hoe langer je blijft op en je wilskracht wanes met vermoeidheid.
 6. 6
  Drink water wanneer je voelt de drang om een hapje te krijgen 's nachts. Als je opstaat en ga naar de keuken om voedsel te krijgen, pak een fles water in plaats. Het zal niet zijn wat je verlangen, maar het zal je maag te vullen en uiteindelijk helpen je uiteindelijk het eten 's nachts.
  • Knijp een beetje citroensap in het water of pop in sommige aardbeien plakjes aan het water smaak interessanter te maken.
 7. 7
  Gedisciplineerd in uw inspanningen om 's nachts snacken te stoppen. Als het een gewoonte is geworden om te eten 's nachts, elke nacht, niet van uit dat het een gemakkelijke gewoonte te breken zal zijn. Het zal een uitdaging zijn in het begin, maar als je gedisciplineerd blijven en herinner jezelf van waarom je deze uitdaging begon in de eerste plaats, zal je slagen in uw streven.
 8. 8
  Poets je tanden minstens een uur voor het slapen gaan. Zodra je je tanden poetst en hebben dat "schone mond"-gevoel, kan je jezelf terughoudend om snack meer. Dit is een voorbeeld van het tegengaan van een gevestigde slechte gewoonte met een gevestigde goede.

Tips

 • Begrijpen waarom je eet 's nachts en het adres van de fysieke of emotionele moet u voldoen door het eten' s nachts. Slechte gewoonten zijn vaak noodoplossingen voor andere problemen.
 • Een geruststellende warm drankje zoals een rustgevende kruidenthee kan een goede vervanger voor late night snacks te maken, als je nodig hebt om uzelf een traktatie om te kalmeren van de spanningen van de dag. Stevia gebaseerde zoetstoffen hebben geen calorieën toe te voegen, maar toch maakt het een traktatie.
 • Ondersteuning krijgen. Hebben anderen in het huishouden snacks uit het zicht te verwijderen of niet te eten voor je. Breng tijd door met mensen die niet snack 's nachts en volg hun voorbeeld.
 • Als je te maken hebt met een lage bloedsuikerspiegel voor het slapengaan, kan verschuiven om gezonder nachts snacks makkelijker dan het uitsnijden van bedtijd eten. Fruit kan een goede keuze om te gaan met de bloedsuikerspiegel problemen, of vruchtensappen die het in je bloedbaan, zodat in plaats van calorierijke snoep of hoge zout-chips en andere junk food te zijn.
 • Kauwgom kauwen of suikervrije kauwgom in plaats van eten als een mogelijke vervanging.
 • Trade kwantiteit naar kwaliteit. Dit is waar dure vers fruit een betere keuze dan candybars kan zijn als uw probleem is gewichtsverlies.
 • Eet geen kauwgom, je hersenen denkt dat u het voeden het, wanneer het geen voedsel dat je zult meer honger krijgen.
 • Gesneden en bereid fruit of veggie snacks op voorhand. Een ongesneden meloen kan worden doorgegeven voor minder gezonde snacks gewoon omdat het handiger op dat binge ogenblik. Met een alles of niets houding, slecht voor je voedsel kan leiden tot een ramp.
 • Kauw suikervrije kauwgom om je gedachten af ​​eten. zeggen niet uit te hongeren, maar de controle van uw eten wanneer je lichaam wil eten en je al hebt gegeten. Niet eten, zal je lichaam op te geven en gebruik je vet als energie.