Wkenl

Hoe om te stoppen met het maken van excuses voor uw gewicht

Als je ziek en moe van overgewicht bent, maar blijven om jezelf te verontschuldigen met dezelfde oude redenen, is het tijd om te beseffen dat excuses houden je vast waar je bent en ertoe leiden dat u om te geloven dat je gebrek aan controle. En terwijl de oude gewoontes zijn moeilijk, als je heb het maken van excuus na excuus over waarom je het gewicht niet kan werpen, is het tijd om te erkennen dat je iets kunt doen en maatregelen nemen om de controle over je leven terug te krijgen.

Stappen

Hoe om te stoppen met het maken van excuses voor uw gewicht. Bepalen of uw gewicht probleem is te wijten aan een medische aandoening.
Hoe om te stoppen met het maken van excuses voor uw gewicht. Bepalen of uw gewicht probleem is te wijten aan een medische aandoening.
 1. 1
  Bepalen of uw gewicht probleem is te wijten aan een medische aandoening. Soms is de reden waarom je ofwel hebt opgedaan gewicht of kan niet schijnen om het gewicht te verliezen is het gevolg van een onderliggend medisch probleem. Echter, alleen in de veronderstelling dat dit het geval te zijn en het niet hebben van uw arts bevestigen dat het een excuus. En zelfs als je wel een medische aandoening, kan het advies van uw arts in staat zijn om u te helpen beheren omheen in plaats van toe te geven aan het. Dus, voordat je verdiepen in andere redenen rondom uw gewicht strijd, zie uw arts om te controleren dat je niet worstelt met een probleem dat kan worden verholpen door medische interventie. Medische problemen die kunnen het moeilijk maken om gewicht te verliezen zijn onder meer:
  • Traag werkende schildklier: Een traag werkende schildklier betekent dat je lichaam voldoende schildklierhormoon om effectief te branden opgeslagen vet niet kan produceren.
  • Hormonale veranderingen: verschillende levensstadia kan een verschuiving in hormonen, wat kan leiden tot gewichtstoename veroorzaken. Voorbeelden hiervan zijn de menopauze, zwangerschap en de puberteit. Echter, sommige van deze veranderingen zijn tijdelijk en de meeste vereisen een nieuwe aanpak in plaats van de veronderstelling dat dingen kunnen blijven zoals ze altijd hebben gedaan.
  • Chronische stress: Als je in een constante staat van stress en angst, kan uw lichaam een ​​chemische stof genaamd cortisol produceren. Deze stress hormoon zorgt ervoor dat uw lichaam om overtollig vet op te slaan, voor het geval je het nodig hebt om te wandelen over de bergen naar veiliger gebied. Het enige ding is, dat we niet leven als holbewoners die loopt van gevaar meer en de dagelijkse stress die niet opgelucht kunnen eindigen als nutteloos gewichtstoename.
  • Polycysteus ovarium syndroom (PCOS): meer dan 5 miljoen vrouwen in de Verenigde Staten lijden aan PCOS, die een gevolg is van een hormonale onbalans. Symptomen zijn onder meer onregelmatige menstruatie, acne, gewichtstoename en moeite om zwanger te raken.
  • Cushing-syndroom: Mensen die het syndroom van Cushing hebben bijnieren die teveel cortisol, waardoor uw lichaam om overtollig vet op te slaan produceren.
  • Andere voorwaarde: Uw arts kan andere relevante medische aandoening die bijdragen aan uw gewichtstoename te identificeren.
 2. 2
  Identificeer de daders. Excuses krijgen gemaakt als een manier van het vegen van de werkelijke oorzaken onder het tapijt. Niet onderzochte, het gewicht-gain boosdoeners uitstappen gratis terwijl je lichaam blijft ballonvaren. Dat is moedwillige blindheid en het is schadelijk voor je. Sommige van de stiekeme, maar voor de hand liggende-als-je-denkt-over-hen, boosdoeners die leiden tot gewichtstoename zijn:
  • Kijken veel tv, zitten snacken en niet bewegen.
  • "Gewoon een klein, weinig chocky bar / koekjes / zak chips" elke keer dat je honger voelt.
  • Grote porties van voedsel bij elke maaltijd. Als je niet weet wat te groot is in termen van een gedeelte, dat is je al veel te vertellen.
  • Geen of weinig lichaamsbeweging, rijden overal, nooit een moment nemen om ergens te gaan lopen in plaats.
  • Het drinken van veel alcohol - verborgen en nutteloze calorieën zijn het handelsmerk van drank.
  • Eten take-out voedsel meer dan een keer per week.
  • Een dieet hoog in verwerkt voedsel, laag in natuurlijke, volle en onbewerkte voedingsmiddelen.
 3. 3
  Accepteer dat gewoonte, eerder dan gebrek aan tijd, houdt je terug. Velen van ons klagen dat er nooit genoeg tijd om iets te doen, het verliezen van gewicht inbegrepen. Dit is een self-fulfilling prophecy, want hoe meer we het prediken, hoe meer het onze werkelijkheid en we vormen gewoonten die houden ons vast in deze race van de drukte. Van gekwelde moeders te drukke managers, veel mensen vinden dat ze moeten boren van plaats tot plaats vanaf het moment dat ze wakker worden in de ochtend om de tweede hun hoofd het kussen raakt 's nachts en dan de schuld dit haast voor alle andere kwalen in hun leven. Echter, je controleren wat je doet met je tijd - het is niet tijd beheersen je. Lossen om te stoppen met het gebruik van uw levensstijl als een reden voor uw gewichtstoename en in plaats daarvan manieren om gewicht te verliezen te integreren in uw jam-packed schema vinden.
  • Maak een beslissing om opnieuw prioriteren uw levensstijl te helpen beginnen met het verliezen van het gewicht. Als je moe van het horen van jezelf bent zeggen dat je "te druk" om gewicht te verliezen, moet u uw planning het hoofd te bieden aan dit bezwaar ondervangen.
  • Neem een ​​goede blik op elk aspect van uw schema. Is er 30 minuten of een uur die je kunt vervangen voor de oefening? Zo onaantrekkelijk als dit mag klinken, overwegen ruilen lunch uit met de meisjes elke dag gedurende 45 minuten in de sportschool plaats. Maak tijd op zondagavond om gezonde voorverpakte (en eventueel diepvries) maaltijden te bereiden op de rest van de week. Op die manier kunt u nog steeds grijpen en gaan, maar in plaats van verwerkte ongezonde voedingsmiddelen, kunt u ophalen iets gezond en caloriearm.
  • In plaats van te klagen dat je te druk, eigenaar van uw tijd. Als er werkelijk niets wat je kunt doen over je schema, stoppen met klagen en terugkeer naar het als een gewichtsverlies kruk omdat je alleen jezelf pijn te doen.
 4. 4
  Stop verontschuldigen jezelf met veel "voor een keer" lijnen en maak gewichtsverlies uw prioriteit. Als je echt wilt afvallen, moet je het een prioriteit - niet alleen wanneer het uitkomt of makkelijk. Het doel van het gewichtsverlies moet als belangrijk en dagelijks als je tanden poetsen in de ochtend of op tijd zijn voor vergaderingen geworden. "Alleen deze ene keer" binnenkort voegt tot "gewoon te vaak" je hebt jezelf verontschuldigd voor slechte voedingsgewoonten, totdat het gezonde eten wordt eerder uitzondering dan regel. Gooien "alleen deze keer" uit je vocabulaire; merkt dat je zegt en zeggen "stop" om jezelf en heroverwegen uw eten keuze.
 5. 5
  Erken elke neiging in jezelf om de "ik kan het niet doen" houding aan te nemen. Als je blijft jezelf te vertellen dat je "gewoon niet afvallen", zal je beginnen om het te geloven. Zodra u het gelooft, zult u beginnen om ernaar te schikken. Je kunt het doen. Opgeven is een optie voor alleen dode mensen. Begeleidend de "ik kan het niet doen" is een vlot van heel sneaky, lastig en uiteindelijk zichzelf struikelen excuses. Hier zijn een aantal veel voorkomende:
  • "Ik kan niet afvallen Ik ben gewoon te moe. '.: Uw vermoeidheid wordt geproduceerd in die koekjes, chocolade, fastfood en verwerkte maaltijden. Uw vermoeidheid wordt gewonnen in het zijn sedentaire hele tijd, van het kantoor naar de bank. Uw vermoeidheid wordt suiker-gevuld. En uw vermoeidheid als gevolg van deze dingen is een beetje een vicieuze cirkel - te moe om gezonder voedsel, te moe om een ​​dieet programma te plannen, te moe om op te staan ​​en te oefenen, en op en op het gaat plannen. Word wakker met de realiteit dat slechte voeding en weinig beweging te creëren van de vermoeidheid.
  • "Ik kan niet afvallen Het is te saai om te gaan zonder voedsel. '.: Doe je ogen glazuur over elke keer zie je het woord dieet of lees een fitness-schema? Betekent "voeding" betekent "iets saaie mensen zorg over 'voor u? Bent u vast met visioenen van het eten van "rabbit food 'voor de rest van je leven? Als je ziet gewichtsverlies als een deuk in een anders leuke en spannende leven, heb je gevallen in een excuus dat het verliezen van gewicht leven saai zal maken. Dit is een ongelukkige excuus dat je blind te zien van de goede dingen over gewichtsverlies (meer energie staat gelijk aan meer plezier) en de leuke en vernieuwende dingen die je kunt doen met diëten en fitness.
  • "Ik kan niet afvallen ik ontbering niet doen;. Het is gewoon niet mooi Anyway, who cares, ik zou liever sterven jong en gelukkig dan oude en beroofd.." Dit excuus is misleidend; niemand wil sterven in doodsangst van ziekten en voedingstekorten. Het is een kortzichtige houding die hip nu klinkt, maar zal zeker al het land rond je heupen later. Lifestyle dieet is niet over ontbering, het gaat over het beheren van voeding en lichaamsbeweging te zorgen dat u de totale leiden een gelukkiger en energieker leven.
  • "Ik kan niet afvallen. Ik al eerder geprobeerd en kijk, het kwam allemaal weer terug." Helaas, de meeste diëten doen dit omdat fad diëten en een dieet gemoedstoestand zijn destructief in plaats van behulpzaam. Wat belangrijk is om gezond te eten voor de lange termijn en een dieet programma te vinden in overleg met uw zorgverlener die is afgestemd op uw levensstijl, niet een tijdelijke oplossing die u alleen kunt zien een einde in een paar maanden. Jojo-dieet leert weinig en eigenlijk dringen de slechte gewoonten door te veronderstellen dat wanneer de ingestelde dieet tijd verstreken is, kan de junk food gaan opnieuw Zo werkt het niet zo - het veranderen van uw eetgewoonten is voor het leven en gematigdheid in alle dingen wordt uw nieuwe mantra, niet "een beetje dieet nu, veel later vulling".
 6. 6
  Bevestig de excuses. Er zijn veel manieren om excuses en veel van dit is over het breken van ingesleten slechte gewoonten en houdingen ten opzichte van voedsel te benaderen. Dit zal enige tijd duren, zodat de eerste belangrijke manier om te stoppen met het maken van excuses is om jezelf de tijd die nodig is om te houden reframing uw excuses in positieve uitspraken in de plaats van de hopeloze uitspraken die excuses eigenlijk zijn. De meeste mensen nodig hebben om de overgang naar veranderingen in plaats van wakker worden morgen en zeggen: "Oke, vanaf nu, niet meer chocoladerepen." Leven werkt niet als dat en het is best om geleidelijk te verwijderen junk food uit de voeding en een bewuste beslissing om toe te voegen in meer en meer gezonde voeding voor in de plaats. Hier zijn enkele suggesties om jezelf afbouwen van de zwaarwegende excuses:
  • Begin langzaam. In plaats van te denken dat om gewicht te verliezen moet je vijf mijl per dag lopen en eten niets dan selderij, begin langzaam en realistisch zijn. Loop een mijl elke nacht, op uw eigen tempo. En probeer het substitueren van een ongezonde maaltijd of snack voor iets gezonds. Uw lichaam zal de verandering te omarmen en langzaam zul je sterker.
  • Leuke manieren om gewicht te verliezen. Het verliezen van gewicht niet hoeft te een snoozefest zijn. Gelukkig hebben fitness-en voedingsprogramma's een lange weg afgelegd sinds de dagen van modieuze ontbering en simplistische oefeningen. In feite zijn veel sportscholen bieden klassen, gaande van kickboksen (om wat agressie eruit te komen) aan Zumba, waar u kunt 'dance off het pond "naar leuke muziek, vaak met leuke klasgenoten. Ook de opkomst van een groot aantal gezondheidsbewuste koks hebben geproduceerd een schare van verleidelijke kookboeken vol met heerlijke, heerlijke recepten die smeken om te worden gekookt en gebakken in de keuken thuis. Het is nu een spannende kunstvorm om te zien hoe veel manieren waarop u kunt gezonde gerechten te maken uit het brede scala aan heerlijke groenten, fruit en dierlijke producten hebben wij toegang tot in deze globale wereld. En als je na een dieet dat voelt ontnemen, dubbel check haar geloofsbrieven. Meest waarschijnlijk is het een rage dieet en niet een uw arts zou onderschrijven!
  • Focus op een verandering van levensstijl in plaats van een eenmalige dieet. Eenmalige niet de excuses te verhelpen; het gewoon zet de excuses in een bepaald patroon, klaar om u te overspoelen wanneer het dieet eindigt. Door het veranderen van je hele benadering van eten en bewegen hoewel, je de levensader van uw excuses doden en afscheid te nemen van jojo-dieet. Begin met het verwijderen en vervolgens een verbod op de aanwezigheid van junk food stashes in de woning. Instituut wandelen regels voor take outs - u kunt alleen genieten van hen als u (en uw gezin) lopen naar en van de weg te nemen stopcontact. En zet vele gelegenheden in verborgen lichaamsbeweging, zoals wandelen met een vriend in plaats van zitten kletsen, rijden op een fiets naar de winkel door een prachtig park in plaats van met de auto, het nemen van de hond voor zijn normale dagelijkse wandeling, etc. Uw levensstijl moet zijn over het omarmen wat maakt je een goed gevoel - het zien van andere mensen, krijgen in de buitenlucht, het observeren van natuurlijke schoonheid, het luisteren naar gesprekken in plaats van spot van voedsel, etc. Kleine en toch zeer belangrijke veranderingen aan hoe u van plan om te leven van deze tijd vooruit.
  • Plan vooruit. Een beetje planning gaat een lange weg. Eerste, trakteer uzelf op een gezonde kookboeken - hier is een excuus om wat glanzende maal gelezen te kopen dat zal begeleiden je koken creaties. Dan, uiteengezet en plan maaltijden vooruit voor de week, inclusief snacks. Het klinkt misschien als inspanning maar 20 minuten bracht zondagavond zal het volgende doen: Krijg je een menu, waar krijg je een boodschappenlijstje, van waaruit u bezuinigen op onnodige aankopen en bespaar geld en tijd, van waaruit je niet meer " wat ga ik vanavond "paniek, wat betekent dat je om meer leuke dingen te doen en besteden minder tijd steken in zowel de keuken en de supermarkt, laat staan ​​snackbars eet! Probeer het voordat ontslaan als al te hard, en gepaard gaan met een app op je telefoon of iPad om u te helpen bij het plannen, want het is een stuk leuker en laat je recepten voor het voedsel dat in het seizoen (die meestal is gezonder en goedkoper) te verkennen.
  • Maak het makkelijker voor jezelf. Als je vindt dat je constant raken van fast food restaurant rijden via verkooppunten omdat je draait tussen een vergadering en van uw kind voetbalspel, overwegen verpakken gezond voedsel, zoals rauwe groenten, kalkoen wrap broodjes en wateren. Afgezien van het gooien van het voedsel in de koeler, zal je geen extra tijd te besteden en kan nog steeds raken uw bestemming gevoel tevreden en geen honger.
 7. 7
  Account voor uw vooruitgang. Een deel van het verliezen van gewicht met succes is aandacht te besteden aan uw gedrag. In een wereld waar mensen eten in de voorkant van de computer of tv, is het gemakkelijk om veel te eten en niet bewust van hoeveel, of wat, wordt verbruikt. Als u actief volgen wat er gaande is in je mond, kunt u meer controle over uw reis te hebben. U hoeft niet om je voedselinname altijd traceren - maar voor een paar weken of maanden tot je een duidelijk idee van wat je eet. Na een tijdje, zal het een tweede natuur geworden om bewust na te denken voordat het oppakken van het voedsel dat je gaat grazen.
  • Hebben een doel. Als u meer dan 10 pond te verliezen, maak kleine incrementele doelen om de paar weken te bereiken. Maak een spreadsheet of een grafiek die merken wat je vandaag en wat je gewicht wegen op de wegen elk in dag, samen met de doelstellingen. Het is nog gemakkelijker als je een app die het meeste werk voor je doet te gebruiken - Het zoeken naar een goede een voor uw smartphone of iPad.
  • Bijhouden van uw voeding en lichaamsbeweging inname. Zien wat je hebt gegeten of de activiteit die u online of op papier hebt voltooid zal je motiveren om op koers te blijven. U kunt bijhouden van uw dagelijkse voortgang in een papieren tijdschrift of kunt u terecht bij een van de vele gewichtsverlies sites die automatisch berekent calorieën voor u.
  • Een benchmark. Je moet weten hoe fit je bent nu. Misschien is dat genoeg zal zijn om kick start uw trainingsprogramma. Echter, het is belangrijk om te weten nu, zodat u kunt blijven om het te meten in de toekomst. Doe een getimede wandeling of lopen over een ingestelde afstand. Herhaal dit in de toekomst, om uw verbetering te evalueren. Alleen doen zoveel als je prettig bij voelt, je zal verbeteren door het verhogen van uw regelmatige lichaamsbeweging.
 8. 8
  Krijgen wat gezelschap. Word lid van een gewichtsverlies groep. Tal van gewichtsverlies groepen zoals Weight Watchers bieden niet alleen gewichtsverlies tips, maar ook ondersteuning en verantwoording. Een gewichtsverlies groep kan ook een prachtige plek om andere mensen die worstelen met dezelfde uitdagingen te ontmoeten.
 9. 9
  Stomp op de oefening excuses. Er zijn tal van redenen om te zeggen: "Ik kan niet worden gehinderd uitoefening van vandaag." Maar ze zijn allemaal een teken van het geven van in-en van niet prioriteren uw gezondheid. Tenzij je verscholen in bed met een verkoudheid of ziekte, kunt u vandaag uitoefenen. Realiseer je dat het vaak je gedachten dat de oefening moeilijk maken - de verleiding weerstaan ​​om traag en binnen vijf minuten, zult u blij zijn u kreeg verplaatsen zijn.
  • Onthoud dit: Oefening doet veel meer dan u helpen om gewicht te verliezen. Het verbetert je humeur, tilt uw energie niveaus, geeft je een gevoel van doel en op te lossen, helpt je om beter te slapen, verbetert uw kansen van het leven een langer leven, versterkt je hart en longen, verhoogt uw botdichtheid, en verbetert je mentale behendigheid.
  • Verander de soorten van de oefening. Als je niet weet wat te oefenen je het leukst nog, probeer een waaier en ze veranderen regelmatig totdat het duidelijk wordt wat voor u werkt. Realiseer je dat mensen het goed bedoelen als ze adviseren hun lichaamsbeweging of sport ideeën, maar dat een maat past niet alles en dat je nodig hebt om te oefenen dat je enthousiast en helpt je lichaam om fit te blijven vinden. En probeer wandelen en zwemmen (of water workouts, zelfs als je niet kunt zwemmen) - de meeste mensen kunnen deze met succes doen en ervan genieten.
  • Tien minuten lichaamsbeweging per dag is beter dan niets. U kunt beheren 10 minuten.
 10. 10
  Draai het voedsel en lichaamsbeweging in de oplossing, niet het probleem. Door de planning, het bevriezen van gezonde voeding maaltijden van tevoren, het vinden van verkooppunten om uw stress, regelmatige lichaamsbeweging, kleine traktatie porties en een eetdagboek te verlichten, kan je groeien naar de voeding en beweging, dat houdt je in topconditie houden zonder het gevoel beroofd, lusteloos of hulpeloos. Op dit punt, zal excuses niet langer u definieert, je zal bewust en herhaaldelijk te definiëren van jezelf.

Tips

 • Wees creatief. Als TV is uw zwakheid, krijgen een loopband en plaats deze in de voorkant van de TV. Vervolgens, gebruik het. Het is beter dan slungelig en niet bewegen!
 • Beroep doen op de hulp van vrienden en familieleden. Vertel hen om u ter verantwoording te roepen en om u op te halen wanneer je kan uitglijden. Hebben ze belt rond om te oefenen of lopen met je regelmatig.
 • Hoewel het klinkt misschien contra-intuïtief, van mening zijn dat je kan proberen om uw inspanningen om gewicht te verliezen door het maken van excuses te saboteren. In veel gevallen zijn mensen die niet kunnen schijnen om gewicht te verliezen herbergen diepgewortelde problemen die moeten worden aangepakt voordat gewichtsverlies en beginnen. Mogelijk moet u eerst een therapeut over emotionele problemen te praten, stel het niet uit, want dit is waarschijnlijk houdt je van genieten van vele gebieden van je leven.
 • Als een van uw excuses voor het niet uitoefenen is vanwege de gezamenlijke of pijn in het lichaam, een bezoek aan een arts en hebben dit probleem aangepakt.

Waarschuwingen

 • Voorkomen dat het draaien aan medicijnen over de toonbank voor gewichtsverlies, tenzij voorgeschreven door een arts. Sommige gewichtsverlies medicijnen kunnen ernstige gezondheidsrisico's oplevert voor sommigen, dus hebben geen medicatie geëvalueerd door een arts eerst.

Dingen die je nodig hebt

 • Eetdagboek of spreadsheets
 • Gezond recept kookboeken
 • Internettoegang
 • Gezonde voeding
 • Oefening versnelling