Wkenl

Hoe om te stoppen met het nemen van het leven te serieus

! De wereld is vol van mensen die het leven te serieus te nemen, en het is tijd om te verlichten over dingen.

Stappen

Hoe om te stoppen met het nemen van het leven te serieus. Natuurlijk, gelukkig zijn.
Hoe om te stoppen met het nemen van het leven te serieus. Natuurlijk, gelukkig zijn.
 1. 1
  Natuurlijk, gelukkig zijn. De wereld is ook vol met mensen die willen slechte dingen zoals moord doen, enz. Dit is waarschijnlijk omdat hun leven was rommel en ze een manier om zich te ontdoen van deze slechte gevoelens, en de schuld op anderen nodig.
 2. 2
  Denk positief. Je bent niet van plan om te kunnen verlichten over dingen, tenzij je denkt positief. Kijken naar dingen van de positieve kant, zoals als je valt en pijn je knie, denk iets als "Nou ja, in ieder geval zal ik niet moeten draaien voor de komende weken" of iets dergelijks. Natuurlijk, de onmiddellijke reflex is paniek, maar als je eenmaal recupereren, kunt u positief te denken.
 3. 3
  Stoppen eerder werken en gaan op een wandeling. Waarderen van goede dingen zullen u laten los te komen.
 4. 4
  Wees dankbaar dat je leeft en goed zijn. Er zijn een aantal die er die nooit of zal weinig leven, omdat ze worden gedwongen te leven in moeilijke omstandigheden, zoals kinderarbeid, uitgehongerd tot de dood, of hebben ziekten die, zonder de juiste zorg zal hen doden. Er was eens een nieuwsbericht te zeggen dat de meeste hongerende kinderen in Afrika maken het nooit voorbij de leeftijd van vijf. Als ze dat doen, het is pure wonder omdat ze geen eten hebben, of ze hebben niet genoeg.
 5. 5
  Voor degenen die overwegen zelfmoord of iets zelfverminking, herlees stap drie. Beschouw de vraag: Waar u eeuwigheid zult doorbrengen? Als u wetenschappelijk geneigd of niet bijzonder religieus of spiritueel, rekening houden met de zeer reële mogelijkheid dat zelfmoord is niets meer dan een permanente oplossing voor een tijdelijk probleem.
 6. 6
  Als u overweegt om weg te lopen: denk twee keer. Op dit moment heb je waarschijnlijk voedsel, water, en basisbehoeften. Zodra je weg te lopen, zal u geen van deze hebben. Je keuzes zullen zijn om te leven in die demoraliserend op zijn best en potentieel gevaarlijk zijn voor uw veiligheid in het slechtste schuilplaatsen, of om te leven op de straten waar de mogelijkheid van de dood is zeer reëel. Als u kiest voor deze route het heel moeilijk kan zijn om terug te gaan. Serieus overwegen dit.
 7. 7
  Kid rond meer. Maak meer grappen, als je de mensen om je gelukkig kan maken zul je blij zijn, ook.

Tips

 • Onthoud altijd dat er minstens een persoon in deze hele wereld dat voelt precies zoals jij. Je bent niet alleen. Nooit.
 • Waardeer alle goede dingen in het leven. Wees dankbaar u woonachtig bent in het genereren van hoge klasse technologie. Terug in de jaren 1960, hebben ze niet eens de juiste medicatie voor astma. In de jaren 1950, de bevalling was absolute marteling. Voor het grootste deel van de jaren 1920, hadden ze niet de medicatie voor infecties (penicilline nog niet ontdekt). Voor die tijd, dingen zoals longontsteking of zelfs een eenvoudige snit was een potentieel doodvonnis.
 • Wees altijd chill en houden alles zo echt als je kunt. Niet alleen de zorg over het echte spul. Heb een free-spirit.
 • Als je begint te denken dat het leven is saai, maar vinden wel iets te doen, als een hobby, ga praktijk skateboarden, zult u veel van leren. Hoe kunt u uw geduld en woede te beheren. Plus het is goed voor je gezondheid.

Waarschuwingen

 • Als u een depressie, praten met een vertrouwenspersoon of een vertrouwde volwassene. Als uw depressie de punt van de crisis heeft bereikt, onmiddellijk de aandacht bij een ziekenhuis spoedeisende of psychiatrische inrichting.