Wkenl

Hoe om te stoppen op inline skates

Er zijn verschillende manieren om te stoppen op inline skates, niet allemaal zijn elegant!

Stappen

Hoe om te stoppen op inline skates. Naar beneden vallen opzettelijk.
Hoe om te stoppen op inline skates. Naar beneden vallen opzettelijk.
 1. 1
  Naar beneden vallen opzettelijk. Dit is geen grap, als je het niet erg snel gaan en kan je val te controleren, het heel goed werkt (werkt ook tijdens het skiën). Buig gewoon je knieën en voorzichtig gaan zitten (de meeste mensen hebben veel padding op hun kont). Dit geeft je ook het vertrouwen dat de pads die u daadwerkelijk zal beschermen, en helpt je angst van een val te verminderen.
 2. 2
  Probeer een 't-stop': Sleep een voet achter je met de tenen bleek, zodat de wielen van je skate loodrecht staan ​​op uw rijrichting. Breng wat neerwaartse druk met die voet tot je gestopt bent. Wanneer deze eerste poging, probeer dan een vrij diepe 'lunge' positie, Houd je schouders naar uw beoogde rijrichting, en schuif de achterste 'drag' skate links of rechts te compenseren voor eventuele draaibeweging of te sturen.
 3. 3
  De meeste inline skates een rem aan de achterkant van een boot. Om het te gebruiken, buig je knieën diep en zet je benen in een 'gespreide' positie met de 'rem' skate (meestal, rechts) aan de voorkant. Het is belangrijk om de achterpoot weer een beetje als goed, en houd je voeten niet meer dan schouderbreedte uit elkaar. Houd uw handen en de ogen op de weg en je rug rechtop (dwz Kijk niet neer of leun naar voren!), Pop-up de teen van uw Brake schaats, waardoor een stevige druk op de rem door de uitbreiding van je knie, niet door voorovergebogen. Voorovergebogen daadwerkelijk zal verminderen uw remvermogen. Het laatste deel is de 'Sit.' Als u de rem te zetten, zitten een beetje, laten vallen van uw gewicht door het verlagen van je kont, weer niet voorover leunen! Dit is als die op het remmen van een auto. U moet stoppen heel snel als je eenmaal zit. '
 4. 4
  Hockey stop: in wezen een zeer snelle bocht naar links of rechts. Goed op relatief gladde oppervlakken, maar neemt de praktijk te perfect. Het is eigenlijk moeilijker te doen bij langzaam als je bijna moet springen erin. Dus, om te oefenen, pad op en ga naar een rolschaatsbaan en geef het een schot. Als je eenmaal zijn comfortabel bewegen in een rechte lijn (knieën licht gebogen) beslissen over een richting. Laten we zeggen rechts. Als u mager in dat strakke rechterhand beurt moeten de leidende voet de richting waarin u het draaien te zijn, je bijna het pad van de leidende voet volgen met het spoor voet (links in dit geval). Houd knieën licht gebogen door het hele manoeuvre. Hoe lager je bent, hoe beter evenwicht heb je dus meer eindigt is niet zo'n slecht idee.
 5. 5
  De agressieve slang: deze techniek werkt perfect als je met hoge snelheid beweegt en moeten vertragen of de controle van uw snelheid. Wat je doet is twist en draai links en rechts zeer scherp. Dit zal uw voorwaartse beweging verdwijnen zeer snel.
 6. 6
  Probeer niet iets om u te helpen stoppen grijpen. Dit is een zeer slechte gewoonte en kan leiden tot ongevallen en verwondingen.

Tips

 • Houd je knieën zachtjes gebogen om uw bewegingen te controleren, zowel bij het stoppen en wanneer schaatsen.
 • De praktijk van de 'Panic Stop'. dwz hebben iemand anders willekeurig schreeuwen "STOP!" en probeer te stoppen met zo hard als je kunt. Dit is de belangrijkste vaardigheid die je kunt leren!
 • Praktijk stoppen in een gecontroleerde zone die vlak is, of met een lichte opwaartse rang. Dit zal helpen de controle van uw snelheid.
 • Om voorovergebogen te voorkomen, doen alsof je het dragen van een laag decollete prom dress, als je gaat zitten! Je wilt niet iedereen geeft een show!
 • Ga ergens met crash matten en de praktijk van de Judo voren herhaaldelijk rollen tot je de reflex van het blussen van een arm af te leren. Als je naar voren valt, rolt: het is de veiligste optie.
 • Bij gebruik van de hiel rem, onthouden "Stagger, Pop, Sit."

Waarschuwingen

 • Als je merkt dat je valt, probeer dan niet te gespannen of om je val te breken met je arm - dat is hoe blessures ontstaan. In plaats daarvan, te ontspannen en proberen te landen op je kont (het is opgevuld).
 • Draag altijd elleboogbeschermers, kniebeschermers en polsbeschermers, en vooral een helm als je iets op inline skates leren. Ze verkopen zelfs 'Butt Pads' om je stuitje te beschermen. Je zult er nooit spijt dragen extra pads, en een val kan je dag verpesten!
 • Ga je gewoon naar een fatsoenlijke skate winkel en vraag om "crash pads" - ze zullen weten wat u neemt over. Dit is geweldig voor de jongens, van wie velen hebben niet dat veel spieren of vet in hun achterste uiteinden.

Dingen die je nodig hebt

 • Wanneer u een helm (niet als... wanneer!) Doe niet goedkoop uit! Kopen Koop een laag gewicht, cool uitziende helm in een lichte kleur die veel ventilatie gaten in zich heeft. Een lichte kleur en grote openingen zal helpen houden u koel, en het lage gewicht en de stijl van een betere helm zal je aanmoedigen om het te dragen op je hoofd, in plaats van je riem!
 • Opmerking: Nieuwer helmen daadwerkelijk worden zodanig dat je koeler met de helm blijven dan uitgeschakeld ontworpen, dankzij de computer ontworpen luchtstroom, dus nu heb je een minder excuus om niet dragen!
 • Een goede prijsklasse is een adviesprijs van ongeveer 60€ tot 95€ voor een verkoop in de late zomer is een geweldige tijd te kopen en op te slaan $ $ $!
 • ALTIJD alleen kopen ANSI-gecertificeerde helmen - bijna alle grote merken en alle gerenommeerde dealers zal ze verkopen. Als het niet is gecertificeerd, kan je niet vertrouwen, en je zal geen garantie of het zal presteren in een crash of gewoon splitsen als een ei shell hebt, laat je hoofd naar de stoep te raken.
 • Een set van elleboog-en kniebeschermers en polsbeschermers zijn een must!
 • Kniestukken, van een bekend merk en niet de goedkoopste soort die je kunt vinden, zijn ook erg belangrijk. Je knieën zijn wat weet als een "complex" joint. Uw patella, die weinig bot in de voorkant van je knie, is erg belangrijk. Als je het verbrijzelen, kijk uit. Knie-operatie, zelfs lathroscopic, kan maanden duren om te herstellen van.