Wkenl

Hoe om te stoppen slungelig

Moe van mensen die je te vertellen 'rechtop staan' of 'stop slungelig'? Opzoeken voor een nieuwe kijk!

Stappen

Hoe om te stoppen slungelig. Krijg je geest rechts.
Hoe om te stoppen slungelig. Krijg je geest rechts.
 1. 1
  Krijg je geest rechts. Een van de moeilijkste aspecten van slungelig is het realiseren van je het doet! Maak een bewuste poging om je rug recht te houden door:
  • opzoeken als je loopt. Het duurt een beetje wennen, maar je moet leren om je voeten en je perifere visie vertrouwt. Als u zelf op zoek naar de stoep als je langs beweegt, til je perspectief aan de horizon.
  • het houden van uw rug tegen de muur - van de stoel, dat is. Als je zit, trekt de stoel dichter bij het ​​bureau of tafel en zet je hele rug tot aan je schouders tegen de Chairback.
  • Oefen rechtop wanneer je erover nadenkt. Binnenkort wordt u in de gewoonte van het doen het de hele tijd.
 2. 2
  Beroep doen op je vrienden. Zoek een betrouwbare vriend en vertel hen u wilt rechtop staan. Vraag hen te wijzen als je slungelig zodat u rechtop staan.
 3. 3
  Krijg dwars door kracht. Niets zal helpen uw lichaam te blijven rechtop als kern van kracht. Zelfs als je niet een atleet, kunt u een oefening routine voor de algehele gezondheid te starten en naar de kust van de rugspieren. Oefening zal leiden tot uithoudingsvermogen, die zal leiden u naar straight langer op te staan, die zal leiden tot meer uithoudingsvermogen en dus op in een cyclus die leidt tot u zich lang. Overweeg een personal trainer. Trainers zullen in staat zijn om het opzetten van een oefening routine voor u die zal versterken van de spieren die nodig zijn voor staande rechtere. U kunt meerdere sessies te hebben met de trainer, en dan verder de routine op uw eigen.
 4. 4
  Yoga. Een gemakkelijke manier om uw houding te verbeteren is tot het nemen van yoga, vooral Iyengar-stijl. Asana's (houdingen) focus op de juiste uitlijning van ons lichaam in de ruimte, en pranayama (ademhaling) oefeningen brengen aandacht voor het creëren van veel ruimte in de romp en borst te laten voor het gemak van het nemen van grote, gezonde adem van de lucht. Deze, samen, ertoe leiden dat mensen enorme verbeteringen te ervaren om hun houding.
 5. 5
  Train je spieren. Opdokken korte nek en pec spieren door het oprollen van een handdoek en liggend op terug langs je ruggengraat. Hebben het te stoppen aan de onderkant van je nek, en gewoon achterover liggen op het met je armen uit naar de zijkanten alsof je houden stopborden, en je hoofd terug ook. Houd gedurende minstens 6 keer diep adem, werken tot 5 minuten per keer.
 6. 6
  Lopen met een boek op je hoofd. Nee grapje, het is echt zal helpen uw lichaam te herinneren hoe het moet voelen als wandelen recht en lang.

Tips

 • Geef niet op! Het duurde je lichaam jaren wennen aan slungelig, kan het jaren duren om te corrigeren. Maar het is de moeite waard! Mensen die rechtop staan ​​vertrouwen uitstralen! Zult u het verbeteren van je zelfbeeld en wat anderen van je denken als goed.
 • Als u niet zeker weet hoe recht te staan, probeer dit:
 • Het kan de moeite waard zijn om zo nu en dan naar een massage therapeut en een massage krijgen om gespannen spieren los te maken.