Wkenl

Hoe om te testen of een plant is eetbaar

Drastische tijden vragen om drastische maatregelen. Als je ooit gestrand in de voor enkele maanden zonder voedsel, je gaat te hebben om erachter te komen hoe je jezelf te voeden. Je kunt overleven voor minstens een maand met alleen maar water, verliest u ongeveer £ 20. Dit is echter geen verplichting rage dieet, als je eenmaal begint te eten weer, zal je waarschijnlijk zet het grootste deel van het gewicht weer op. Als je goed voorbereid en geïnformeerd over het gebied, moet je geen probleem het vinden van eetbare planten hebben, maar als je in de buurt van de dood, en kan niet op andere wijze positief een veilige installatie te eten te identificeren, volgt u deze richtlijnen om te testen op eetbaarheid.

Stappen

Hoe om te testen of een plant is eetbaar. Vermijd ooit te hebben om deze methode te gebruiken zonder een zorgvuldige planning.
Hoe om te testen of een plant is eetbaar. Vermijd ooit te hebben om deze methode te gebruiken zonder een zorgvuldige planning.
 1. 1
  Vermijd ooit te hebben om deze methode te gebruiken zonder een zorgvuldige planning. Sommige planten kunnen dodelijk zijn, en zelfs als u deze richtlijnen volgt perfect, er is altijd een kans dat een plant die je ernstig ziek zal maken. Bereid je voor op wildernis uitstapjes door te leren over de plaatselijke flora en fauna, en dragen een gids of taxonomische sleutel om u te helpen planten te identificeren. Zelfs als je niet voorbereid en kan voedsel niet vinden weet je veilig herinneren dat, afhankelijk van uw niveau van activiteit, kan het menselijk lichaam gaan voor dagen zonder voedsel te zijn, en je bent beter af honger van te worden vergiftigd.
 2. 2
  Zoek een plant die overvloedig is. Je wilt niet te gaan door het rigoureus proces van het testen van een installatie als er niet veel van te eten.
 3. 3
  Onthouden van het eten of drinken van iets, maar gezuiverd water gedurende 8 uur voor de test. Echter, als je deze methode te gebruiken, deze stap zal waarschijnlijk onvermijdelijk.
 4. 4
  Scheiden een plant in delen. Sommige planten zijn eetbare en giftige onderdelen. Om te testen of een plant eetbaar is, je eigenlijk gewoon wilt controleren of een deel (blad, stengel of wortel) van een soort plant is eetbaar. Nadat u de installatie hebt gescheiden in delen, te inspecteren elk deel u zich voorbereiden op parasieten. Als u wormen of kleine insecten in de plant ondervindt, stop de test met dat monster en overwegen op zoek naar een ander monster van dezelfde plant. Bewijs van wormen, parasieten of insecten geeft aan dat de plant verrot is, vooral als het organisme de fabriek heeft verlaten. Veel delen van planten zijn slechts eetbaar tijdens bepaalde perioden (bijvoorbeeld eikels na de val verzamelde meestal rot). Als je larven in de plant te vinden, wordt de plant rotten, maar de larven zijn eetbaar en bevatten grote hoeveelheden eiwit (hoewel ze smaken zuur en zijn korrelig).
 5. 5
  Zoek uit of de plant is contact-giftig. Een contact-giftige plant is er een die een reactie alleen door het aanraken van de huid veroorzaakt. Wrijf het geselecteerde plantendeel aan de binnenkant van je elleboog of pols. Pletten zodat het sap raakt je huid en houd het daar gedurende 15 minuten. Als de plant reageert daar de volgende 8 uur, niet verder testen dat deel van die plant.
 6. 6
  Bereid een klein deel van het plantendeel. Sommige planten zijn giftig alleen als rauw, dus het is een goed idee om de plant deel je test indien mogelijk. Als je de plant niet kan koken of als je niet verwachten dat je in staat om te koken in de toekomst, maar test het rauwe zal zijn.
 7. 7
  Een klein deel van de bereide plantendeel tegen je lip voor 3 minuten. Hoeft de plant niet in uw mond. Als je een branderig gevoel, tintelingen, of een andere reactie opmerkt, stop testen.
 8. 8
  Plaats nog een klein deel van de plant een deel op je tong. Houd de plant op je tong zonder te kauwen gedurende 15 minuten. Stoppen met testen als u een reactie opmerkt.
 9. 9
  Kauw de plant en houd het in je mond gedurende 15 minuten. Kauw de plant goed, en slik niet in. Stoppen met testen als u een reactie opmerkt.
 10. 10
  Slik het kleine gedeelte van de plant.
 11. 11
  Wacht 8 uur. Niet eten of drinken in deze periode behalve gezuiverd water. Als je ziek voelt, onmiddellijk induceren en veel water drinken. Als actieve kool is verkrijgbaar, neem dat met het water. Stoppen met testen als u een bijwerking.
 12. 12
  Eet 1/4 kop van dezelfde soort plant deel bereid op dezelfde manier. Het is van cruciaal belang dat je precies hetzelfde deel van precies dezelfde soort plant, en dat je het voor te bereiden op precies dezelfde manier als de eerste steekproef deden gebruiken.
 13. 13
  Wacht een extra 8 uur. Onthoudt zich van alle andere levensmiddelen behalve gezuiverd water. onmiddellijk als hierboven als je moet voelen ziek. Als er geen reactie is opgetreden, kunt u ervan uitgaan alleen dat deel van de plant is veilig om te eten, en alleen bereid tijdens de test.
 14. 14
  Begin een nieuwe test, als de plant deel je gekozen hebt niet een van de tests. Als de eerste fabriek deel je kiest verschijnt contact-giftige, kan je meteen een nieuwe fabriek op je andere arm of achter je knie te testen. Als de plant veroorzaakt een reactie voordat je het hebt ingeslikt, wachten tot de symptomen voordat het testen van een nieuwe fabriek zijn verdwenen. Als u een bijwerking nadat u de installatie hebt ingeslikt, wachten tot de symptomen verdwenen zijn en start een nieuwe test. Hoewel er sprake kan zijn eetbare delen van de plant die u koos in eerste instantie, is het beter om over te gaan naar een andere fabriek voor verdere testen.

Alternatieve methode

Als u in een situatie waar je toegang tot andere bronnen van veilig voedsel hebben, dan kunt u deze test meer geleidelijk te integreren in uw dieet door het splitsen het op in 3 fasen, en met behulp van uw 8 uur van de normale slaap als de 8 uur van de pre- test voor elke fase. Nogmaals, dit mag alleen worden gebruikt als u in een survival situatie (bijvoorbeeld uw bestaande voedselrantsoenen zijn bijna leeg, en je moet beginnen met het testen van een andere bron voor uw huidige leeg is) of als je niet kan documentatie voor een bepaalde plant vinden en bereid zijn om de risico's (vergiftiging en de dood) betrokken ondergaan.

 1. 1
  Word wakker en doe het contact-giftige deel van de test. Na 8 uur, eet een normale maaltijd (niet van de plant onder test).
 2. 2
  Volgende ochtend, te voltooien van de test tot het slikken van een enkel stuk. Na 8 uur, ervan uitgaande dat je nog in leven en goed, eet een normale maaltijd weer.
 3. 3
  Eet de volledige steekproef van de plant te testen op de 3e ochtend. Na 8 uur, vier het leven en de toevoeging van een nieuwe eetbare plant om uw ervaring door het eten van een lekkere maaltijd.
 4. 4
  Voer geen andere stappen, of tips of waarschuwingen niet negeren, dit alternatieve methode is alleen om je lichaam te redden van de stress van 24 uur vasten, en stelt u in staat om voortdurend nieuwe planten te testen in uw omgeving zonder honger te lijden van meer dan 16 uur per dag, en slechts 8 uur op de laatste dag, uitgaande van 1/4 kop van het voedsel kan u ondersteunen.

Tips

 • Schil rijp tropisch fruit en rauw. Als u een onrijpe vrucht moet eten, koken eerst. Volg alle andere richtlijnen proef met deze vruchten, tenzij je weet dat de plant zijn eetbaar.
 • Als je een dier eten van een plant te zien, niet aannemen dat de installatie veilig is voor de mens. Sommige dingen die giftig zijn voor de mens kan geen effect op dieren hebben.
 • Koken ondergrondse plantendelen indien mogelijk, om bacteriën en schimmels te doden.
 • Vermijd planten bloembollen, tenzij ze de vertrouwde ui of knoflook ruiken.
 • De richtlijnen in dit artikel, met name in de sectie Waarschuwingen, kan uitsluiten dat sommige eetbare planten, maar deze waarschuwingen zijn opgenomen om u te helpen voorkomen dat sommige van de meest voorkomende giftige planten.
 • Aggregaat bessen (zoals bramen en frambozen) zijn meestal veilig om te eten. (Hoewel op sommige plaatsen waar de bramen worden beschouwd als een plaag, ze zijn vaak bespoten met herbiciden.) Een opmerkelijke uitzondering op deze regel is een witte bes die alleen in Alaska groeit.

Waarschuwingen

 • NOOIT eet alles wat ruikt naar perzik of amandel als hoewel deze planten kleine hoeveelheden bevatten alleen, alle planten die gerelateerd cyanide bevatten.
 • Zodra u hebt bepaald een plant is eetbaar, zorg om ervoor te zorgen dat de daaruit voortkomende planten je oogst zijn dezelfde plant. Veel planten lijken.
 • Vermijd planten met melksap (Je moet niet eten paardebloem stengels, maar alle andere delen zijn eetbaar).
 • Vermijd champignons of andere paddenstoelen. Terwijl veel paddestoelen zijn eetbaar, zijn er vele die zijn dodelijk, en als je ongetraind bent ze kan heel moeilijk zijn te onderscheiden, zelfs nadat je er een hebt getest.
 • In het algemeen, vermijd doorns of stekels. Indien een dergelijke plant heeft aggregaat bessen, de bessen zijn veilig om te eten. Andere uitzonderingen zijn distels en vijgcactussen.
 • Vermijd planten met paraplu-vormige bloemen.
 • Vermijd planten met gele, witte of rode bessen.
 • Voordat hij zich op onbekende planten, kijk rond om te zien of er iets anders wat je kunt eten, zoals kokosnoten, vlees, vis of andere dingen. Als u een andere eetbare substantie niet kan vinden, voorzichtig over het testen van planten / bessen.
 • Vermijd planten met glanzende bladeren.
 • Heeft een plant die eetbaar is niet van uitgaan als ze worden gekookt is ook eetbaar rauw.
 • Testen planten kan gevaarlijk zijn. Deze stappen mogen alleen worden geprobeerd in een ontzettende noodsituatie.
 • Eet geen planten die zijn gepenetreerd door wormen, insecten of parasieten.
 • Ga er niet vanuit dat een plant veilig is als je dieren eten.
 • Vermijd narcissen omdat ze giftig voor de mens.
 • Eet niet Oleanders. Ook al zijn ze mooi, ze zijn giftig!
 • Niet voeren geen dieren geen planten.
 • Vermijd Holly bessen, die rood en sappig deze zijn zeer giftig, behalve voor vogels zijn.