Wkenl

Hoe om te urineren wanneer op een auto reis

Moe van het stoppen op rustplaatsen of openbare toiletten als je nodig hebt om tijdens het plassen op een road trip? Vergeet het maar! Er zijn twee belangrijke methoden van niet-toilet plassen terwijl op een road trip... Binnen de Vehicle (IV), en buiten het voertuig (OV). Dit geldt vooral bij mannen, maar vrouwen kunnen een aantal van de principes te gebruiken.

Stappen

Hoe om te urineren wanneer op een auto reis. Plassen in het voertuig.
Hoe om te urineren wanneer op een auto reis. Plassen in het voertuig.
 1. 1
  Plassen in het voertuig: Mannetjes moeten plassen in een lege container, zoals een fles of beker. Gooi na gebruik. Teven moeten verhuizen naar de rand van hun stoel en plassen direct op de auto mat. (Als uw auto matten heb geen rubber bodems, wordt vrouwen geadviseerd om de mannen methode te gebruiken.)
 2. 2
  Plassen buiten een rij auto: Als reizen in een busje, net de deur open om te plassen op straat: Mannetjes kunnen de "open deur techniek" gebruikt. Vrouwtjes kunnen ook uit plassen van een rijdende auto, gewoon het raam open, steek je kont uit het, en beginnen plassen. Vergeet niet om achteraf te vegen.
 3. 3
  Plassen buiten een staande voertuig: Mannetjes moeten kijken naar een boom of struiken te verbergen vinden. Vrouwen moeten hurken door kant van de auto. Verbergen tussen de open deuren, met uitzicht op de auto. Heb tissues, toiletpapier, of servetten klaar voor het schoonvegen indien nodig.

Tips

 • Een alternatief is het dragen van luiers: klinkt stom, maar dat is echt wat ze gemaakt. Geen behoefte om te stoppen of meer te maken.
 • Vrouwtjes kraken door de auto moeten aandacht besteden niet aan hun broek of schoenen plassen. Als u per ongeluk geplast je schoenen, veeg ze af. Laat je weefsels ladylike.
 • Vrouwtjes plassen uit een rijdende auto moet oppassen op het gooien van hun doekjes! Anders zouden ze vasthouden aan andere auto's of je antenne.
 • Voor mannen met behulp van de "open deur techniek": het richten van de stroom direct naar de grond in plaats van het hebben van het boog uit, ver weg van de auto, zal vermijden zijn sprankelende in tegemoetkomende koplampen en dus minder aandacht.
 • Vrouwen moeten overwegen het dragen van een rok tijdens lange autoritten. Dit stelt u in staat om te hurken en de "check" uw banden als je plassen en kijk casual.
 • Duisternis vereenvoudigt het outdoor plassen proces, maar pas op voor koplampen die u kunt verlichten. Echter, omdat je waarschijnlijk nooit een van de bestuurders weer te zien, who cares?
 • Neem altijd een brede mond plastic fles voor in de auto. Een appelsap fles met een schroefdop is ideaal, als haar mond is voldoende groot en de inhoud zal verschijnen op het label passen. Enkel ben zeker om te legen voordat iemand probeert om het te drinken!

Waarschuwingen

 • Als plassen uit de open deur van een bestelwagen, zorg ervoor dat u zich in de "trage" lane toen plassen aan de rechterzijde van het voertuig. Als je dit probeert uit de passerende rijstrook en doven een ander voertuig, kunt u worden gemeld aan de politie.