Wkenl

Hoe om te voetballen

Voetbal, ook wel bekend als voetbal overal naast de VS en Canada, is een leuk, competitief spel. Het is de meest gespeelde sport in de wereld. Nu wordt het aangeduid als "het mooie spel" vanwege de schitterende graden van technische vaardigheid, teamspel en individuele bijdrage. Als je serieus bent over het voetballen bent, weet dat je gaat moeten harder, langer en sneller dan je tegenstanders te trainen, en hebben altijd een bal bij de hand. (Misschien heb je met een bal slapen in plaats van een kussen.) Dus waar wacht je nog op? Lees dit artikel en leer je hoe je deze prachtige sport te spelen!

Stappen

Hoe om te voetballen. Leer hoe om te dribbelen.
Hoe om te voetballen. Leer hoe om te dribbelen.

Essentiële vaardigheden

 1. 1
  Leer hoe om te dribbelen. Dribbelen is het beheersen van de bal tijdens het hardlopen. Als je wilt houden van de bal in het bezit van je team, je gaat nodig hebben om goed dribbelen. Dribbelen is alles over het aanraken van het sterk genoeg is om het te dragen naar bal, maar licht genoeg zodat het blijft aan uw zijde - en weg van tegenstanders.
  • U kunt dribbelen met de binnenkant van je schoen, boven de teen (met de voet naar beneden gericht op de grond), en zelfs met de buitenkant van de schoen. De veiligste manier om te dribbelen is waarschijnlijk met de binnenkant van je schoen, maar in verschillende situaties, dan moet je naar verschillende delen van de schoen gebruiken.
  • Leren dribbelen op verschillende snelheden. Als je bijna onderaan de zijlijn en je je man hebt geslagen, je dribbelen zal veel anders dan wanneer je het nemen van een verdediger hoofd op te kijken.
   • Wanneer u dribbelen langzamer bent, je houd meestal de bal dicht bij uw zijde te allen tijde. Op deze manier een verdediger heeft een verhuizing naar de bal weg te nemen te maken.
   • Wanneer u dribbelen sneller bent, kunt u soms schop de bal verder weg en ren naar de bal. Dit is meestal als u al uw man hebt geslagen. Je doet dit omdat de meeste spelers sneller kan draaien van de bal dan ze kunnen dribbelen het.
 2. 2
  Leer hoe te passen. Passing is alles over zetten van de bal precies waar u het wilt. Om een ​​voetbal voorbij, de meeste beroepen op toen hij de bal via de binnenkant van je voet. Dit zal je minder vermogen, maar meer nauwkeurigheid oplevert. Als je eenmaal onder de knie de basis pas, je kunt zelfs proberen te snijden en haak de bal om het door te geven aan een van je teamgenoten.
  • Besteed aandacht aan waar uw plantenbak voet gaat. Uw planter voet moet vlak naast de bal te zijn, je teen wijst naar de plaats waar je de bal wilt reizen.
  • Anticiperen waar een speler gaat worden. Omdat je vaak gaat worden doorgeven van de vlieg, toen hij de bal naar een open ruimte waar je wilt dat je teamgenoot te zijn is essentieel. Als je teamgenoot wordt uitgevoerd, altijd schoppen de bal voor hen, zodat ze kunnen rennen om de bal.
 3. 3
  Weten hoe om te schieten. Als je echt dicht bij het doel en alles wat je nodig hebt is nauwkeurigheid, kunt u opnamen maken met de sweet spot van de binnenkant van je schoen, als een pas. Maar meestal, je gaat verder en zal de macht, evenals de nauwkeurigheid, natuurlijk wel.
  • Stel uw plantenbak voet en richt de teen van de planter voet naar de plaats waar u wilt dat de kans om te reizen.
  • Je hoeft niet te veel van een vliegende start te krijgen, maar je wilt wel je voet terug te brengen, te buigen zoals u doen om meer macht te krijgen.
  • Raakte de bal op het midden veters van je schoen, met je voet naar beneden gericht op de grond. Houd uw voet erop neer op de grond als je volgen door.
  • Gebruik je heupen te slingeren door de bal. Breng uw voet over je lichaam indien nodig om nog meer energie op te wekken. Dit moet leiden beide voeten op te tillen van de grond.
 4. 4
  Denken over het verplaatsen van de bal. Sommige schattingen zeggen dat professionele voetballers lopen 6-8 mijl tijdens een 90 minuten spel. Dat is een veel rennen. Het maakt een raket wetenschapper om erachter te komen dat een groot deel van de running je zult moeten doen is als je niet beschikt over de bal. Leer hoe je in de open ruimte, hoe te lopen naar waar je teamgenoot verwacht of wil dat je bent, en hoe te lopen voorbij een verdediger wie bewaakt u.
 5. 5
  Leer hoe te verdedigen. Verdedigen van het doel is een onderschatte prestatie. Het kan heel moeilijk zijn verblijven op je man of het verkrijgen van de bal weg van je man. Er zijn drie fundamentele dingen die je moet onthouden bij het bewaken van een speler in het voetbal:
  • Laat u niet misleiden door schijnbewegingen, trucs, en Jukes: houd je ogen op de bal. Een goede voetballer zal proberen om juke of schijnbeweging met hun lichaam om voorbij je. Ze hopen dat wat ze doen met hun lichaam zal je afleiden van wat ze gaan doen met de bal. Laat dit niet gebeuren. Houd je ogen op de bal te allen tijde, niet op de speler.
  • Verblijf in tussen de bal en het doel. Met andere woorden, laat de bal te pakken, achter je. Dit is moeilijker dan het klinkt. Het is een delicaat evenwicht houden genoeg druk op de bal en het geven van de persoon die aanvalt voldoende ruimte, zodat ze niet achter je te krijgen.
  • Leer te anticiperen op de dribbel. Direct na een aanvaller raakt de bal op de dribbel - dat is de tijd wanneer poging om de bal weg. Dit heet anticiperen op de dribbel, en het is essentieel voor het uitspelen van de bal uit een aanvallende speler. Just er zeker niet te longeren en missen, je bent kwetsbaar als je dit doet!
 6. 6
  Verkrijg comfortabele rubriek de bal.. Probeer de bal te raken met je hoofd waar je haar ontmoet je voorhoofd Gebruik niet de bovenkant van je hoofd Wanneer klaar om de bal het hoofd, niet terug til je hoofd;! Bewegen je bovenlichaam weer plaats. Dit geeft je meer kracht te geven en zal je nek niet stam zo veel.
 7. 7
  Leren hoe te jongleren. Jongleren is zeer moeilijk te beheersen, maar een belangrijk onderdeel van het spel. De waarheid wordt verteld, zult u niet nodig om heel vaak jongleren in een spel, maar weten hoe je moet jongleren doet verschillende dingen:
  • Het helpt je een bal die op je afkomt vanuit de lucht te regelen. Niet alle passen zijn op de grond. Degenen die niet zal moeten worden onderschept en gecontroleerd door een of andere vorm van jongleren.
  • Jongleren helpt bij het verbeteren van uw aanraking op de bal. Als u weet hoe u uw aanraking jongleren op de bal een stuk gevoeliger. Je eerste aanraking van de bal is uiterst belangrijk in het voetbal.
  • Jongleren zal u helpen beide voeten beter te gebruiken. Leren hoe te jongleren is een oefening is het gebruik van uw niet-dominante voet beter. De beste voetballers van de wereld kan gebruiken beide voeten als dominante voeten.
 8. 8
  Leer hoe u uw niet-dominante voet gebruiken. Het is echt belangrijk om te kunnen dribbelen, passeren, en schiet de bal met je niet-dominante voet. Goede verdedigers zal wegnemen je dominante voet en dwingen je om te spelen met je niet-dominante voet. Als je niet kunt gebruik maken van uw niet-dominante voet, zult u spelen met een handicap.
  • Oefen alleen met behulp van uw niet-dominante voet tijdens de training of wanneer u opnamen maakt of jongleren door uzelf. Gewennen je lichaam om de spier-geheugen is een belangrijk onderdeel van het zijn vloeiend in uw niet-dominante voet.
 9. 9
  Oefen het nemen van hoekschoppen en vrije trappen. U wilt in staat zijn om de hoek te sturen kicks in het midden van het strafschopgebied, meestal in de lucht, zodat een teamgenoot kan het hoofd van de inworp Vrije trappen ofwel snel kunnen worden genomen en gewoon gaat naar een nabijgelegen teamgenoot, of u kan het organiseren van een "set te spelen", waar je kick de bal in een bepaald gebied, terwijl je teamgenoten voeren een toneelstuk.
 10. 10
  Wees origineel en spontaan met uw speelstijl. Probeer je eigen speelstijl, een die bij u past te ontwikkelen. Bent u een lastige speler die vertrouwt op juking uit andere spelers? Ben je snel genoeg om iedereen te verslaan met pure snelheid? Ben je goed in het gebruik van uw lichaam en kracht om blast doelen? Ben jij expert op het houden van tegenstanders van het afstappen van schoten? Zoek uit wat voor soort speler je bent, stel doelen voor jezelf over hoe je een meer afgeronde speler kan worden, en vergeet niet om plezier te hebben. Voetbal is niet de meest populaire sport in de wereld zonder reden.

Het kennen van de regels van het spel

 1. 1
  Begrijp het doel van het spel. Het doel van het spel is om meer doelpunten scoren dan de tegenstander scoort. Een doelpunt wordt gemaakt wanneer een deel van de bal met de borst. Goalies in hun eigen strafschopgebied zijn de enige spelers op het veld die kunnen gebruik maken van hun armen. Alle andere spelers kunnen een deel van hun lichaam gebruiken behalve hun handen.
 2. 2
  Ken de posities van voetbal. Er zijn 11 in totaal spelers op het veld om het spel te starten. Hoewel de posities echter kan worden herschikt de coach dat nodig acht, is er meestal een keeper, vier verdedigers, vier middenvelders en twee spitsen.
  • Goalie: deze persoon beschermt het net en is de enige op het veld die hun handen kunnen gebruiken in het strafschopgebied. De keeper heeft flexibele, snel te anticiperen, en goed zijn in communicatie.
  • Verdedigers. Verdedigers blijven meestal achter de half-way lijn in een poging om te voorkomen dat doelpunt van wordt gescoord tegen hen. Ze maken goede outlet passes en zijn meestal groter fysiek dan andere spelers.
  • Middenvelders. Middenvelders doen de meeste lopen, als ze spelen een combinatie van verdediging en aanval Ze orkestreren meestal de aanval. Ze zijn uitzonderlijk goed in het vasthouden van de bal en het passeren.
  • Strikers. Stakers zijn degenen die het meeste scheuren bij het schieten van de bal. Ze moeten snel, wendbaar, en in staat om een ​​prachtig schot. Ze moeten ook uitstekend te zijn headers.
 3. 3
  Weet dat aftrap begint het spel en het begin van de tweede helft. Een team begint het spel door het kick-off. Het andere team krijgt de aftrap na rust. Op het moment van de aftrap, spelers van elk team moeten volledig worden op hun helft van het spel. Zodra het fluitje heeft geblazen en de bal wordt geschopt, kunnen de spelers vrij in beide helften van het spel te verplaatsen, op voorwaarde dat zij niet buitenspel.
 4. 4
  Begrijpen buitenspel. Buitenspel is een van de meer cruciale regels in het voetbal, en het is ontworpen om voetballers te houden van cherry-picking, of opeenhoping veel van hun spelers in de buurt van de goal van je tegenstander te allen tijde.
  • Een speler is buitenspel wanneer hij / zij:
   • Vooruitlopend op de bal, evenals
   • In de tegenstander half, evenals
   • Achter de laatste verdediger als de bal wordt doorgegeven aan hem door een van zijn teamgenoten
  • Buitenspel wordt genegeerd op:
   • Ingooien
   • Hoekschoppen
   • Doeltrappen
 5. 5
  Begrijpen. Ingooien gebeuren wanneer de bal volledig reist buiten het gebied van spel. Bezit gaat naar het team dat niet de laatste aan te raken was. Dit team krijgt de bal te gooien vanaf de plaats waar het ging out of bounds.
  • Een speler gooien kan een vliegende start te krijgen, maar moet in het algemeen te stoppen in de buurt van het gebied waar de bal ging out of bounds.
  • Een speler moet de bal te brengen met beide handen achter zijn of haar hoofd en laat de bal over zijn hoofd met beide handen.
  • Een speler kan niet zijn of haar voeten van de grond tillen terwijl ze het gooien van de bal. Beide voeten moeten op de grond blijven.
 6. 6
  Ken de gronden voor een gele kaart. Een scheidsrechter vaardigt een gele kaart als waarschuwing aan een speler. Twee gele kaarten leiden tot een rode kaart, waarna die speler moet het spel definitief te verlaten. Redenen voor gele kaarten zijn onder andere:
  • Gevaarlijk spel. Hoge schoppen buurt van het hoofd van een speler, bijvoorbeeld.
  • Illegale obstructie. Dit gebeurt wanneer een speler opzettelijk een positie tussen en een tegenstander wanneer die speler is niet binnen het spelen van afstand van de bal.
  • Het opladen van de keeper in het doelgebied.
  • Doelverdediger de bal te spelen met zijn handen wanneer de bal wordt geschopt door een teamgenoot.
  • Doelman Inbreuken. Onveilige spelen, zoals het opladen van de keeper.
  • Doelman nemen van meer dan vier stappen terwijl het controleren van de bal.
  • Opzettelijk verspillen van tijd aan het einde van een spel.
 7. 7
  Ken de gronden voor een rode kaart. Een rode kaart kan voor een gele kaart wordt uitgedeeld als bijzonder gevaarlijk spel is betrokken, hoewel een rode kaart is meestal het gevolg van twee gele kaarten. Redenen voor de rode kaarten zijn onder andere:
  • Schopt een speler opzettelijk.
  • Springen op een speler en het maken van contact.
  • Het opladen van een speler op een ruwe manier, vooral als handen worden betrokken.
  • Het opladen van een speler van achteren.
  • Tripping een speler.
  • Slaan, duwen, vasthouden of spuwen op een speler.
  • Omgaan met de bal door een niet-goalie.
 8. 8
  Weet het verschil tussen een directe vrije schop en een indirecte vrije schop. Een directe vrije schop is wanneer je de bal kan schoppen rechtstreeks in het doel voor een score zonder de bal een andere teamgenoot eerst raken. Een indirecte vrije schop moet worden aangeraakt door een andere teamgenoot voordat het tellen als score.
 9. 9
  Weet dat een fout in het strafschopgebied leidt tot een penalty. Een strafschop gebeurt wanneer een verdediger maakt een tegenstander in zijn of haar eigen strafschopgebied. Alle andere spelers behalve de keeper en de speler die de strafschop line-up van het strafschopgebied. De keeper moet staan ​​op de doellijn en niet kan bewegen af ​​van het voordat de bal wordt geslagen. De bal wordt geplaatst op een aangewezen gebied genaamd de strafschopstip. Nadat de bal wordt geraakt, is het leven, wat betekent dat als schampte af van de keeper of post, kan het worden gespeeld door beide teams.
 10. 10
  Weet het verschil tussen een hoekschop en een doelschop. Als de bal over de doellijn (maar niet in het doel) en is voor het laatst geraakt door het verdedigende team, de bal gaat naar de dichtstbijzijnde doellijn hoek en wordt een hoekschop, met bezit gaat naar het aanvallende team. Als de bal over de doellijn (maar niet in het doel) en is voor het laatst geraakt door het aanvallende team, de bal gaat naar de rand van de doos 6 yard en wordt een doelschop, met bezit gaat naar het verdedigende team. De keeper neemt meestal een doelschop.

Tips

 • Oefen je kick doel.
 • Als je rotzooi op niet stoppen probeer het opnieuw.
 • Eet veel fruit en groenten.
 • Bij het verdedigen, positie jezelf tussen de bal en het doel.
 • Als er een oproep u niet bevalt hoeft de scheidsrechter kan het niet veranderen niet vechten, dus er is geen gebruik in gevechten.
 • Als het moeilijk op het eerste, blijven oefenen. Het gaat niet komen zonder een beetje werk
 • Maak geen ruzie met de scheidsrechter, omdat je van het spel kon krijgen gegooid!
 • Probeer het leren veel trucs en oefen ze heel vaak, zodat u gemakkelijk kunt passeren verdedigers en draaien in het doel!
 • Vraag je vrienden die hebben gespeeld of spelen voetbal om je te leren!
 • Oefening baart kunst, dus blijf proberen en geef niet op!
 • Eet geen junkfood.
 • Zorg ervoor dat u fit bent. Lopen rond voor een uur tot een uur en een half kan veel energie af te tappen. Het helpt ook je uithoudingsvermogen te verbeteren, zodat u nog steeds goed zijn als iemand niet zo fit is erg moe. U kunt opraken hen op deze manier.
 • Vergeet niet, als een bal komt in lage en je bent een keeper, knielen. Het stopt de bal door je benen.
 • Leer de toneelstukken en ontdek wat je sterke en zwakke punten zijn.
 • Al manieren proberen je best, zelfs als je denkt dat je slecht speelt.

Waarschuwingen

 • U kunt verwondingen krijgen van voetballen, dus wees voorzichtig.
 • Als u duizelig wordt, vertel de coach. Duw jezelf nooit zo ver dat je niet recht kan staan.
 • Dit artikel is niet alle regels bevatten, dus zoek ze op als je echt geïnteresseerd bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Voetbal bal
 • Voetbal kikkers (US) of voetbalschoenen (UK) (bij voorkeur vaste grond noppen)
 • Scheenbeschermers
 • Voetbal sokken (lang)
 • Korte broek of zweet broek (geen jeans als je het kan helpen)
 • Waterfles (wil niet uitgedroogd te krijgen!)
 • Ergens waar je niet breken veel en heeft veel ruimte om te rennen