Wkenl

Hoe om te winnen van uw fantasy football league

Fantasie voetbal is niet alles geluk. Tuurlijk, het is waarschijnlijk 75 procent kans. Maar de overige 25 procent? Dat is vaardigheid, voorbereiding en moxie. En dat is iets dat kan worden geleerd: hier is hoe.

Stappen

Hoe om te winnen van uw fantasy football league. Denk na over welke spelers je wilt voordat het opstellen van spelers.
Hoe om te winnen van uw fantasy football league. Denk na over welke spelers je wilt voordat het opstellen van spelers.
 1. 1
  Denk na over welke spelers je wilt voordat het opstellen van spelers. Concentreren op spelers die hebben grote statistieken, evenals een favoriet.
  • Verspil geen cent op kiosk rankings. Deze worden gepubliceerd in mei en tegen de tijd dat uw ontwerp rond rolt, ze zijn zo goed als achterhaald. In plaats daarvan, kennisnemen van de lokale krant sportensecties tijdens trainingskamp: u zult meer letsel updates vinden dan weet je wat te doen met, en je zult super-slapers vinden. Bijvoorbeeld, voor nieuws over de Vikingen, een Google-zoekopdracht voor "Minneapolis" en "krant". U vindt de Star Tribune en Pioneer Press, die beide kunnen van onschatbare waarde vinden. Zo werd deze methode gebruikt voor het opstellen van Nate Burleson, een waardig 4 WR vinden.
  • Kijken naar de pistes. Een run betekent, begint iedereen opstellen vanuit dezelfde positie. Stel bijvoorbeeld dat u van plan op het nemen van uw beginnende strateeg in ronde 4, en in ronde 3 wordt er een run op strategen, veranderen je ontwerpstrategie en pak hem dan.
  • Niet ooit een of een kicker stellen voordat u hebt ingevuld meeste van uw vaardigheid posities. Defensie is eigenlijk geluk van de loting en week tot week match-ups. Overweeg het opstellen van 16 verdedigingen, dat is, stellen een matige ploeg, en dan een week wachten. Zoek uit wie speelt een team met een groene quarterback of zwakke overtreding en dan halen ze. U vindt een rijpe match-up elke week.
  • Zoals voor kickers, net pak een koepel booter en je komt wel goed.
  • Vind het contract kids. Jaarlijks spelers spelen uit het laatste jaar van hun contract uit te voeren op een veel hoger niveau dan hun collega's die hebben ondertekend vet salaris vellen.
  • Lees hoe u uw fantasy football team opstellen.
 2. 2
  Spelen voor geld. Zelfs als je speelt in een competitie met alleen vrienden, het geld aspect maakt het veel leuker en spannender. Het hoeft niet veel te zijn, slechts een paar dollar.
 3. 3
  Handel omlaag. Als je hebt gekozen 3-5, handel omlaag. U zult zich veel beter voelen over het nemen van twee spelers terug naar terug dan zul je het zien van uw favorieten vliegen van het bord af om de andere keuze.
  • Wacht een paar weken voor het laten vallen van of handel weg spelers die je geplukt binnen de eerste 10 ronden van het ontwerp en wees geduldig met brede ontvangers die de neiging om inconsistente getallen plaatsen van week tot week. Spelers die lijden aan een heel seizoen blessure zijn een uitzondering.
 4. 4
  Do the math. Neem je competitie scoresysteem, pak een rekenmachine en een papieren doos score sectie. Zoek uit of je competitie is scheef naar strategen of running backs. Kans groot dat het bevooroordeeld, zelfs als de maker kent het niet. Als het creëert pariteit onder centrum, houd dan af op uw signaal beller en ga naar de grond of omgekeerd. Dit is een ongelooflijk belangrijke taak. Er zijn zelfs online diensten die de arena scoring systeem zal nemen en analyseren voor u.
 5. 5
  Af te houden van het zelfde team, zelfde afdeling, of zelfs speler met dezelfde rust weken. Laat niet een raar spelletje of een week nemen vier of vijf spelers. Als u maximaal met Bengals en Raven, en ze spelen een spel dat gaat laag vanwege de sneeuw, ben je dood. Wezen, houd uw eieren in verschillende manden.
 6. 6
  Neem vrije agenten. Free agents zijn spelers die niet behoren tot een van de teams van de arena. Vrije agenten beschikbaar op een dinsdag, wie het eerst komt, het eerst maalt. Gebruik uw voetbalnieuws kennis te krijgen over goede vrije agenten. Je nodig hebt om een ​​speler of twee te laten vallen om ruimte voor hen te maken op je rooster, maar het is de moeite waard als je ter plaatse een goede speler.
  • Handel met andere teams om de belangrijkste spelers te verkrijgen tot het opvullen van je rooster. Wees ervan bewust dat transacties moeten worden voorgelegd aan de commissaris voor een bepaalde termijn, en ze kunnen soms ook worden afgewezen.
 7. 7
  Rusten niet. De dooddoener is zelfgenoegzaamheid. Als je het hebt, je in de problemen. Herkennen wanneer uw ontwerp is een beetje een crap shoot - de sleutel is het herkennen van fouten en handelen op hen, maar ook als een voorsprong op uw tegenstanders door te weten de spelers en speelschema goed. Als iemand naar beneden gaat vroeg, inloggen en pak zijn back-up eerst. Als iemand borstbeelden uit een groot spel of twee, meld hem! Niet doorgeven aan de volgende Kurt Warner, Stephen Davis of zelfs, Billy Volek.
  • Volg het voetbalnieuws regelmatig. Kennis te nemen van blessures en spelers die boven of onder de verwachtingen presteren. Houd een constante gaten wekelijkse match-ups.
  • Aanmelden voor een update-service, dat houdt je op de top van de ontwikkelingen tijdens het seizoen. Hoewel deze diensten variëren sterk in kwaliteit, blijven zoeken naar een goede een en gebruik het, ze zijn essentieel als je wilt om de play-offs te bereiken.
  • Pak running backs wiens statistieken zijn op de opleving. Houd ze op je rooster als onderhandelingen chips voor transacties: running backs zijn altijd gewild.
 8. 8
  Kijken naar de wedstrijden regelmatig. Elke zondag en maandag, ben zeker om de wedstrijden te kijken voor plezier en om meer waardevolle informatie te achterhalen.
 9. 9
  Veel plezier. Fantasy football is een explosie, als je vergeet om goedmoedige trash praat met je slachtoffer. Het zal rivaliteit aansporen, houden dingen en zorgen voor een gevoel van overwinning als je de taart te nemen. Maar als je verliest dan ben je niet toegestaan ​​om plezier te hebben!

Tips

 • Zelfs in een competitie die je geeft punten voor de terugkeer van werven, niet afgaan ondertekenen inconsistent of obscure spelers. Als ze een slechte dag terug, althans een no.2 receiver of top running back kan het goed te maken door het nemen van vangsten en lopen voor touchdowns.
 • Weet je competitie regels! Er is bijna niets dat echt gestandaardiseerd in fantasy football, dus het is moeilijk om de website of tijdschrift rankings die werden berekend met verschillende scoringssystemen in gedachten vertrouwt. Heeft uw league geven punten voor recepties? Dan ontwerp bezit receivers en running backs die eerder dan je zou in een competitie die alleen yards en touchdowns beloont kunnen vangen. Er zijn tientallen regels variaties, dus weet hoe je competitie afwijkt van de norm en heb je een groot voordeel hebben vanaf het begin.
 • In een standaard scoresysteem competitie, altijd proberen en krijg je beginnen running backs in de eerste 3 rondes. Bouw je team uit uw running backs. Hoewel vandaag de dag, met de opkomst van de brede ontvangers, kan dit iets om naar te kijken als de trend begint te verschuiven zijn. Punten-per-catch competities kan laten eigenaren om voorraad op ontvangers plaats. Toch zullen sommige eigenaars op kleinere competities nog proberen om succes in het inslaan van running backs vinden.
 • Een nummer 2 of nummer 3 ontvanger op een geweldig team is beter dan een nummer 1 op een slechte.

Waarschuwingen

 • Laat niemand zich aanmelden voor meer dan een team in een competitie. Review alle transacties op tekenen van samenspanning tussen teams die uit de jacht en teams die nog steeds concurrerend zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Internettoegang
 • Voetbal nieuws (kranten, updateservice, enz.)