Wkenl

Hoe om trucjes te doen met nunchucks

Nunchucks, of nunchaku, zijn wapens. Het is een set van twee stokken verbonden met een koord of ketting. Bekendste in Bruce Lee films, ook u kunt deze ongewone vaardigheid die u inzicht geven in martial arts zal geven, houden je relatief fit knie, en is gegarandeerd om anderen te imponeren.

Stappen

Hoe om trucjes te doen met nunchucks. Leren van de basis tricks.
Hoe om trucjes te doen met nunchucks. Leren van de basis tricks.
 1. 1
  Koop uw nunchucks. Ga naar een kwaliteit vechtsporten site en krijg schuim of rubber training degenen met koord. Heb een set van houten, metalen of harde acryl nunchucks niet kopen voor je eerste keer.
 2. 2
  Schaf een boek Nunchaku;. Karate Weapons of Self Defence is een nuttig intermediair gids voor personen die ervaring hebben met vechtsporten. Echter, wilt u misschien investeren in een boek dat gericht is op het niveau van een beginner.
 3. 3
  Doe je onderzoek. Kijk Bruce Lee's "Fist of Fury", met veel aandacht voor de scène in de karate dojo. Speel de video game "Soul Calibur" als Maxi. Ga op YouTube en zoek naar "nunchaku" en / of "nunchuck trucs". Dit is hoog niveau spul en is niet zo moeilijk als het lijkt.
 4. 4
  Voel je nunchucks. ze moeten zacht, niet HARD zijn zoals je zou verwachten
 5. 5
  Leren van de basis tricks. Nu heb je "het gevoel", kunt u ze sneller draaien, doe cijfer 8's, passeren ze onder je benen, over je schouder en onder je armen.
 6. 6
  Probeer het complex spul. Probeer een paar van de moves die je hebt gezien op het internet repliceren. Uiteraard neem het langzaam voor je eerste keer. Werk je weg omhoog op de ladder, aangezien veel van deze ingewikkelde trucs zijn gewoon basistechnieken gebruikt op een ongebruikelijke manier. Vaker wel dan niet, dan zijn alle gewoon basics uitgevoerd met briljante snelheid en onberispelijke timing. Het kan moeilijk zijn om te onthouden om te beginnen langzaam, maar volharden en u zult snel leren.

Tips

 • Zodra u bent bedreven in het voorbijgaan, probeer een techniek die u toelaat om de nunchuck rond een lichaamsdeel krul zonder de vrije hand storende perfectioneren. Wezen het stoppen van de nunchuck swingende uit de hand, dit is handig voor het oefenen met twee paar nunchucks.
 • Vooruitgang op rubber nunchucks (Als u nog niet) als je klaar, zoals rubber is een zwaarder materiaal te voelen, ga dan naar hout.
 • Als u wilt een tweede paar te gebruiken, koopt een van hetzelfde type als de eerste, dus ze zijn hetzelfde gewicht, de lengte en in balans.
 • Probeer twee paren tegelijk. Zien wat je kunt doen!
 • Praktijk! U zult niet beter krijgen zonder wijdt enige tijd uit je dag te trucs en manoeuvres te oefenen.
 • Kijk naar werkelijke martial artiesten optreden met en zonder nunchucks, en krijg het idee hoe dat te gebruiken voor een indrukwekkende truc of twee.
 • U kunt zoeken naar tutorials online op http://nunchakututorials.com gratis.
 • Passing is relatief eenvoudig in dat je swing de nunchucks, zodat het vrije uiteinde reist rond uw lichaam of lichaamsdelen, met de vrije hand worden gevangen. Gebruik je fantasie.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat, tenzij ze goed worden gebruikt, nunchucks kan en zal ernstig verwonden anderen, zo niet onmogelijk zelf. Wees voorzichtig bij het tonen van je tricks.
 • Houten, acryl of staal nunchucks kan illegaal zijn in sommige staten of landen. Controleer alvorens te kopen.
 • Wees verstandig. Probeer niet volslagen krankzinnig trucs die u ziet iemand als Maxi doen op een video game doen. Ze zijn bijna onmogelijk en moet niet worden geprobeerd uit angst voor kraken je hoofd te openen.
 • Zoals ik al eerder zei, nunchucks zijn in wezen oud, dodelijke wapens. dit artikel op geen enkele wijze geeft u geen recht op rond de straat op gaan met een paar elkaar slaan! Hoewel het gebruik van uw 'klauwplaten is leuk, het is een instrument van de martial arts en moeten worden behandeld hoe je een ander wapen of martial zou behandelen art. Met respect.

Dingen die je nodig hebt

 • Schuim of rubber nunchucks.
 • Een grote ruimte om te oefenen.
 • Een maatje aanwezig voor het geval je jezelf knock out!
 • Het verstand niet te pronken - handhaven zelfdiscipline