Wkenl

Hoe om uw eigen huis sportschool voor weinig of geen kosten te maken

Afgezien van de schetterende muziek en de super fit en super bekleding instructeurs, sportscholen eigenlijk bieden alleen twee belangrijke soorten van fitness training: (1) aërobe training en (2) weerstand training met gewichten en katrollen. Sommige sportscholen hebben ook Yoga, Pilates en meditatie, maar om verschillende redenen, kunt u uw eigen huis sportschool. Hier zijn enkele stappen om mee te beginnen.

Stappen

Hoe om uw eigen huis sportschool voor weinig of geen kosten te maken. Vinden zes oude telefoonboeken.
Hoe om uw eigen huis sportschool voor weinig of geen kosten te maken. Vinden zes oude telefoonboeken.

Het maken van uw eigen stepper

 1. 1
  Vinden zes oude telefoonboeken.
 2. 2
  Lijm twee boeken samen voor uw rechtervoet stap en twee voor uw linkerkant. Houd de andere twee boeken voor de tijd dat je klaar bent om de intensiteit te verhogen zijn.
 3. 3
  Bedek de boeken met een anti-slip bekleding. Bijvoorbeeld dat oude handdoek je gewoon over te gooien. Of een oud stuk van de kleding.
 4. 4
  Zet uw mooi uitziende kant nieuwe 'stappen' aan zij voor u - Alsof ze je nieuwe ski's of sneeuwschoenen.
 5. 5
  Test uw stepping routines. Zie Tips, hieronder.
 6. 6
  Nu zijwaarts stappen. Zet een stap in horizontale positie, dat is zo dat je beide voeten past op het, zij aan zij. Sta met beide voeten aan weerszijden van die 'stap' om uw zijwaarts stepping oefeningen te doen: zie onderstaande tips. Nog vijf minuten en je bent bijna klaar.

Het maken van uw eigen hand gewichten

 1. 1
  Neem twee 750mls (iets meer dan een pint) plastic flessen en vul ze met water. Je hebt nu twee hand gewichten die zijn iets minder dan een kilo (ongeveer £ 1,6). Een goed gewicht voor je warming-up of als je een beginner bent, het is een uitstekende gewicht naar uw nieuwe spier-toning-zonder-verwonding programma te starten.
 2. 2
  Draag uw hand gewichten om uw 5km wandelen rond het meer, of tien minuten rond uw tuin of appartement of huis.
 3. 3
  Gebruik ze om biceps curls, triceps dips, schouder persen doen.

Het maken van uw eigen barbells - Pretty of zware

 1. 1
  Koop een stalen staaf ongeveer 1 0,5 meter lang - ongeveer 5'5 ".
 2. 2
  Als je net begint, naai een klein kussen een beetje groter dan de grootte van een gemiddelde de hand. Vul uw kussen met 1kg (£ 2,2) van zand, rijst, tarwe. Lijm die kleine doek kussen rond elk uiteinde van de bar.
 3. 3
  Als je een beetje meer gewicht zelfs bij de start, gebruik dan een baksteen op elk uiteinde. Zie Waarschuwingen, hieronder. De gemiddelde baksteen weegt maar liefst 9kgs (bijna 20 pond) dat is waarom je niet te veel bouwers of metselaars hun geld verspillen in de sportschool zien! Zie mijn waarschuwingen over hoe je een £ 40 + gewicht maken met bakstenen.

Tips

 • Rechtervoet naar rechts twee boeken, breng de linkervoet te lichtvaardig rusten op linker-voet-book. Houden linkervoet op de boeken / stap, lagere rechtervoet en breng vertrokken naar staande positie. Na vijf minuten van dat, leiden met je linkervoet. Vergeet niet te houden dat ritme te gaan, alles wat je hoeft te onthouden is dat de voet die omhoog gaat eerst, is de voet die naar beneden gaat eerst.
 • Zijwaarts stappen: met je linkervoet op de grond naast de stepper, breng je rechter voet op rust op de stap. Breng dan de linker voet tot naast de rechtervoet staan. Kleine stap samen, dan laat de rechtervoet dan de linker. Opnieuw beginnen. Na een paar minuten, leiden met je linkervoet.

Waarschuwingen

 • Breek de stenen in kleinere stukjes. Laat een plek voor u om de bar te houden en vervolgens lijm de stenen stukken aan beide kanten van je hand ruimte, rondom de stalen paal.
 • Je zou nooit dromen van het starten van een oefenprogramma zonder eerst met uw arts dat je in goede vorm om in een betere vorm te krijgen. Just in case: ga nooit uit een leven op de bank liggen te lopen rond het blok. Doe het allemaal geleidelijk en zo veel als mogelijk te maken uw leven uw trainingsprogramma, in plaats van een trainingsprogramma dat is een aanvulling op een drukke, maar zittend leven.
 • U kunt zware voorwerpen in een linnen zak en hang ze aan de bar.