Wkenl

Hoe om uw humeur te controleren

Ja, er zijn altijd die momenten waarop je het gevoel dat schreeuwen totdat je je stem hebt verloren al weken... maar je moet controle over jezelf, dus hier zijn enkele tips!

Stappen

Hoe om uw humeur te controleren. Vergeet niet dat de beloning voor geduld is geluk.
Hoe om uw humeur te controleren. Vergeet niet dat de beloning voor geduld is geluk.
 1. 1
  Vergeet niet dat de beloning voor geduld is geluk.
 2. 2
  Realiseer je dat de dingen goed kunnen te allen tijde worden behandeld, het is gewoon een kwestie van wat voor soort houding die je erin steekt. Neem diep adem.
 3. 3
  Weg van situaties waarin je boosheid beter van u zou kunnen krijgen, zoals wanneer iemand u plagen. Negeer de andere persoon en loop weg. Als je moet, doe dit een paar keer totdat de persoon krijgt de hint die je niet zal tolereren. Het is prima om je woorden of lichaamstaal te gebruiken om iemand te vertellen dat je niet zal tolereren hoe ze behandelen je, zolang je reageren ze in een rustige en in feite manier, zonder openlijk kwetsend of proberen ze in verlegenheid te brengen als ze je. Het is nooit goed om iemand te raken voor het maken van plezier van je.
 4. 4
  Realiseer je dat niemand houdt ervan om rond mensen die snel boos, en handelen misbruik. De enige manier waarop je kunt de situatie te veranderen is door te beginnen met jezelf.
 5. 5
  Houd rekening met anderen, en uiteindelijk, jezelf. De manier waarop je reageert uiteindelijk zal invloed hebben op je omgeving. Als je moet berispen iemand voor iets verkeerd doet, kan je altijd doet het kalm, in een prive-plek. Deze werkwijze is altijd beter voor iedereen in de lange termijn.
 6. 6
  Als je boos bent en je staat, ga zitten, als je zit, gaan liggen.
 7. 7
  Vergeet niet, 5 seconden staan ​​tussen jou en logica. Tel tot 5, en vergeet niet dat de logica altijd beats woede.
 8. 8
  Stoppen met praten met die persoon voor een paar minuten op wie je boos bent en neem diep adem ongeveer 5-7 keer.
 9. 9
  Haal diep adem.
 10. 10
  Denk na over de goede dingen die persoon voor u heeft gedaan. Wat slecht heb je gedaan voor hen? Kans is groot, je hebt in ieder geval iets gedaan aan hen om ze haatdragend naar u te maken. Zorg ervoor dat je een zuiver geweten-dan spreken.
 11. 11
  Vergeet niet dat je humeur je leven kan ruïneren. Wanneer uw ogen geopend zijn is het misschien te laat zijn, dus probeer je woede onder controle en volgt u de bovenstaande stappen. Het zal zeker krijg je weg van de spanning.
 12. 12
  Tellen van 1 tot 10 in oplopende volgorde en vervolgens aflopende volgorde, zal je een beetje rustiger te voelen.
 13. 13
  Heb kwetsende dingen niet zeggen. Zeggen kwetsende dingen kan erg riskant en gevaarlijk en het kan iemands hart pijn doen, dus vergeet niet om rustig te blijven als je hyper voelt.
 14. 14
  Als u nog steeds het gevoel de woede en hebben om het uit te laten, scheuren oude kranten in flarden. Dit is een populaire methode om de stoom te laten.

Tips

 • Als je boos dan je hart klopt sneller bent, voel je je ongemakkelijk en je wilt het een of andere manier uit te drukken. Blijf kalm en neem diep adem, sluit je ogen voor een tijdje en je zult merken dat de situatie onder controle en langzaam zul je je woede te beheersen.
 • Als je het gevoel alsof je op het punt op te blazen, tel 10-0 en dan beslissen hoe je zal handelen. Deze arts-aanbevolen methode heeft zeker geholpen.
 • Vraag jezelf af, in 3 weken, zal deze (wat is het maken van je gek) zaak aan mij helemaal?
 • Als u anticiperen op een situatie waar je bent waarschijnlijk boos of gefrustreerd worden, zoals op je werk, draag een elastiekje om je pols. Wanneer je voelt dat je de spanning stijgt, kan een twang op de elastische band fungeren als een afleiding en vervang de pijn die je zou veroorzaken als je om je geduld verliezen.
 • Leren en analize waarom je boos op de situatie.

Waarschuwingen

 • ... En ja, het leren om je humeur te controleren is zeker een vaardigheid en het is een groot ding om te beheersen, goed voor u en voor anderen.
 • Hoewel het misschien moeilijk lijken in het begin, zal je het zo lang te krijgen als je jezelf erin. Niemand wordt wakker op een dag als een ander mens, en je niet kunt leren van een nieuwe vaardigheid in een dag...