Wkenl

Hoe om uw pas te verbeteren

Het hebben van een grotere stappen kan u de rand je nodig hebt als het gaat om concurreren in een race. Leren hoe om uw pas te verbeteren is niet moeilijk om te leren, maar je moet er naar en de praktijk te houden.

Stappen

Hoe om uw pas te verbeteren. Draaien op een dagelijkse basis.
Hoe om uw pas te verbeteren. Draaien op een dagelijkse basis.
 1. 1
  Draaien op een dagelijkse basis. Hoe meer je loopt, hoe beter uw pas en de techniek zal worden.
 2. 2
  Doe stappen door het uitvoeren van 50-200 meter, terwijl het maken van zeer grote stappen met je stappen. Maak je geen zorgen over de snelheid zo veel zorgen te maken over grote stappen. Dit doe nooit tijdens een race. Op dat moment gebruik gewoon je normale pas.
 3. 3
  Heb heuvel herhaalt dus het vinden van een heuvel en sprint omhoog en langzaam joggen naar beneden, en dan sprint van het weer. Blijf dit doen voor 10-20 minuten. Vergeet niet te rekken, warming-up en cooling-down.
 4. 4
  Rekken je spieren zal hen helpen sterker te worden, dus zorg dat je altijd te rekken voor een run.
 5. 5
  Vraag een coach om te kijken je een ronde of twee, hebben van hem richten op uw formulier te voeren. Uw pas wordt beïnvloed door vele dingen, zoals uw armen, torso te bewegen, en natuurlijk de manier waarop je plant je voeten bij elke stap. Uw coach kan u helpen bij individuele, specifieke correcties te maken en improvements.Follow deze regels en geef nooit op jezelf. Je doelen zullen sneller worden gerealiseerd hoe harder je bereid om te werken, en altijd onthouden dat de pijn is het teken van zwakheid verlatend het lichaam.
 6. 6
  Probeer de zin dat je benen zijn onderdeel van een wiel dat net rolt moeiteloos te krijgen. Tel de stappen van het ene been voor ongeveer een minuut een poging om te zien hoe dicht kun je tot 90. Afwisselend, tel arm zwaait of tel stappen gedurende 30 seconden en vermenigvuldig het resultaat met twee. Realiseer je dat een optimale paslengte en actief omzet zijn even belangrijk.

Tips

 • Veel water drinken gedurende de dag. Hydratatie formaat helpt.
 • Hier is een nuttig stuk: Zoek een deuropening in je huis en gaan liggen. Dan, maken het zo een been is door de deuropening, terwijl je de andere gaan rechtdoor de muur. Langzaam dichter bij de muur, zodat je uiteindelijk een hoek van 90 graden met je benen. Als het pijn doet, terug te gaan en werk je weg omhoog langzaam. Neem het naar beneden als je klaar bent, en doe dan het andere been, dat was op de grond door te gaan op de andere kant van de deuropening.
 • Richten zich niet alleen op stappen. Je moet werken aan alle andere aspecten van het runnen ook, zoals snelheid, uithoudingsvermogen, ademhaling, en vorm.

Waarschuwingen

 • Niet ondertraint. Dit is de ondergang van velen een ster loper. Niet zozeer dat je geworden gewond draaien. Als je wordt gewonden, rust. Afhankelijk van hoe ernstig de blessure is, zou u in staat zijn om nog te concurreren, maar vergeet niet: terwijl uw letsel kan beter, het kan ook erger.
 • Je zou veel pijn voelen in je kont na het doen heuvel herhalingen. Maar, betekent dit meestal dat je steeds sterker.
 • Weten wanneer en wanneer niet om uw pas ontdekte lange pas te gebruiken. In een cross country race, wordt algemeen beschouwd als efficiënt verloop van korte, snelle stappen op een heuvel te nemen en gebruik maken van uw lange pas op de afdaling en flats.