Wkenl

Hoe om vet te verbranden en gezond te blijven

Wil om zich te ontdoen van die hardnekkige overtollig lichaamsvet? Volg de tips in dit artikel om gezonder, slanker en sterker te worden.

Stappen

Hoe om vet te verbranden en gezond te blijven. Anders vet is niet zo belangrijk als calorieën voor het controleren van gewicht.
Hoe om vet te verbranden en gezond te blijven. Anders vet is niet zo belangrijk als calorieën voor het controleren van gewicht.
 1. 1
  Vermijd fad diëten. Er is geen wondermiddel als het gaat om gewichtstoename. Vermijd vooral diëten die iemand voedselgroep te elimineren, je moet consumeren koolhydraten, eiwitten en vet bij elke maaltijd om in balans te blijven.
 2. 2
  Anders vet is niet zo belangrijk als calorieën voor het controleren van gewicht. Om gewicht te verliezen, moet je meer calorieën dan je verbruikt branden. Het is zo simpel als dat. De reden dat we geleerd op zijn hoede voor vet voedsel is dat ze de neiging om een ​​hoge calorieën hebben, maar dit vaak doet ons gezond vet voedsel te elimineren, zoals avocado's, oliën, en zalm, uit onze voeding onnodig. Maar zorg ervoor dat je het eten van gezonde mono-onverzadigde en poly-onverzadigde vetten in plaats van verzadigde en transvetten.
  • Als je op een 2000-calorie-per-dag dieet, eet niet meer dan 20 gram verzadigd vet per dag.
 3. 3
  Krachttraining. Dit betekent gewichtheffen thuis of in de sportschool voor ten minste 30 minuten per keer twee keer per week. Spier helpt de snelheid van uw stofwisseling, als de lichamen van gespierde mensen meer calorieën verbranden, zelfs terwijl ze in rust.
 4. 4
  Bezuinigen op verwerkt voedsel. Stok met all-natuurlijke voedingsmiddelen, die weinig toegevoegde conserveermiddelen en chemicaliën. Als je het niet kan vinden in de natuur, denk twee keer na voordat je het eet.
 5. 5
  Doe cardio-oefening. Bijvoorbeeld, interval training, wat betekent afwisselend tussen lage-en hoge-intensiteit activiteit, is een snelle en zeer effectieve manier om de gezondheid van het hart en uithoudingsvermogen te verbeteren. Merk op dat iedereen boven de leeftijd van 60 jaar of die over hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, of artritis moet een arts voordat u een interval training te raadplegen.
 6. 6
  Zorgvuldig overwegen vaker eten. In plaats van 3 maaltijden per dag, velen gaan voor 6 micro maaltijden aan hun energie en gestage hun bloedsuikerspiegel op peil te houden, terwijl op een caloriearm dieet. Er is echter een tendens voor mensen om te rechtvaardigen draaien "micro maaltijden" in junk food sessies; onderzoek heeft uitgewezen dat mensen consumeren vaak niet alleen meer calorieën, maar leger die bij het nemen van het snacken aanpak. Ken jezelf goed genoeg om deze keuze te maken.
 7. 7
  Streef naar minimaal 3 tot 4 trainingssessies per week in het begin. Zodra je in de gewoonte van het uitoefenen, werken maximaal 4 tot 5 sessies per week (of meer).
 8. 8
  Bedien uw porties door het eten van lage-energie-dichtheid voedingsmiddelen. Zo worden bijvoorbeeld groenten en fruit vol met niet alleen gezonde vitaminen en mineralen, maar ook veel water, waardoor ze een lage energiedichtheid (dwz meer inhoud, minder calorieën). Zij hebben ook de neiging om een ​​hoog vezelgehalte, dat is niet alleen goed voor u, maar ook langer duren om te verteren en je een vol gevoel langer.
 9. 9
  Drink meer water. Water is een belangrijke speler in gewichtsbeheersing. Naast het feit dat een belangrijk deel van je lichaam, het water helpt spoelen metabole afvalstoffen houden van uw stofwisseling gebracht. Het kan ook helpen een voller gevoel, dus wacht niet tot u dorst. Begin met minstens een halve liter (2 liter) water per dag drinken. Mensen die actief zijn, leven in warme klimaten, ervaring vochtverlies door koorts of diarree, enz. moeten verhogen hun inname.
 10. 10
  Eet meer vezels. Een vezelrijk dieet kan darm gezondheid, lagere cholesterol in het bloed te verbeteren, de controle van uw bloedsuikerspiegel, en maak je minder kans om teveel te eten. De aanbevolen inname van vezels is 30 gram per dag voor mannen en 21 voor vrouwen, na de leeftijd van 50, deze springt tot 38 voor mannen en 25 voor vrouwen. Enkele goede bronnen van vezels zijn fruit en groenten (met de huid), volle granen en peulvruchten. Een manier om te beginnen is in plaats van het drinken van jus d'orange bij het ontbijt, eet een sinaasappel, het zal je een voller gevoel.
 11. 11
  Hier krijg je een volledige nachtrust. Volwassenen moeten slapen 7 tot 9 uur per nacht; schoolgaande kinderen moeten slapen 10 tot 11. Een studie uitgevoerd door The European Journal of Clinical Nutrition blijkt dat mannen die 4 uur slaap had verbruikt 500 meer calorieën dan ze deden na 8 uur slaap. Wees voorzichtig niet te verslapen, echter, zoals dit ook in verband gebracht met gewichtstoename.
 12. 12
  Maken veranderingen in levensstijl. Naast het maken van grote gebaren, verander je aanpak van de alledaagse dingen om je nieuwe gewoonten stok te maken. Park verder weg van de winkel, neem de trap in plaats van de lift, of de tuin vaker om een ​​beetje extra beweging in uw dag te sluipen. In plaats van verstrooid eten in de voorkant van de computer of tv, die hersenloze overeten bevordert, ingestelde tijd gereserveerd om langzaam te genieten van elke maaltijd.


Tips

 • Het draait allemaal om de energiebalans, wat je verbruikt in calorieën moeten worden verbrand met oefening!

Waarschuwingen

 • Bij de uitoefening van, niet teveel inspannen jezelf. Zorg ervoor om te stoppen als je echt het gevoel dat je niet meer kan gaan, haal diep adem, en veel water drinken. Absoluut stoppen met trainen als je een hoofdpijn of een droge keel te ontwikkelen, dit kan een teken van uitdroging zijn en je moet wat water direct drinken.
 • Zorg ervoor dat u een arts te raadplegen voordat u begint met een soort gezondheidsplan of oefening regime te raadplegen. Reden hiervoor is omdat u kan uw gezondheid beïnvloeden als je geen ervaring hebt in wat je doet.