Wkenl

Hoe om vrede te sluiten met herpes

Het virus gaat in je lichaam te zijn voor het leven, en geloof het of niet, het sterk de voorkeur om slapende blijven, net als zijn neef - de waterpokken virus - dat is ook een lid van de herpes familie van virussen en ook in je lichaam voor het leven.

Stappen

Hoe om vrede te sluiten met herpes. Sta jezelf toe om jezelf voor het hebben van herpes.
Hoe om vrede te sluiten met herpes. Sta jezelf toe om jezelf voor het hebben van herpes.
 1. 1
  Vergeef de persoon die je herpes gaf. Zelfs als je bedrogen en in gevaar brengen, zonder uw toestemming, vast te houden aan de woede en wrok niet alleen verergert uw gezondheid, maar ook bindt u psychologisch een negatieve gebeurtenis die je machteloos om te veranderen zijn.
 2. 2
  Sta jezelf toe om jezelf voor het hebben van herpes. Veel mensen met herpes vies voelen, beschaamd, verbannen en gecompromitteerd door het hebben van wat is voor de meeste mensen een eenvoudige huidinfectie niet slechter dan een matige geval van eczeem. Accepteer dat je herpes en dat je waarschijnlijk zult moeten het voor de rest van je leven, en te begrijpen dat het hebben van herpes maakt je niet minder moreel te maken, minder ethisch, minder aantrekkelijk, of minder waard op welke manier dan voordat je besmet raakte.
 3. 3
  Kom uit de kast. Het grootste deel van het stigma rond herpes is zelf opgelegde door die van ons - waaronder ikzelf - die herpes hebben. Vertel je vrienden en familieleden die je hebt herpes. Steek je hand uit om steun en begrip op dezelfde manier je zou doen als je een niet-seksueel overdraagbare aandoening gehad. Meestal de manier waarop anderen zullen reageren op u is een weerspiegeling van hoe je je voelt over jezelf en projecteren. Hoe meer je in vrede met je herpes, hoe groter de kans zal zijn dat je steun en begrip in de gemeenschap om je heen ziet. Zestig procent van de volwassen bevolking heeft herpes 1 of 2, zodat u een lid van de meerderheid, niet een of andere obscure minderheid zijn.
 4. 4
  Werk aan je triggers. Herpes alleen opnieuw activeert zichzelf als je het triggeren met stress, te veel blootstelling aan de zon, slechte voeding keuzes, een Candida gist probleem, te weinig slaap, en / of te veel feesten. Herpes is als een zaadje in een woestijn. Het zal in slaap voor onbepaalde tijd verblijven als het signaal om te ontkiemen niet wordt gegeven.
 5. 5
  Maak vrede met het virus. Hetzij door gebed, creatieve visualisaties, meditaties, affirmaties, of een combinatie van de bovenstaande, maak een rustige accommodatie met het virus. Laten gaan van woede en wrok en angst. Als je evenwicht en rust in je geest en lichaam te behouden, zal herpes een relatieve non-factor te worden in je leven.

Tips

 • Bereiken voor de voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega vetzuren zoals hennep en lijnzaad, zalm, tonijn, sardines en makreel, avocado's en olijven. Eet biologische yoghurt dagelijks met minstens 2,5% melkvet. Eet veel knoflook of neem een ​​knoflook supplement. Eet biergist of neem een ​​selenium supplement.
 • Meditatie, of progressieve relaxatie, kunnen zenuwen te kalmeren.
 • Als je genitale herpes, stoppen met het gebruik wasverzachter.
 • Sint Janskruid is een effectieve kruid voor herpes. Gebruik als thee-en uitwendig in lotions, balsems en crèmes. Vermijd te veel blootstelling aan de zon tijdens de volgende dag, maar sommige blootstelling aan de zon daadwerkelijk lijkt te helpen Sint Janskruid effectiever zijn.
 • Voor voeding, vermijd cafeïne in alle vormen, waaronder chocolade, koffie, groene thee en zwarte thee. Vermijd nicotine en overmatig alcoholgebruik. Vermijd alle noten en zaden, behalve voor hennepzaad en lijnzaad. Vermijd rozijnen, hazelnoten, en gelatine en graankorrels. Vermijd wijn en druiven tijdens uitbraken. Eet een laag-suiker dieet met slechts matige hoeveelheden van volkoren brood en volkoren pasta.
 • Wanneer aminozuur lysine is hoger in uw dieet (eten en drinken items) dan het aminozuur arginine, dan herpes heeft moeite repliceren. Wanneer arginine is hoger dan lysine, herpes snel vermenigvuldigt.
 • Lysine crèmes kunnen worden gebruikt bij elke uitbarsting, maar afwisselende dagen huidige uitbraak met een ander type behandeling. Bijvoorbeeld, kan dag Een lysine crème zijn, kan dag twee een kruid te zijn.
 • De lysine / arginine gehalte van voedingsmiddelen kan worden gelokaliseerd met behulp van gegevens van de overheid bij NutritionData.com (Klik op de link "Foods door Nutrient")
 • Lysine supplementen werken geweldig als genomen zodra u merkt gebruikelijke tekenen van de naderende uitbraak, of beter nog, vlak voor het ervaren van de gebruikelijke triggers, dus lysine kan worden genomen vóór blootstelling aan de zon, chocolade en noten eetbuien, wijn, enz. Wei-eiwit is een grote bron van lysine en bevat andere aminozuren, en dus meer geschikt zou zijn wanneer dat nodig is voor langdurig regelmatig gebruik. Wei-eiwit drankjes zijn heerlijk. WAARSCHUWING: Vertrouw niet op lysine pillen als een instrument om meer chocolade, noten, alcohol, etc, regelmatig te eten. Op een dag, zal uw virus hebben aangepast en lysine zal niet langer zeer effectief zijn. Dus stoppen met het gebruik lysine pillen bij uitbraak is genezen. Maar je kunt een wei-eiwit per dag drinken als je wilt.
 • Laat nooit iemand je vertellen dat herpes u van het hebben van seks (behalve tijdens uitbraken) moet stoppen. Het is een kleine huidaandoening en mag geen invloed hebben op uw seksleven.
 • Zorg ervoor dat alternatieve vormen van behandelingen met behulp van andere behandelingen voor toekomstige uitbraken. Frequente behandeling veranderingen helpen om herpes te stoppen snel aanpassen aan een type van behandeling.
 • Neem yoga of tai-chi of qi-gong. Punch een bokszak of een potje tennissen, squashen of squash.
 • Citroenmelisse, ook wel Melissa, is een zeer effectieve kruid, en is een regelmatig voorgeschreven herpes behandeling in Duitsland. Drinken Citroenmelisse als thee en extracten in lotions of crèmes van toepassing. U moet deze behandeling afgewisseld met een ander type behandeling, omdat herpes ook zal aanpassen aan Citroenmelisse en je zult zien de anti-herpes effecten van dit kruid op termijn zullen afnemen, maar dit is vooral een zorg voor degenen die meerdere uitbraken per beleven jaar.
 • Krijgen wat perspectief. Herpes is medisch onbelangrijk en het grootste deel van de tijd niets te doen.
 • Zoethout is effectief voor herpes. Drink als thee alledag tijdens uitbraken. Zoethout extract werkt geweldig wanneer gebruikt in lotions en crèmes. WAARSCHUWING: Zoethoutwortel is niet voor gebruik door zwangere vrouwen.
 • Als de herpes "bubbels" van uw uitbraak zijn vol en "gerijpt", kan je grote opluchting vinden door het nemen van een warme douche, dan voorzichtig drogen van het gebied met wc-papier, vouw-up meer toiletpapier en knijpen, knijpen, en draai de "bubbels". Daarna deppen met verse wc-papier tot droog, en passen crèmes / balsems, en gebruik gaas met papier-tape dressing.
 • Valeriaan kruid en Passiebloem kruid zijn zeer geschikt voor het kalmeren van de zenuwen, maar Citroenmelisse en Sint Janskruid ook zenuwen kalmeren.
 • Het moment dat je ziet een uitbraak of huidbeschadiging veroorzaakt door herpes, geef snel een druppeltje tea tree olie 3 keer per dag op de laesie met q-tip. Wees voorzichtig dat u de olie direct dalen tot de laesie want het is een krachtige olie en kan branden als er te veel wordt toegepast veroorzaken. Uw laesie zal worden gegaan binnen een dag of twee.
 • Ontstekingsremmende medicijnen en kruiden, zoals Ibuprofen is aangetoond tederheid geassocieerd met het virus in gevoelige gebieden, zoals de anus en vaginale verklein. Hoewel dit meestal niet leiden tot een daling van de symptomen, het helpt met de pijn.

Waarschuwingen

 • Blijf van het internet. Googlen 'herpes' zal ofwel brengen ongeschoold gewauwel, of de deprimerende kreten om hulp van de nieuw gediagnosticeerde, die alleen zal je slechter voelen. Ga naar groepen te ondersteunen of bel hulplijnen als u nodig hebt om - deze zal nauwkeurigere informatie en betere ondersteuning te bieden.
 • Doe je onderzoek voordat je probeert te verhelpen protocollen zoals dmso en waterstofperoxide. Vermijd nonoxynol-9. Nonoxynol-9 (zaaddodend) is bewezen dat uw kansen op het verzenden van een SOA te verhogen.