Wkenl

Hoe om vrolijk

Vrolijkheid en vriendelijkheid uit het hart komt. Echter, soms is het moeilijk om vrolijk en optimistisch naar anderen. Hier zijn een aantal manieren om te trekken uit deze prachtige kwaliteiten.

Stappen

Hoe om vrolijk. Iemand helpen die in nood.
Hoe om vrolijk. Iemand helpen die in nood.
 1. 1
  Worden comfortabel in je eigen huid. Je bent je eigen speciale persoon, met uw eigen individuele kenmerken en sterke punten. Wees trots op deze vaardigheden en gelukkig te zijn over wie je bent. Begrijp dat ook al ben je niet perfect, kunt u nog steeds werken aan uw volledige potentieel.
 2. 2
  Iemand helpen die in nood. Niet iedereen is zo gelukkig als jij, noch hebben sommige mensen hebben zoveel liefde als jij. Proberen om hen te helpen door te doneren aan goede doelen, het runnen van een voedsel-station, als aanvulling op iemand, of zelfs met een simpele glimlach. Uw inzet zal schijnen en je iemand anders blij zult maken langs de weg!
 3. 3
  Kijk op de zonnige kant, maar eerlijk. Als je een slechte dag, identificeren het! Je moet niet alleen voorbij aan het feit. Dan, nadat je het feit dat je ervaart een slechte dag hebt geanalyseerd, bedenken manieren om het beter te maken. Stel bijvoorbeeld dat je vastzit in een verschrikkelijke regenbui, en de noodzaak om thuis te komen. Je moet zeker bepalen wat een probleem is. Echter, kunt u uzelf eraan te herinneren hoe gelukkig het is dat je slechts 5 minuten afstand van uw huis. Er is altijd iets positiefs.
 4. 4
  Luister. Verzeker anderen, en te luisteren naar hun gedachten. U mag enig inzicht, of zelfs een lach te vinden!
 5. 5
  Houd een open geest. Laat de chips vallen waar ze kunnen. Iets kan er erger dan het eigenlijk is.
 6. 6
  Proberen om gezond te blijven. Zorg voor voldoende slaap en goed eet. Je moet je energie en kracht te voelen en je best elke dag!
 7. 7
  Geen mensen neergezet. In plaats daarvan, hen aanmoedigen om te stijgen en hun doelen te verwezenlijken. Weer optimisme, en juichen ze op elke stap van de weg. Uw optimisme zal besmettelijk geworden.
 8. 8
  Beoordeel nooit te hard. Nooit rechter een persoon met fysieke verschijning. Die stille meisje in de achterkant van de kamer kan kijken eng, maar van binnen kan ze graag voetbal net als jij! Je weet nooit of je in die positie op een dag zal zijn en een vriend nodig. Wees een vriend.
 9. 9
  Doe iets! Get bewegen, ga schoon uw huis, de afwas doen, vouw een wasje, of beginnen met sporten. Je voelt je alsof je iets hebt bereikt, en dit kan je inspireren om te kunnen meer doen!

Tips

 • Luister naar je geest een deel van de tijd, en je hart de hele tijd.
 • Ga uit van het huis. Soms is het alleen zijn is goed, maar de eenzaamheid kan je verbruikt. Maak een fietstocht in de zon of vraag een vriend uit voor koffie.
 • Wees niet negatief, cynisch, of bedrieglijk.
 • Altijd zeker te glimlachen. Het zal iedereen om je heen een goed gevoel!
 • Muziek heeft de krachtige mogelijkheid om een ​​beroep op de emoties van mensen, bepaalde soorten muziek kan geluk stimuleren. Luisteren naar een aantal vrolijke liedjes om je humeur op te staan ​​en voelen zich meer vrolijk.
 • Zeg hallo aan mensen, niet alleen dezelfde mensen elke dag, maar laat anderen weten dat u bereid bent om vrienden met iedereen te zijn.

Waarschuwingen

 • Hoewel je altijd goed over jezelf moet voelen, nooit geworden verwaand. We hebben allemaal onze negatieve punten te-niemand is perfect, je niet eens.
 • Wees voorzichtig, met het andere geslacht, kan soms vriendelijkheid worden opgevat als een kom op. Zorg ervoor dat uw bedoelingen zijn duidelijk, als ongewenst.
 • Opgewektheid wordt vaak verward met zijn nep. Praat niet in kleine hoge stemmen en doen alsof ze perfect. Je zult alleen maar eindigen vervelende iedereen.