Wkenl

Hoe om woede-uitbarstingen onder controle


Het leven is gevuld met situaties die je kan leiden tot willen uw geduld verliezen en ontketenen ravage. Maar het leren jezelf te beheersen wanneer je op het punt om een ​​driftbui hebben is een belangrijk onderdeel van woede management en zal ervoor zorgen dat uw stress niveaus worden verlaagd. Het zal ook het verbeteren van je relaties met familie, vrienden en collega's. Dit is Mike Fisher en hij is een toonaangevende woede management expert en dit is zijn methode voor het vermijden van woede-uitbarstingen.

Stappen

Hoe om woede-uitbarstingen onder controle. O is voor objectiviteit.
Hoe om woede-uitbarstingen onder controle. O is voor objectiviteit.
 1. 1
  "F" F-methode te kalmeren wanneer u kookt zijn.
  • F is voor aandacht: Als je het gevoel dat je op het punt om uw humeur te verliezen, proberen te concentreren en geaard te blijven. Gebruik diepe ademhaling of aan je hersenen denken rationeel te krijgen. Zeg tegen jezelf dat je niet gaat ontploffen en herhaal "Ik ben niet van plan om het te verliezen" meerdere malen over, zodat de boodschap zinkt in intern.
  • L is voor luisteren: Als je in een situatie dat je boos maakt, of je bent het niet eens met iemand, probeer echt om hen en meevoelen met hen. Ons vermogen tot empathie met anderen is cruciaal in het kunnen goed luisteren, als je niet in staat zijn zich in te leven, je bent niet echt in staat om te horen. Probeer het te begrijpen vanuit hun standpunt; mensen zullen waarderen en je respect voor het luisteren naar hen.
  • O is voor objectiviteit: Als je in onenigheid met iemand, probeer het niet te persoonlijk op te vatten. Als je iets dat iemand anders persoonlijk heeft gezegd neemt, verlies je alle vorm van objectiviteit. Het is essentieel dat u te identificeren die u persoonlijk het nemen van het. Dan heb je een keuze te maken over hoe je wilt reageren. Proberen om objectief te blijven over de situatie, en dit zal u helpen om niet boos te worden. Objectiviteit is een indicator van volwassenheid en helpt u om veel gezonder relaties hebben.
  • W is voor wachten: Mensen met woede management problemen hebben de neiging om onmiddellijk te reageren op situaties, zonder het nemen van de tijd om hun reactie te overwegen. Als je het gevoel alsof je op het punt om te ontploffen of uw geduld verliezen, probeer dan een moment te nemen om na te denken en na te denken voordat je reageert. Gebruik deze tijd om na te denken over wat de gevolgen van een boze uitbarsting zou zijn. Wachten is een zeer succesvolle indicator dat u het beheer van uw boosheid. U voelt echt bevrijd en het hele proces van het beheren van woede wordt leuk.
 2. 2
  Volgen via deze stappen elke keer dat je een situatie die je drijft om woede te voelen tegenkomen. Laat "FLOW" zijn de mantra dat elke keer dat een situatie triggering ontstaat woede door je heen stroomt.
 3. 3
  Ophouden te boos op situaties waarover je geen controle te krijgen. Files, langzaam wachtrijen, stakingen, kapotte apparaten etc. zijn allemaal wetten tot zichzelf en zijn boos op hen is alleen maar om je eigen bloed koken te maken, het zal niet de status quo te veranderen. Productief te zijn niet boos en gebruik je vaardigheden om verandering teweeg te brengen, zoals het plannen van een andere route naar huis met behulp van een kaart of GPS, vraagt ​​een buurman voor een lift tijdens een bus staking of bellen een loodgieter wanneer de wasmachine pauzes.
 4. 4
  Leer het verschil tussen boze uitdrukking van uw adviezen en problemen en assertiviteit. Veel mensen leren het nooit dit en blijven denken dat schreeuwen, vloeken en blazen hun top is zelf beweren. Het is niet, het reageert in een verwarmde mode en niet met redenen omkleed discussie. Als je problemen hebt met het beheren van dit onderscheid en je boosheid, zoek professionele begeleiding, of deelnemen aan een woede beheer groep om coping-technieken te leren en om slechte gewoonten ongedaan te maken.

Tips

 • Ademhaling tellen technieken zijn zeer belangrijk. Ze bieden een klein venster van de tijd die het mogelijk maakt de pijn deel van je hersenen te halen met de redenering deel van je hersenen. Laat reden en reputatie gids u, niet passie en gevoel gewond.