Wkenl

Hoe om zich te onderscheiden van de menigte

Een persoon die zich onderscheidt van de massa is iemand die is comfortabel met wie ze zijn, heeft het vertrouwen om uniek te zijn en om hun individualiteit te laten schijnen. Staande uit de menigte betekent dat je niet bang bent om je geest te spreken en te volgen van anderen te vermijden wanneer dit resulteert doen in gelijkheid en conformiteit. Een persoon die zich onderscheidt van de massa kan iemand wiens verschijning is opvallend op een bepaalde manier wel, maar vaker wel dan niet, het gaat over iemand die bewondering opwekt en wordt herinnerd door anderen omdat ze een speciaal iemand en waardig op zoek naar.

Terwijl staande uit de menigte misschien niet iets wat je kunt elke dag van je leven te bereiken zijn, het is zeker een waardevol doel om naar te streven als geheel, vooral als het helpt u uw andere doelen te bereiken in het leven.

Stappen

Hoe om zich te onderscheiden van de menigte. Beslissen wat staande uit de menigte voor u betekent.
Hoe om zich te onderscheiden van de menigte. Beslissen wat staande uit de menigte voor u betekent.
 1. 1
  Beslissen wat staande uit de menigte voor u betekent. Is dit over het kijken als verschillend van iedereen om je heen als je kan zijn of is het over gaan de extra mijl om te bewijzen dat je bent een van een soort in vaardigheden, talent, of persoonlijkheid? Staande uit de menigte zou kunnen zijn over het proberen om uw beste leven en je best. Of, zou het over het proberen om een ​​unieke stijl of kijk die u zelf hebt gemaakt zonder lenen van andermans ideeën. Op zijn meest elementaire, staande uit de menigte betekent het omarmen van je individualiteit en vertrouwen dat je eigen keuzes zijn goed. De persoon die je projecteert naar iedereen zal opvallen met meer succes als je volledig vertrouwen in jezelf.
  • Lees Hoe te vertrouwen om uw vertrouwen te verbeteren.
 2. 2
  Denk voor jezelf. Staande uit de menigte zal niet gebeuren als je denkt met de menigte. Terwijl er zullen momenten zijn waarop de menigte-denken doet af te stemmen op je eigen gedachten, hoe zit het met al die tijd heeft het niet? Wees bereid om uw verschillen, uw zorgen, en uw voorkeuren te uiten. Wanneer we spreken, is het belangrijk om over te komen als zelfverzekerd en goed geïnformeerd, dus zorg ervoor dat uw onderzoek gedaan en weet je feiten vooraf.
 3. 3
  Laat je niet inpakken door de menigte. Het tempo van de menigte kan meedogenloos zijn en het gemak waarmee het publiek kan zijn mening te veranderen, haar kleren, of de nieuwste rage is adembenemend. Nauwelijks iemand in de menigte stopt een moment af te vragen of deze gedeeld momentum is verantwoordelijk in een grote afbeelding manier of dat het bewust is van individuele behoeften. Als je wilt onderscheiden van de menigte, je gaat nodig hebben om te stoppen en vraag de moeilijke vragen, zoals "Is er een punt om dit?" of "Gewoon omdat iedereen heeft X gadget, waarom moet ik ook een? Zal het mijn leven te verbeteren?"
  • Leer hoe te reageren op indringende mensen die je vertellen dat je mist op iets als je niet meedoen, soms hun agenda is ervoor te zorgen dat je net zo schuldig, verdiept, of mystieke geboeid door iets als ze zijn nogal dan het welzijn van elke echte voordeel voor u persoonlijk.
  • Lees Hoe rages voorkomen voor meer informatie.
 4. 4
  Risico's nemen of risico's en hard werken. Risico's en kansen zijn de dingen in het leven die je vooruit kunnen katapulteren als ze werken. Veel mensen zullen niet de uitdaging aangaan omdat ze bang zijn om te falen. Toch, zonder falen niets nieuws kan worden opgedaan en het is alleen degenen die bereid zijn om risico's te nemen en te werken hard aan hun dromen die uiteindelijk doorbreken en te slagen. Hebben een goed geplaatste gevoel van vertrouwen in je missie, en een bereidheid om risico's te nemen als je wilt onderscheiden van de menigte.
 5. 5
  Dingen anders doen. Vinden van nieuwe manieren om de aandacht van mensen te krijgen en te blijven opgevallen. Veel mensen hebben ontdekt hoe ze banen en / of hoge profielen voor zichzelf te creëren door gebruik te maken van de op verbazingwekkende wijze, zoals blogs, gimmicks, video's, en meer. Bijvoorbeeld, Kyle Clarke een online campagne onder de naam "Huur mij", waarin hij moedigde werkgevers aan bod voor hem en hij eindigde met meer jobaanbiedingen dan hij wist wat te doen met in een tijd van recessie. En Alex Tew bedacht de Million Dollar Homepage om geld in te zamelen voor zijn universitaire opleiding, een website waarin hij verkocht een miljoen pixels, een brutowinst hem meer dan een miljoen dollar en paaien vele copycats. En natuurlijk zijn er sites als Facebook en, tonen de kracht van het zijn de eerste om dingen anders te doen en om zich te onderscheiden van de menigte. Dit soort unieke initiatieven zijn gebonden om je te onderscheiden van de menigte, je hoeft alleen maar te zijn de eerste om iets anders te doen.
 6. 6
  Hebben goede manieren. Beleefdheid opent deuren en houdt ze open. Omgangsvormen lijkt misschien ouderwets om wat deze dagen, maar ze zijn de valuta van respect en wanneer een persoon voelt zich gerespecteerd, ze herinneren de welgemanierde persoon voor altijd. Mensen zijn erg dol op elkaar te vertellen over de zeldzame kennis van hen die "onberispelijke omgangsvormen"; zorg ervoor dat persoon is u.
  • Zeggen dank u voor alle kleine dingen die mensen doen, evenals de grote dingen. Sturen dank u kaarten aan mensen die je hebben geholpen met een deadline, hield een deur openen voor u als uw handen vol waren, of nam u uit voor een heerlijke avond. In het bedrijfsleven is dit ook erg belangrijk als mensen je hebt een netwerk met u op weg te helpen.
  • Schudden de handen van mensen met kracht en passie. Laat ze vanaf het begin dat je iemand met hart en overtuiging bent.
  • Smile. Er zijn nooit genoeg glimlachen om rond te gaan, iemand die voorziet in ten minste vijf glimlach voor een ieder frons je plek.
 7. 7
  Doe wat je zegt dat je gaat doen. Wanneer u iemand een, doe je uiterste best om het te houden. Mensen die zich onderscheiden van de menigte zijn mensen die hun woord houden en follow-up van hun beloftes om te helpen, om ergens te zijn, om iets voor iemand doen. De reden dat je zult opvallen is omdat zoveel mensen niet doen wat ze zeggen dat ze wil. Betrouwbaarheid maakt u onvergetelijke en zorgt ervoor dat je ruim boven de vergeten belofte-automaten staan.
 8. 8
  Initiatief tonen. Staande uit de menigte vaak betekent dat je actie ondernemen, terwijl iedereen staat terug, zich afvragend wat nu te doen. Als je leert om snel te vatten situaties en om te reageren op basis van wat er gedaan moet worden, je plaatst jezelf in een positie dat verschilt van de zwijgende meerderheid te wachten om te zien wat er zou moeten gebeuren.
  • Innoveren op het werk, thuis, in uw groep vrijwilligers. Wees de eerste om te wijzen op wat werkt en wat niet, en hoe u het meeste van wat groot te maken en te verbeteren wat niet. Leiderschap vraagt ​​vasthoudendheid en zekerheid van doel en zal ervoor zorgen dat u zich onderscheiden van de menigte.
  • Als je iemand in de problemen, niet aannemen ze krijgen te helpen. Stoppen en vragen of ze helpen om de band te verwisselen, of op te halen hun gedaald papieren nodig. Bel de politie als je iemand in vreselijke problemen en het is te gevaarlijk om in te grijpen, niet aannemen dat iemand anders dat heeft gedaan!
 9. 9
  Kleden stijlvol en dragen wat je past. Kleding spreekt op zijn eigen manier, en een op maat gesneden outfit die perfect bij u past is gebonden aan hebben mensen merken je. Krijg je voorzien in goede kleding en slechts een paar van de beste kopen in plaats van een groot deel van de goedkoopste. Duurzaam, perfect zittende kleding zal je bevrijden van zich zorgen te maken over je uiterlijk, omdat je gewoon weet dat je er goed uitziet, ongeacht de fysieke kenmerken je geboren bent.
  • Zorgen te goed. Houd je haar in een fantastische vorm en houdt uw huid en nagels schoon en goed verzorgd.
  • Als je gaat naar "uitweg" kleden, zorg ervoor dat de keuzes zijn van goede kwaliteit, goed gemaakt, interessant, en dat je je comfortabel afvoeren van iets dat is heel anders dan de norm om je heen bent.
 10. 10
  Controleer je. De persoon die zich onderscheidt van de massa zal ook rechtop staan, ongeacht uw lengte. Slungelig is een defensieve strategie die niets om de aandacht te vestigen op je in een menigte, niet om zijn schade te vermelden voor uw algehele lichaam uitlijning doet. Als je met problemen staan ​​hoog, praten met een fysiotherapeut, die zou kunnen helpen om uw houding te verbeteren door middel van oefening en stretching. Meestal echter, is het voldoende om jezelf eraan te herinneren om recht te staan, om uw kin houden en oogcontact te maken met anderen.
 11. 11
  Wees alert. De grootste eer die je kunt een andere persoon te doen is te laten zien je echt hebt gehoord hen, en te laten zien dat wat ze hebben gezegd zaken. Aangezien de meeste mensen zijn te druk af wat te zeggen volgende, en hoe ze hun eigen gedachten, gevoelens en ideeën uit te leggen, zal een luisteraar zich te onderscheiden van de rest. Wees bereid om mensen de ruimte om te praten over zichzelf en laten zien dat je duidelijk hun gedachten te eerbiedigen. Niet alleen zal dit vlakker hen en hen gerust te stellen dat ze materie, maar ze zullen heel snel beseffen dat je iemand om schat bent en ze zullen je volgen.
  • Doet weg de mobiele telefoon in restaurants, op vergaderingen, en tijdens gesprekken. Hebben samen een romantisch? Schakel de mobiele telefoon rechts af. Die een praatje met vrienden? Laat de mobiele telefoon in je tas, zelfs wanneer het ringen.
  • Stop uw ogen uit slenterend door de menigte als je met iemand. Focus volledig op hen en zijn echt geïnteresseerd in hen, dit zal ze laten zien dat ze de een staande uit de menigte in je ogen. Op hun beurt, zullen ze je zien als de meest fantastische persoon in de buurt.
 12. 12
  Herinner mensen hoe groot ze zijn. Regelmatig enkel uit mensen in je leven, vanaf de werkplek naar huis, om hen te herinneren hoe groot ze zijn. Zo weinig van ons de tijd nemen om de mensen in ons leven die we voor lief nemen dat wanneer iemand valideren ons op deze manier, het komt als een totaal zoete verrassing en is zo uit de gewone dat het wordt herinnerd erkennen. Het is ook een zeer authentieke manier van vaststelling van verstandhouding met mensen, en onderhouden van goodwill.

Tips

 • Wees niet bang. Mensen zullen echt bewonder mensen die zich onderscheiden van de menigte.
 • Nooit, nooit laat mensen je vertellen dat je een verliezer omdat je anders bent.
 • Wees jezelf en niet alleen aan de menigte! Als mensen niet bevalt dan zijn ze waarschijnlijk gewoon jaloers.