Wkenl

Hoe plezier te hebben

Als je plezier wilt hebben, dan moet je om in de juiste mentaliteit en elke gelegenheid aan om een ​​goede tijd te omhelzen. Als je ontspannen en niet bang om een ​​beetje dom bent te zijn, dan kunt u plezier hebben bijna overal, of je nu op een feest of in het midden van een werk dag. Als je wilt weten hoe je meer plezier in je eentje of met anderen hebt, volgt u deze stappen en je zult op uw manier.

Stappen

Hoe plezier te hebben. Zoek een nieuwe hobby of passie.
Hoe plezier te hebben. Zoek een nieuwe hobby of passie.

Veel plezier op je eigen

 1. 1
  Zoek een nieuwe hobby of passie. Je mag niet te hebben zo veel plezier als je wilt, omdat je het gevoel dat je doet hetzelfde oude ding dag na dag. Nou, het vinden van een nieuwe hobby is een geweldige manier om Spice up your routine, pick-up een nieuwe vaardigheid, en iets om naar uit te kijken op een dagelijkse basis te hebben. Het vinden van een hobby zal ook dwingen je om uit te spitten wat persoonlijke tijd voor jezelf en zal je minder gestrest en meer open voor plezier.
  • Ontdek je artistieke kant. Leer hoe te schetsen, schilderen, of neem professioneel ogende foto's. Dit zal uw manier van kijken naar de wereld te veranderen en zal uw dagelijks leven te maken een beetje meer fun.
  • Proberen te zijn een wordsmith. Schrijf een gedicht, spelen, of kort verhaal, en zie hoe je je voelt. Je hoeft niet te worden Hemingway om gelukkig en vervuld na het schrijven van iets te voelen.
  • Pick-up een nieuw solo sport. Probeer hardlopen, zwemmen, of power yoga. Wat je ook doet, zorg ervoor dat u zich verbinden tot het doen minstens een keer per week, zodat je weet dat je een geweldige tijd hebben op uw eigen.
  • Leer een nieuwe vaardigheid. Het oppakken van een nieuwe vaardigheid is altijd een erg leuk, of je leren breien, Japans spreken, of repareren van een auto.
 2. 2
  Denken positiever. Omdat het een positieve denker is een geweldige manier om een nieuwe draai aan het zelfde oude ding gezet en daarom maken heb je meer plezier. Je dagelijks leven, vrienden, en doelen zal er een stuk leuker als je leert om de beste te omarmen in elke situatie in plaats van geobsedeerd over alle kleine dingen die fout kunnen gaan. Hier is hoe je meer plezier door meer positief denken kan hebben:
  • Onthoud alles wat je dankbaar voor bent. Noteer alle van de dingen die je graag over je leven en de mensen erin. Dit voelt u zich meer upbeat als je verder gaan met je dag.
  • Denk aan de best-case scenario in plaats van het worst-case scenario. Wanneer je betrap je jezelf zorgen te maken over het ergste dat kan gebeuren, vecht je negatieve gedachten met krachtigere positieve gedachten.
  • Vermijd zeuren of zeuren. Het is prima om eens klagen in een tijdje, maar als je zeuren over elk klein ding dat mis ging, word je verpest je eigen plezier, evenals het plezier van iedereen om je heen.
 3. 3
  Kom uit je comfort zone. Een andere manier om plezier in je eentje hebt is om uit je comfort zone. In plaats van het doen van het zelfde oude ding dag na dag, doe iets totaal onverwachts dat je nooit dacht dat je zou doen, ongeacht hoe dom of verrassend het ook mag zijn.
  • Met de natuur. Als u meer van het type binnenshuis bent, breng een middag nemen van een lange wandeling of zelfs gaan op een korte wandeling. U zult verrast worden door hoeveel plezier je hebt.
  • Een film kijken die je bent overtuigd zult u haten. Ongeacht hoe dom het is, zult u gegarandeerd een goede tijd te hebben als het iets volledig nieuw.
  • Halen wat eten uit een type keuken dat je dacht dat je nooit proberen. U zult verrast worden door hoe leuk het is om uw smaakpapillen te geven een compleet nieuwe traktatie.
 4. 4
  Verminder de stress in je leven. U zult niet in staat om plezier te hebben als je over elk klein ding dat je weg komt bent gestrest. Als je te druk maken over wanneer je krijgt al je werk of rond lopen als een slaaptekort zombie, dan zul je nooit enige plezier. Hier ziet u hoe de stress te verminderen in je leven en hebben meer plezier als resultaat:
  • Je geest te ontspannen. Breng wat tijd mediteren, yoga doen, of het nemen van lange wandelingen om vooruit te denken over de dag.
  • Ontspan je lichaam. Slechts 30 minuten lichaamsbeweging per dag of een goede massage of twee keer per week is gegarandeerd om een ​​deel van de spanning uit je lichaam te verlichten.
  • Maak tijd voor plezier. Ongeacht hoe gestrest je kan voelen, moet je "leuke tijd" in uw agenda elke week aansluiten - of zelfs elke dag als je kunt. Gewoon tijd maken voor plezier voor een paar uur per week kan helpen bij het verbeteren van uw gestresste toestand.
  • Zorg voor genoeg slaap. Naar bed gaan en wakker worden rond dezelfde tijd elke dag is gewaarborgd om uw energie niveaus te verbeteren en voelt u zich meer staat de behandeling van uw verantwoordelijkheden.

Veel plezier met anderen

 1. 1
  Zoek een nieuwe activiteit te doen met je vrienden. Als je opknoping uit met andere mensen en nieuwe dingen uitproberen, bent u bijna gegarandeerd meer plezier te hebben. Het vinden van goede bedrijf om nieuwe dingen te proberen met zal je veel plezier maakt niet uit wat. Hier zijn een aantal grote dingen te proberen:
  • Word lid van een team sport. Of je nu lid worden van een volleybal competitie of gewoon spelen badminton met twee van je vrienden, zult u worden ingesteld om een ​​geweldige tijd hebben.
  • Doe een culturele activiteit. Ga naar het theater, een museum of een concert met je vrienden en zien wat een geweldige tijd je hebt.
  • Gooi een themafeest. Het gooien van een themafeest met je vrienden is een geweldige manier om plezier te hebben, of het nu een kostuum partij of een moordmysterie partij.
  • Bekijk hier een nieuw restaurant. Ga naar een geheel nieuwe plaats voor het eten of voor het happy hour specials, en geniet van de geweldige gesprekken die je zult hebben met je vrienden.
  • Koken samen. Nodig dan een paar vrienden en maak een uitgebreide maaltijd, of hebben pretbaksel nieuwe soorten desserts.
 2. 2
  Dansen. Dansen met je vrienden is altijd een goed moment, ongeacht hoe dom of onzeker je kan voelen. U kunt dansen op een house party, bij een club met een paar goede vrienden, of gewoon dansen in het midden van de straat met je beste vriend als de stemming stakingen. Het bewegen van je lichaam en zelfs mee te zingen met de teksten van een domme lied zal zeker te maken heb je meer plezier.
  • Als je echt van dansen, dan is het nemen van een salsa, cardio hip hop, of een ander soort dansles zal zeker uw leven leuker.
 3. 3
  Hangen met de juiste mensen. Een deel van het hebben van plezier is opknoping uit met mensen die meer plezier en vreugde brengen aan uw dagelijks leven. Als je opknoping uit met een Negative Nancy of een persoon die is altijd triest om geen reden, dan zul je nooit in staat zijn om meer plezier te hebben met anderen. Hier is hoe om te hangen met mensen die je leven leuker maakt:
  • Hangen met mensen die spontaan en avontuurlijk. Deze mensen zijn gegarandeerd om plezier te vinden in de meest onwaarschijnlijke plaatsen.
  • Hangen met mensen die je crack up. Als je lacht, zult u in staat om plezier, ongeacht waar u bent te hebben.
  • Hangen met mensen die positief zijn. Positieve mensen zijn enthousiast over het leven en zijn gegarandeerd meer plezier dan negatief, zeurderig mensen hebben.
 4. 4
  Lachen meer. Een van de beste manieren om plezier te hebben is gewoon om meer lachen. Andere mensen kunnen helpen dit doen, of je lachen vanwege hun melige grappen of omdat je jezelf in het midden van een belachelijke situatie met je vrienden. Hier is hoe je meer plezier te hebben door te lachen meer:
  • Kijk naar iets grappig met je vrienden. Ga naar de bioscoop om een ​​komedie te zien of zelfs een stand-up comedian, en hebt u meteen plezier.
  • Speel een domme bordspel. Bordspellen zijn gegarandeerd om je lachen als je opknoping uit met anderen.
  • Spelen charades. Deze oude school spel is altijd een rel.
  • Wees niet bang om dom of goofy. Als je opknoping uit met vrienden, kan je zingen in je haarborstel, zich verkleden in de meest belachelijke outfits, of dansen als een dwaas. Laat je remmingen en je zult meer plezier in no time at all.
 5. 5
  Ga op avontuur. Een andere manier om plezier te hebben met anderen is om op avontuur te gaan. Dit zou kunnen betekenen dat een road trip slechts een paar uur weg, het boeken van een vakantie, of gewoon gaan op avontuur om een ​​lokaal park of mijlpaal die je nog nooit hebt gezien.
  • Een road trip is een gegarandeerde manier om plezier te hebben. Breng op de snoep, slechte popmuziek mix, en een kaart, en je zult plezier hebben in een mum van tijd.
  • Ga naar het strand of het bos. U zult gegarandeerd plezier buitenshuis hebben als je met een pak vrienden die zijn overal voor in.
  • Gaan op een leuke vakantie. Ga naar Vegas, Mexico, of gewoon de volgende stad alleen maar omdat je zin hebt, en geniet van het gevoel van een toerist en handelen een beetje schandalig.

Veel plezier op het werk

 1. 1
  Bouwen sterkere relaties. Een van de redenen kan je het gevoel alsof je niet met een of plezier op het werk is omdat je niet genieten van het gezelschap van een van de mensen daar. Nou ja, kunt u dat veranderen door het maken van de inspanning om naar uw collega's en baas kennen door het maken van een poging om vriendelijker zijn, vragen te stellen, en te genieten van de tijd die je met hen doorbrengen.
  • Neem de tijd om je collega's kennen door te praten over je familie en interesses.
  • Niet worden afgesloten op het werk. Kijk beschikbare plaats van ongelooflijk druk, en meer mensen zullen willen met je praten. Geniet van de occasionele chatsessie in de kantine.
  • Stap uit voor de lunch met een van uw collega's, en u zult genieten van het hebben van een goed gesprek en om elkaar te leren kennen.
  • Laat je niet al je relaties eindigen met het werk dag. Als je dichter bij een aantal van uw collega's groeien, nodigen hen uit voor een drankje of koffie na het werk.
 2. 2
  Verlevendigen uw werkruimte. U kunt meer plezier op het werk hebben door te proberen om uw werkruimte gewoon een beetje leuker maken. Hoewel je alleen kunt hebben zo veel controle over wat uw werkruimte eruit ziet, er zijn een paar dingen die je kunt doen om uw werkomgeving een beetje aantrekkelijker te maken.
  • Versier een beetje. Als je kunt, zetten een leuke poster of breng in een felgekleurde vaas met wat bloemen erin.
  • Breng wat eten. Bak koekjes of brengen in een aantal chips en guacamole en zie hoe het zet iedereen in een meer vriendelijke, vrolijke stemming.
  • Verlevendigen uw werkgebied. Ophangen een grappige kalender en foto's die doen glimlachen in uw werkruimte, en u zult op uw manier om met meer plezier op het werk.
 3. 3
  Maak een aantal na-werk excursies. Als je plezier wilt hebben op het werk, dan moet je proberen om plezier te hebben met de mensen waarmee je werkt, zelfs na de werkdag voorbij is. U kunt dit doen door het hebben van een wekelijks happy hour of een tweemaandelijkse team maaltijd, of gewoon uitnodigen van een paar mensen aan het diner na het werk een keer in de zoveel tijd te hebben.
  • Als je een feestje geeft, uit te nodigen een aantal van uw collega's. Breng ze in een leuke omgeving.
  • U en uw collega's kunnen ook samen vrijwilliger. Je zult in staat zijn om samen plezier te hebben tijdens het doen van een goede daad.
 4. 4
  Neem pauzes. Als je plezier wilt hebben op het werk, dan kun je niet besteden 12 uur per dag hoog boven uw bureau, zelfs als dat betekent dat je huis een beetje sneller. Het nemen van pauzes minstens elk uur zal uw lichaam en geest opladen helpen en zal je je meer energie, en dus met meer plezier, de hele dag door.
  • Gaan voor de lunch. Intensivering van het kantoor voor de lunch, of u nu alleen of met een collega bent, zult u een korte pauze, waardoor je je gelukkiger over het krijgen aan het werk te voelen geven.
  • Krijg een beetje lichaamsbeweging. Zelfs als je in het kantoor de hele dag, neem minstens 10-15 minuten te gaan voor een wandeling, of u nu buiten lopen of rond het kantoor.
  • Probeer het nemen van de trap in plaats van de lift als je kunt. Dit zal je een snelle fysieke pauze geven.
  • Overschakelen taken van tijd tot tijd. Schakelen tussen het indienen, bellen en het versturen van e-mails en je zult zien dat elke individuele taak wordt leuker.
 5. 5
  Enkele spelletjes spelen terwijl u werkt. Je zal niet vreselijk onderbreken uw productiviteit als je de tijd neemt om een ​​beetje spel een keer spelen in een tijdje. Zelfs alleen maar spelen met Silly Putty of een stiekeme terwijl u op uw bureau zal je werk dag een beetje meer fun.
  • Als je een meer casual kantoor, het gooien van een Nerf bal rond met je collega's kan een heel leuk zijn.
  • Als u uw eigen kantoor, zal opknoping een basketbalring over uw deur en schieten een lichte bal in het van tijd tot tijd te maken uw dag voelen meer plezier.

Veel plezier op school

 1. 1
  Respecteer je leraren. Je zult veel meer plezier te hebben op school als je leert om je leraren zien als menselijke wezens en hen het respect en de aandacht die ze verdienen te geven. Als u daadwerkelijk wilt uw leraren, zult u meer opgewonden om naar hun klassen en zal worden met meer plezier op school in een mum van tijd.
  • Wees vriendelijk. Neem de tijd om je leraren te begroeten voor de les en hallo als je ze te zien in de zalen te zeggen.
  • Neem de tijd om ze te leren kennen. Zonder vervelend, hebben een vriendelijk praatje met je leraar op zijn bureau voor de les een keer in de zoveel tijd.
  • Toon interesse in het onderwerp. Besteed aandacht en vraag en antwoord goede vragen, en u zult meer van een waardering voor je leraar en het onderwerp leert hij hebben.
 2. 2
  Veel plezier met je vrienden. Als u wilt plezier hebben op school, dan moet je om plezier te hebben met je vrienden op de juiste momenten. Hoewel je niet moet verstoren uw leren door miskleunen tijdens de les, kunt u het meeste uit uw school ervaring te maken door het hebben van plezier met je vrienden als je kunt.
  • Veel plezier met je vrienden in de cafetaria. Geniet van uw leuke gesprekken met je vrienden en kijk uit naar de tijd die je samen hebt. Wees niet te laat te lunchen of breng al je tijd proberen om je huiswerk af voor uw volgende klas of je zult missen waardevolle verbindingen.
  • Chatten met je vrienden als je op je kast of lopen naar uw volgende klas. Het opzetten van een wandelende schema waarmee je loopt naar de klas met een goede vriend.
  • Als je naar school vroegtijdig, hoeft een zombie niet en praat met je vrienden, je zult plezier hebben en wakker te worden uit het gesprek.
 3. 3
  Omarm uw onderwerpen. Hoewel het lijkt misschien niet cool om daadwerkelijk als wat je aan het leren bent, zult u daadwerkelijk profiteren van het nemen van een belang in wat je hebt geleerd en zullen veel plezier hebben in het proces. Het zal u niet plezier als je je verveelt in de klas, doen het materiaal niet begrijpen, of gewoon niet naar uit om alles wat je zult leren gedurende de dag.
  • Wees een goede leerling. Als je je huiswerk en studie voor uw examens, dan zul je ondergedompeld in de materie. Je zult veel meer betrokken in de klas zijn als je daadwerkelijk weet wat er gaande is.
  • Begrijp uw favoriete onderwerpen buiten de school. Hoewel je niet kunt houden van elke klasse, als u vindt dat u echt graag European History of Frans, dan zult u meer plezier hebben als je leest op het onderwerp buiten de klas.
  • Geef elk onderwerp een kans. Besluiten dat niet je haat wiskunde en dat je altijd een hekel wiskunde na een slechte geometrie klasse; reset je geest na elke nieuwe leraar en zeg tegen jezelf dat er ten minste een koele ding over elk onderwerp, ongeacht hoe uitdagend het kan hebben geweest in het verleden.
 4. 4
  Vind je leuke extra-curriculars. Een andere goede manier om plezier te hebben is school is om deel te nemen aan extra-curriculars dat je dagen nog leuker te maken. Je mag geen lid worden van een club of een sport alleen maar omdat je denkt dat het zal u helpen om naar de universiteit, maar omdat je bent oprecht geïnteresseerd in de activiteit en wil om jezelf te verbeteren terwijl het hebben van plezier.
  • Word lid van een sport. Kies een sport die maakt je moet werken terwijl het hebben van een goede tijd. Een extra-curriculaire sport moet niet voelen als marteling.
  • Word lid van een club. Kies een club die u helpt uw ​​belangen, zoals de schoolkrant, jaarboek, of debat team verkennen.
  • Maak kennis met de mensen die deelnemen aan de sport of club weten. Een groot deel van de extra-curriculaire activiteiten is de band die u zal bouwen met de mensen om je heen. Maken de meeste van de mensen om je heen en bouwen zoveel connecties als je kunt.

Tips

 • Kies activiteiten die uw persoonlijkheid past. Als u houdt van buiten zijn, ben je waarschijnlijk meer kans om plezier te wandelen hebben dan gaan winkelen.
 • Probeer gewoon uitgaan met je vriend eens in een tijdje.
 • Een hobby die kan worden opgehaald wanneer u een beetje vrije tijd is een geweldige manier om plezier te hebben, zelfs met een drukke agenda.
 • Vraag je vrienden, collega's en familie wat doen ze voor de lol. Probeer tagging langs om te kijken of je het leuk vindt ook.
 • Schema tijd om te reizen naar een nieuwe plek om een ​​nieuwe cultuur te verkennen.
 • Bekijk hier het schema van de lessen bij uw plaatselijke buurthuis, kerk, of hogeschool.

Waarschuwingen

 • Als je het gevoel dat je kunt lijden aan depressie, hulp zoeken. Praten met een vriend, familielid of een professionele hulpverlener.

Bronnen