Wkenl

Hoe rebound in basketbal

Aantrekkende is een van de belangrijkste aspecten van het Basketbal. Het is de belangrijkste manier om bezit te krijgen en kan meer doelkansen voor je team te maken, terwijl het beperken van je tegenstanders scoringskansen. Veel mensen denken dat je hoog te zijn om te domineren op de planken, dit is niet waar. Veel professionele basketbal bewakers zoals Jason Kidd, Bonzi Wells, en Dwayne Wade rebound beter dan de meeste grote mannen.

De sleutel tot het kaatsen is snelheid, timing en inspanning. Altijd doos uit wanneer het schot omhoog gaat! Dit is essentieel, omdat het stelt u in staat om een ​​enorm voordeel hebben bij het kaatsen de bal. Hier zijn een aantal stappen te boksen en te grijpen wat planken.

Stappen

Hoe rebound in basketbal. Opzet van een goede aantrekkende positie.
Hoe rebound in basketbal. Opzet van een goede aantrekkende positie.

Algemene rebounds

 1. 1
  Opzet van een goede aantrekkende positie. Het schot locatie, de boog van de bal, en waar de andere spelers staan ​​op het veld: wanneer de opname is gemaakt, moeten de spelers de volgende gegevens snel te bepalen. Spelers moeten dan verhuizen de bal terug te kaatsen.
 2. 2
  Als u een kleine guard en kan de bal niet op de grond, proberen een hand op de bal, terwijl het is het dichtst bij de vloer.
 3. 3
  Vast een goede body balance. Zodra een speler in een goede rebound, moeten zij hun voeten gespreid over schouderbreedte met hun knieën lichtjes gebogen. In deze positie kan de spelers van links naar rechts te bewegen snel en zijn ook in een goede positie springen. Een ander belangrijk punt is voor spelers om te onthouden om te blijven op de bal van hun voeten, niet platte voeten. Nogmaals, dit helpt hen te bewegen en springen beter.
 4. 4
  Box uit je tegenstander.
  • Draaien en het gezicht van de man die je nodig hebt om het boksen buiten. Vergeet niet, als je niet de rebound te krijgen, zou hij ook niet.
  • Zoek je man met je onderarm stond haaks op zijn lichaam.
  • Plaats een voet parallel aan hem op de zijkant van zijn lichaam. Dit zal uw installatie voet zijn.
  • Pivot 90 graden met de andere voet, zodat je rug naar de man die je bewaken en bent u geconfronteerd met de mand.
  • Duw je tegenstander weg met je rug en kont. Zorg ervoor om hem te duwen zo ver mogelijk weg, want dit zal je meer ruimte te geven om rebound en maken het moeilijker voor hem om een ​​lucky bounce vangen. Ook moet je niet bang voor contact, je moet bereid zijn om standvastig tegen de man die je bewaken als u wenst om de rebound te krijgen, of in ieder geval voorkomen dat hij van het krijgen van het zijn. Als u problemen ondervindt bij het houden van uw man achter je, zeker om shuffle je voeten om zo te blijven voor hem te allen tijde.
  • Buig je knieën. Dit stelt u in staat op te springen wanneer de bal naar beneden komt en duw je tegenstander weer harder door het handhaven van een lager zwaartepunt.
  • Strek je armen horizontaal om je tegenstander te blokkeren van het krijgen voor u. Echter, houd hem niet of speld hem tegen u, want dat is een zware overtreding.
 5. 5
  Time je sprong om de bal te grijpen aan de bovenkant van je sprong. U kunt dit oefenen door het gooien van een bal tegen de hoepel en meten waar te springen van. Deze oefening zal u helpen een gevoel van waar de bal zal landen ontwikkelen. Veel beginnende spelers zullen te laat springen en pak een rebound voordat ze hun maximale hoogte bereikt.
 6. 6
  Beveilig de bal. Na het krijgen van een defensieve rebound, zet het door beide handen aan de zijkant van de bal en het knijpen, met je ellebogen uit. Om weg verdedigers na een defensieve rebound te houden, pivot terwijl je je ellebogen in een vaste positie wijst weg uit je lichaam. Vergeet echter niet dat swingende je ellebogen zal resulteren in een aanvallende fout.

Terugkaatsen in het verkeer

 1. 1
  Als je positie niet kan handhaven door boksen uit, gebruik je snelheid te haasten in en pak de rebound. In dit geval moet u rebound "in het verkeer."
  • Ren snel naar de basket en waar je denkt dat de bal zal stuiteren.
  • Spring snel tussen de andere spelers staan ​​onder de basket.
  • Je moet de bal te grijpen op nog hoger punt dan je normaal doet (dit is mogelijk door de vliegende start).
  • Als u wilt nog hoger te krijgen, springen met een hand bereiken van zo hoog als je kunt, met behulp van het met de hand de bal te trekken naar de andere kant om het te beveiligen.
  • Dit soort rebound ("aantrekkende in het verkeer") is erg moeilijk, omdat je timing zeer nauwkeurig moet zijn en er zullen veel obstakels in de weg. Probeer dit niet zonder bedreven in het algemeen rebounds eerste.

Tips

 • Werken hard om de rebound te pakken. Inspanning is veruit de belangrijkste sleutel tot het terugkaatsen. Veel spelers niet hard proberen als kaatsen, omdat ze denken dat het niet zo belangrijk is, of dat een andere teamgenoot van hen zal de bal te pakken. Dit zijn onjuiste veronderstellingen die spelers toestaan ​​te slaan uit de meeste tegenstanders door pure drukte. Zelfs als u niet zo atletisch begaafd of groot als ze zijn, zult u nog steeds in staat om rebound.
 • Als je tegenstander (s) zijn boksen voordat je, probeer dan een duik move gebruiken langs hen om de rebound te krijgen.
 • Wees er zeker uit te oefenen. Het is belangrijk om in goede vorm wanneer het proberen om beter te worden in het terugkaatsen, omdat het kan krijgen vermoeiend.
 • Hard zijn. Wanneer u rebound, rebound met gezag en niet bang voor contact. Volgende keer, kan je tegenstanders niet zo te popelen om rebound tegen u en het zal uw leven een beetje makkelijker te maken.
 • Werk aan uw post beweegt, zodat u snel kunt scoren uit van een offensieve rebound. Vele malen als je aanvallende rebounds je bent heel dicht bij de basket en gewoon een sterke zet zal resulteren in gemakkelijke punten.
 • Zijn goed om fysieke, maar niet beginnen te duwen of houden van spelers met je armen, of je wordt opgeroepen voor een zware overtreding. Vergeet niet, je kracht in het boksen uit komt van de onderste helft van je lichaam.
 • Werk aan uw verticale sprong. Er zijn een paar artikelen op deze website die specifieke informatie, zoals hoe om hoger te springen voor basketbal hebben.