Wkenl

Hoe sneller reflexen te krijgen voor Badminton, tennis-en vechtsporten

Deze stappen zullen u laten zien hoe je vrij snel kunt krijgen een voorsprong in elke sport. De toepassingen zijn bijna onbeperkt!

Stappen

Hoe sneller reflexen te krijgen voor Badminton, tennis-en vechtsporten. Realiseer je dat er 3 fasen van snelheid.
Hoe sneller reflexen te krijgen voor Badminton, tennis-en vechtsporten. Realiseer je dat er 3 fasen van snelheid.
 1. 1
  Realiseer je dat er 3 fasen van snelheid.
  • Reactietijd: Dit is de perceptie van een aanval, of liever het interval tussen stimulus en het begin van de reactie.
  • Reactietijd: Dit is de tijd die het kost om een ​​passend antwoord op de inleiding van de werkelijke beweging te kiezen.
  • Beweging-snelheid: Heel eenvoudig, dit is hoe snel uw teller punch is of hoe snel je lichaam beweegt om uit de weg van problemen, enz. U zult merken een aantal van deze voorbeelden lijken meer gericht op martial arts en hun methoden van training, maar geen zorgen, zul je ook zien hoe ze kunnen worden aangepast aan elke sport

Reactietijd

 1. 1
  Lopen in het bos: Alles wat nodig is is een beetje van de natuur, dus ga naar een lokale park met een batch van dikke ongetemde bossen, struiken, sloten, beken en andere natuurlijke obstakels. Wat maakt dit een goede oefening is dat je met je lichaam om te reageren op zeer onvoorspelbare manieren, op ongelijke voet, terwijl het maken van bezuinigingen, eenden, sprongen, bobs, en schuifelen van de voeten. De sleutel tot een succesvolle sessie is te snel lopen! Ja, hoe sneller je loopt het harder aanpassing zal zijn. Interessant genoeg, zal je geest zo in beslag genomen door deze live video spel dat je zal niet eens merken hoe adem je krijgt! U kunt deze oefening moeilijker te maken in een paar eenvoudige manieren:
  • Probeer eens op een ooglapje. Dit creëert een grote tekort in dieptezicht.
  • Probeer deze draagt ​​een zonnebril, waardoor u minder zicht op afstand in een schaduwrijk bosrijke omgeving.
  • Voeg eenvoudig enkel gewichten, dat zal werpen je aangeboren gevoel voor timing.
 2. 2
  Spelen Dodge Ball: Om te beginnen, moet je een partner om een werper te zijn. U kunt maximaal overschakelen naar het leuk en interessant voor jullie beiden te maken. Begin op ongeveer 10 meter uit elkaar en gebruik een zachte rubber of schuimrubber bal. Start langzaam, dan als je beter, hebben de pitcher te verhogen zijn snelheid en dichter. Hier is een korte lijst van enkele variabelen die je moet gebruiken om voortdurend te maken trefbal meer uitdagend en leuk:
  • Gebruik meerdere werpers.
  • Begin met de ogen gesloten en hebben de pitcher cue u voordat hij gooit.
  • Werper kan vermommen zijn toss met "schijnbewegingen."
  • Kleurcode ballen: Rode bal = vangen, blauw = dodge, groen = staking. Deze kracht die je te erkennen evenals reageren.
 3. 3
  Solo muur bounce: Sta in voor een muur met enige vorm van bal die stuitert. Gooien en vangen. Maak deze moeilijker door: het verhogen van uw snelheid, staan ​​dichter bij de muur, kan ontwikkelen tot kleinere ballen, schakelen vangen / gooien handen, en het starten afgekeerd van de muur, het gooien van de bal over je schouder dan draaien rond op het geluid van het raken van de wand. U kunt kopen een "reactie" bal die eruit ziet als een vreemde, ongelijke stuiterbal die kan gaan in een bepaalde richting.

Responstijden

 1. 1
  Balloon kicks: Deze oefening is vooral een coördinatie bouwer. Het zal de timing, precisie en reactiesnelheid te verbeteren snel zonder schijnbare vervelende helemaal. Blaas een ballon en gaan in een kamer die tal van natuurlijke hindernissen zoals stoelen, krukjes, tellers, en salontafels heeft. Als je zo geneigd, nog wat kegels en kleine voorwerpen op de grond, bij voorkeur niets gevaarlijke rommel. Nu, beginnen schoppen de ballon met het doel niet te laten raken de vloer. Kick, kick, kick! Indien het daalt, verlies je. Tijd jezelf om te zien hoe lang je elke sessie kan duren.
 2. 2
  Side shuffles: Hier is een van uw voetbal en basketbal coaches willen dat ze wisten. Als u toegang tot een loopband hebt, zal je behendigheid sprongen. Je bent zeker gaat belachelijk dit, maar dat is ok doen, hoe meer gênant uw training is het beter het werkt! Wat je moet doen is crank die machine tot 5mph te beginnen en galop zijwaarts, proberen om geleidelijk verhogen van de snelheid van uw limiet. Schakel kanten. Vervolgens langzaam het terug naar 5mph en probeer cross-stepping voor-en achterkant. Zien wat uw drempel is qua mijl. Uw doel is een lichte stijging elke sessie. Laatste set wordt backpedaling. Beter beginnen langzamer dan de 5, dit is moeilijker. De loopband is nodig omdat het dwingt een tempo. Volgende keer een bal hog probeert u mee op een dribbel zal hij hebben een ander ding komen!
 3. 3
  Catch a coin: Gooi een muntje in de lucht en proberen om het zo snel mogelijk te vangen. Deze krijgt u antwoord / reactie tijd en snelheid te verbeteren. Als je wilt dat het moeilijker worden, gooi twee munten.

Visuele snelheid & gezichtsscherpte

 1. 1
  Videogames spelen: Dit is een perfecte manier om de respons te treden te vergroten, en visuele perceptie alles terwijl je plezier! U hoeft niet uit te gaan en de aanschaf van een 150€ X-box of een 190€ PS3, een eenvoudige Gameboy om mee te nemen voor de volgende keer dat je zit te wachten om uw platen te vernieuwen of een bezoek aan de tandarts is prima. Blijf weg van de Mrs Pac-man, dat je eeuwen geleden onder de knie. Probeer iets nieuws en uitdagend, change-up elke andere keer dat je speelt om het onvoorspelbare te houden!
 2. 2
  Hulpstuurprogramma: Niet veel nodig in te gaan op het belang van zijde visie bewustwording & expansie. Het nut ervan draagt ​​over aan elke sportactiviteit denkbaar. U moet weten of een potentiële verdediger of pakken is gewoon uit je zicht komen de zijkanten van uw visie. Hier is een geweldige manier om uw PV ontwikkelen tijdens het rijden. Volgende keer dat je op de weg, probeer bewust te zijn wanneer je een glimp van een voertuig in de hoek van uw oog te vangen. Roepen de kleur of maken als je kunt. Geleidelijk aan, je zult ze veel eerder opmerken. De echte truc is gewoon onthouden om het te oefenen als je in de auto, dus schrijf het op het achteraanzicht met droge wissen als je kunt.
 3. 3
  Accommodatie oog: Of liever gezegd de mogelijkheid voor uw ogen om snel aan te passen van scherpstellen op voorwerpen dichtbij ver. De mogelijkheid om snel aanpassingen te maken in de diepte perceptie is een vaardigheid die snel en eenvoudig kunnen worden ontwikkeld. Dit zal een belangrijke rol spelen in hoe goed je kunt reageren. Als een vuist wordt vliegen op je gezicht, je moet in staat zijn om in te zoomen voordat u een passende tegenzet kunnen peilen. Probeer deze 2 eenvoudige oefeningen eenmaal daags.
  • Houd een pen out at arm's length, en kijk over de ruimte ongeveer 20 meter afstand. Uw aandacht verschuiven uit een ver object, dan terug naar de pen een paar keer snel. Rust en herhaal, het veranderen van de nabijheid van de pen (dichter bij je gezicht) om de paar sets. Dit staat bekend als het verschuiven.
  • De volgende oefening heet figuur 8's. Houd uw duim op armlengte en begint het op ja bewegen, figuur 8's. Terwijl je dit doet, je duim brengen ook dichter en verder van het gezicht, evenals variëren van de snelheid waarmee je duim beweegt elke 10 seconden.

Tips

 • Veel heeft te maken met wat je koppelverkoop je hersenen met op dit moment. Dus zet al die vervelende gedachten weg tijdens je volgende wedstrijd, en er gewoon zijn!
 • Voor video games, probeer dan vooral FPS (First Person Shooter) games. Deze is aangetoond dat drastisch verbeteren reactie / erkenning tijd, vanwege hun snelle karakter.

Waarschuwingen

Loopt door het bos alleen kan worden dangerous.Make ervoor dat u de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je in het bos zelf.