Wkenl

Hoe te agressieve inline skaten starten

Veel mensen denken dat inline, vooral agressieve stijl, is niet leuk, want het is niet moeilijk of eng. Gelukkig zijn die mensen verkeerd zijn. Het probleem is dat de grootste inlining trend is nu om te malen, wat niet erg gevaarlijk uitziet, het ziet er gewoon technisch, dat is precies beschreven waarom deze mensen zijn vergeten over de genade en precisie die de andere helft van de sport omringt. De inlining industrie kunnen in een verschrikkelijke staat van neerwaartse nu spiraal, maar dat is geen reden je niet kunt leren hoe je inline skaten anyways, en herinneren aan de rest van het skatepark waarom inlining zo groot was in de jaren 1990.

Stappen

Hoe te agressieve inline skaten starten. Hier krijg je een paar schaatsen.
Hoe te agressieve inline skaten starten. Hier krijg je een paar schaatsen.
 1. 1
  Hier krijg je een paar schaatsen. Ongeacht of ze zijn agressieve stijl is nog niet uit, maar de kans is groot dat je een paar inline skates zitten rond uw garage of in je kast of kamer ergens. Als u niet beschikt over een paar maar, ga kopen wat (als je blut bent, lenen van een vriend). Zorg ervoor dat ze een goede hoeveelheid enkel ondersteuning en wennen aan het feit dat je enkel niet beweegt wanneer je schaatsen, want als er geen enkel ondersteuning dan kunt u uiteindelijk serieus verknalt je enkels als je landen op hen verkeerd.
 2. 2
  Leer hoe u schaatsen, dat is, als je niet weet hoe je al.
 3. 3
  Oefen eenvoudige bewegingen, zoals achteruit schaatsen voor langere tijd of over kleine dingen springen, terwijl op je schaatsen. Een paar gemakkelijk aangepakt obstakels zouden dingen als zijn: de prullenbak (leeggemaakt eerste), springen van stoepranden, springen naar beneden een zeer kleine hoeveelheid van de stappen (2 of 3), en naarmate de tijd vordert kunt u naar groter en groter objecten.
 4. 4
  Probeer om het te mengen een beetje. In plaats van alleen springen over de objecten, probeer dan het doen van een 180 meer dan het genoemde object.
 5. 5
  Ga naar een lokale skatepark. Start op de kleinere vlakke hellingen en ofwel in de buurt van het einde van het eerste bezoek of bij het begin van de volgende, probeer dan te laten vallen in op een kwart of een half-pipe.
 6. 6
  Leer hoe om te gaan en terug naar beneden een half-pipe en quarterpipe. Dit heet luchten van de oprit.
 7. 7
  Probeer enkele grinds: dit zijn eenvoudige trucs wanneer geprobeerd op klein genoeg obstakels (je zult agressieve stijl van schaatsen nodig voor deze).
  • Zoek een stoeprand of een korte richel van een soort.
  • Benader de obstakels bij een lage snelheid. Wanneer u het bereikt, spring op het obstakel plaatsen van het h-blok of midden van je frame op de hoek glijden over het oppervlak houden het midden van uw saldo op uw leidende voet en springen wanneer je ofwel voelt jezelf vallen of wanneer u bij de uiteinde van het object. Als je niet glijden over je obstakel zijn er twee dingen die je moet doen.
   • Als je vier wielen op elke schaats, probeer het nemen van de middelste twee. Je eigenlijk niet nodig hebben om toch te rollen, en ze gewoon in de weg bij het slijpen. Met de meest agressieve schaatsen zijn er twee zeer kleine wielen die niet eens de grond niet raken, hoeft u niet om die te nemen, ze zijn voor het helpen van uw grinds, en ze niet in de weg te krijgen.
   • Van toepassing was op het oppervlak waarop u slijpen op. kan kaarsvet gebruiken voor, maar er is een speciale schaatsen wax gebruikt Juist hiervoor.

Tips

 • Bij het doen van grinds vergeet niet om uw knieën te buigen om je evenwicht te bewaren.
 • Proberen om andere mensen te krijgen in de sport.
 • Controleer altijd of de schaatsen zijn strak.
 • Ook, zorg ervoor dat je weet hoe je volledig te stoppen met schaatsen.
 • Zorg ervoor dat u de juiste balans voor je iets proberen.

Waarschuwingen

 • Om beter te krijgen, moet je jezelf te duwen, maar soms duwen jezelf op iets dat je al hebt geprobeerd en gefaald in te doen is een slecht idee. Zoeken de hulp van iemand die al weet hoe de truc die u probeert te doen, ben je waarschijnlijk vergeten om iets te doen.
 • Inlining kan gevaarlijk zijn. Maakt niet uit hoe veilig je denkt dat je bent, er is altijd de kans op vallen en zich verwondt.

Dingen die je nodig hebt

 • Schaatsen, bij voorkeur agressief
 • Goede bescherming, vooral een goede helm en polsbeschermers. Breek je ledematen en je bent waarschijnlijk blijvend letsel lijden, breek je schedel en je zou gewoon sterven.