Wkenl

Hoe te beenkrampen elimineren nachts

Nacht krampen in de benen kan een grote spelbreker zijn. Deze suggesties, verzameld uit vele mensen, opgelost mijn been kramp problemen.

Stappen

Hoe te beenkrampen elimineren nachts. Drink 1/2 tot 3/4 van een glas van het product met de naam "smart water", 1/2 glas tonic met kinine.
Hoe te beenkrampen elimineren nachts. Drink 1/2 tot 3/4 van een glas van het product met de naam "smart water", 1/2 glas tonic met kinine.

Basismethode

 1. 1
  Drink 1/2 tot 3/4 van een glas van het product met de naam "smart water", 1/2 glas tonic met kinine. plus 300 mg tot 500 mg elk kaliumgluconaat en dezelfde hoeveelheid calcium of een combinatie pil van calcium en glucosamine.
 2. 2
  U kunt dit duurt ongeveer een uur of zo voor het slapen gaan. Neem al deze ten minste twee dagen, afhankelijk van de ernst van de krampen.
 3. 3
  Doe al deze op het eerste en vinden het bedrag dat voor u werkt dan. Het grote ding over dit is dat er geen drugs betrokken zijn en geen bijwerkingen.
 4. 4
  Het is een heel goed idee om uw kuitspieren rekken voor het slapen gaan. Leg je handen tegen een muur met het lichaam in een lichte hoek met een been naar voren en de ander terug.
 5. 5
  U vindt de voet van het been die u plat rekken op de vloer nodig. Dan zachtjes rekken van de kuitspier zes of zeven keer. Wees voorzichtig in het begin, zodat je niet overdrijven.
 6. 6
  Doe de volgende oefening als u spasmen in de rug, bovenste deel, van je benen. Zitten plat op de vloer met een rechte rug en strek die spieren door je knieën omhoog en dan zakken de benen plat op de grond totdat je de trekkracht op die spieren kan voelen. Weer. Begin langzaam en werk tot een volledige stretch.

Been sling methode (te worden gedaan in slechts bed)

 1. 1
  Stel uw been op een handdoek of laken gespannen horizontaal uit.
 2. 2
  Vouw deze dubbel hamburger stijl, dus het omsluit het deel van je been waarvan de kramp heeft.
 3. 3
  Pak het open einde en knuffel het als een kind een zekerheid deken zou omhelzen.
  • Dit werkt door het comprimeren van het been en effectief te masseren.

Soap-methode

 1. 1
  Zet een gewone motel heeft een staaf van zeep onder het deel van je been waarvan de kramp heeft. Ook verzoeken hypoallergeen vloeibare zeep rechtstreeks naar het centrum van de kramp.
 2. 2
  Wacht een paar seconden en je kramp moet worden gegaan of bijna verdwenen!

VapoRub methode

 1. 1
  Masseer een ruime hoeveelheid VapoRub in de kramp gebied.
 2. 2
  Uiteindelijk moet het koelend effect schoppen in en ontslaat de kramp!

Liggen stretch methode (voor krampen in de achterkant van de dij)

 1. 1
  Ga liggen op de kant waar de dij heeft niet de kramp, en het gezicht van de muur.
 2. 2
  Verleng de poot dat de kramp heeft zodat deze loodrecht op de rest van het lichaam, en waardoor het volledig recht en raakt de wand.
 3. 3
  Houd gedurende 10-20 seconden alvorens je been terug, om de spier te rekken in de achterkant van de dij.
 4. 4
  Speciaal voor het kalf krampen. Staan op beide voeten onmiddellijk en zet alle gewicht op krappe been. Platte voet. Zal rekken de spieren. Massageruimte of iemand masseer zachtjes.

Tips

 • De meest voorkomende reden voor kramp in de benen 's nachts is het gebrek aan magnesium. Probeer het gebruik van 200 mg magnesium per dag voor een tijdje.

Waarschuwingen

 • Als kramp in de benen zijn frequent (zoals in 2-4 of meer keer per nacht) het kan een gezondheidsprobleem. Overwegen om worden gecontroleerd door een arts als u denkt dat het nodig is.