Wkenl

Hoe te bodysurf

Dit artikel gaat over het leren om golven te rijden zonder een raad van welke aard dan ook. Bodysurfing is makkelijk en leuk met slechts een beetje oefening.

Stappen

Hoe te bodysurf. Zoek een goede plek voor bodysurfen.
Hoe te bodysurf. Zoek een goede plek voor bodysurfen.
 1. 1
  Zoek een goede plek voor bodysurfen. Beginnen door te proberen de plaatselijke stranden die niet erg druk. Op deze manier zul je niet kloppen over een nietsvermoedende strandgangers.
 2. 2
  Bodysurf buurt badmeesters, vooral wanneer eerst leren. Indien mogelijk, probeer in te gaan met een.
 3. 3
  Stap uit in het water en kijken waar de golven breken. De beste plek om een ​​golf te vangen is vlak voordat het kammen / crashes.You 'll wil beginnen met het rijden van de golf na het toppen. Zorg ervoor dat de golftoppen Achter je terwijl je aan het strand.
 4. 4
  Wennen aan onder-of over golven. De meeste van de golven die je tegenkomt zal niet ideaal voor bodysurfen. Als je niet goed ontwijken de slechte, je krijgt rolde door golven sneller dan je zou denken. Als je een punding te nemen van de golven, krijgen in de 'veilige zone' die het gebied achter waar de golven breken.
 5. 5
  Beginnen te zwemmen moeilijk als een golf begint te heuvelrug net voordat het u bereikt. De enige manier om boven de golf voor een goede rit is te bewegen ongeveer even snel als de golf is.
 6. 6
  Kick zoveel als je kunt en gebruik uw armen om uw rit te sturen zodra je zwemmen op de top van de golf, want het zal beginnen om je te dragen.
 7. 7
  Veel plezier en doe je best om goede surf etiquette volgen. Als iemand anders al een golf, ga uit de weg en probeer niet te laten vallen in op hen.
 8. 8
  Een andere leuke manier is wanneer de golf haalt je op, om te proberen om je zelf recht te houden met je armen voor je, zal de golf dragen je echt snel, maar je zult niet in staat om te sturen.
 9. 9
  Proberen om een vriend of familielid die al weet hoe dit te doen vinden. ze kunnen je leren meer dan Google. Als alternatief, als je iemand op een strand dit te doen, kunt u hen vragen om hulp
 10. 10
  Nadat je het hebt gedaan voor een tijdje moet je onder de knie te krijgen.

Tips

 • Voor een snelle rit, of in drukke gebieden, zwemmen recht naar het strand met de golven. Voor langere ritten, als er niet veel mensen rond, probeer bodysurfen over de golf op ongeveer een hoek van 45 graden op het strand. Het zal uw rit veel langer maken.
 • Het gerucht gaat dat is het geluk om je handen te zwaaien in het water tijdens het wachten-bijna als shooing een vlieg.
 • Veel ervaren bodysurfers gebruiken speciale flipper om extra snelheid te winnen en terwijl bodysurfen.

Waarschuwingen

 • Als een golf crasht voordat het u bereikt, duiken eronder en weg van het strand. Als u probeert te rijden, wel gewaarschuwd dat je kon heen en weer geslingerd vrij slecht. Zelfs kleine golven hebben veel macht om u rond te kloppen.
 • Wees op uw hoede van de pauzes. Wanneer de golf breekt direct aan de kustlijn, en je begrijpt wat het voor een rit, zal het een korte! U kunt krijgen gevuld recht in het zand.