Wkenl

Hoe te boren oefenen met je pistool

Opleidingen en oefeningen zijn de sleutel tot snel in een gespannen situatie. De training van de individuele bewegingen maakt u snel en consistent, en de oefeningen wordt u vertrouwd met uw eigen vermogen (snelheid en nauwkeurigheid) te krijgen. In combinatie met deze tactiek, en je zal beter voorbereid zijn dan je tegenstander te zijn als het hits van de ventilator!

Stappen

Hoe te boren oefenen met je pistool. Je moet in staat zijn om je wapen snel 100% van de tijd te laden - Zonder te kijken naar je pistool, je handen, of uw tijdschriften.
Hoe te boren oefenen met je pistool. Je moet in staat zijn om je wapen snel 100% van de tijd te laden - Zonder te kijken naar je pistool, je handen, of uw tijdschriften.

Oefen herladen je pistool

Hoewel het goed bekend met een breed spectrum van vuurwapens te zijn, moet defensieve praktijk voornamelijk uitgevoerd met een of twee pistolen (waardoor een primaire en een "back-up" pistol). Hierdoor kan je lichaam om procedureel geheugen op te slaan over de werking van het wapen. Dus in plaats van denken is de glijbaan weer op slot? → perstijdschrift vrijlating → ​​tijdschrift is duidelijk → pak nieuwe tijdschrift → voegen nieuw tijdschrift met de juiste oriëntatie → ontgrendelschuif. Als u de praktijk genoeg is, zal de procedure een tweede natuur geworden, en gewoon denken is de glijbaan weer op slot? → reload pistol zal krijgen allemaal gedaan terwijl u bent in staat om na te denken over uw huidige situatie.

 1. 1
  Je moet in staat zijn om je wapen snel 100% van de tijd te laden - Zonder te kijken naar je pistool, je handen, of uw tijdschriften.
 2. 2
  Emergency reload is de reload waarin je alle rondes hebben doorgebracht van uw magazine en uw dia wordt weer vergrendeld. Dit moet allemaal gebeuren terwijl je je pistool op uw doelgroep. Psychologisch, het verlagen van uw pistool geeft uw beoogde doelgroep een voordeel ten opzichte van je en houdt je gefocust op je wapen in plaats van op uw doelgroep.
  • De techniek is als volgt: wanneer de dia vergrendelt terug, je wilt naar een andere magazine (waarschijnlijk uit een tijdschrift zakje) grijpen. Als u de verse blad verplaatsen naar het pistool, verwijder de lege tijdschrift dat ze de grond raken (ze moeten wezen elkaar passeren tijdens de boor). Plaats de achterkant van het blad tegen de achterkant van het blad goed van het pistool, lijn de twee, en met enige kracht (hoewel er weinig weerstand zou moeten zijn) vervoeren het magazine met de hiel van je handpalm, dan drukt u de dia release.
 3. 3
  Tactische reload is de reload waarin u een pauze in het vuurgevecht tegenkomt en zijn in staat om jezelf achter te dekken. Je weet dat je een aantal rondes hebben doorgebracht uit het huidige magazine en zich willen voorbereiden op wat kan de volgende komen.
 4. Deze oefening kan gedaan worden bij de hand, omdat het moet worden gedaan vanuit dekking en de andere schutter (doel) kan een directe bedreiging zichtbaar zijn, maar niet. Bereik aan uw magazine pouch (of ander tijdschrift houder - Een pocket misschien - En pak een tijdschrift met de duim, wijsvinger en middelvinger Ga terug naar het pistool en uitwerpen van de gedeeltelijk uitgeput tijdschrift in uw hand, grijpen de uitgeworpen tijdschrift met. je ringvinger, pink, en de palm van je hand. Steek de verse magazijn in het pistool en ruk aan het licht om ervoor te zorgen dat het wordt geplaatst in het magazine ook correct. (dit is vooral belangrijk bij het ​​laden van een tijdschrift dat wordt bekroond off.) deze reload geen manipulatie van de dia release vereist.
Deze reload moet worden uitgevoerd voordat u opnieuw holster je pistool dus als je nodig hebt om opnieuw te tekenen u volledig voorbereid.
4
Moet je genoeg geoefend worden dat wanneer je schieten (ongeacht hoeveel rondes zijn in het magazijn), moet u in staat om te voelen wanneer het pistool leeg is.
 • De schuif heeft twee aparte acties telkens een ronde wordt afgevuurd; na de laatste ronde wordt afgevuurd zal u alleen de eerste actie voelen, uiteindelijk is er minder snuit flip. Hoe sneller je bent in staat om het blad, hoe beter herladen. Na deze, u een alarmnummer reload uitvoeren.

Train jezelf

Zonder opleiding, kennis is nutteloos. U kunt dit lezen, en zelfs inzicht in de processen van de tactische training, maar zonder daadwerkelijk uitvoeren van de procedures, is het nutteloos. In een vuurgevecht u niet gebruiken wat je hebt niet ingebakken in je procedureel geheugen. Omwille van het houden van uw opties open als je ooit betrokken bij een vuurgevecht, moet u de praktijk al de hier genoemde boren en vind andere oefeningen of maak uw eigen. Dit zal u toelaten meer technieken die je zal hebben in je trukendoos.

 1. 1
  Ga zelf op zo'n 7-meter (de afstand van de FBI bepaald een man kon bewegen in een tweede en een half - Over de tijd die het kost om een pistool en vuur trekken) uit de buurt van een grote (10 + inch) doel. In een verlaagd pistool houding (gereed positie), trek je geweer omhoog, zo snel mogelijk, om vuurpositie en hard concentreren op de voorzijde zicht van je wapen, wacht u totdat het een beetje van de voorzijde zicht tussen de achterste bezienswaardigheden en trek de trigger (dit heet flash waarneming ). Je moet in staat zijn om een ​​hit te landen in de 10-inch doel elke keer. Als je mist proberen te gaan een beetje langzamer. De sleutel is om perfect te oefenen, en de snelheid zal vanzelf komen.
 2. 2
  bu RSTS bu>. Neem een ​​paar stappen terug (ga voor 10 yards). Dezelfde dingen doen als voorheen, maar dit keer, zet twee of drie schoten snel in uw doelgroep, tussen elk schot, krijgen de flitser zicht weer. Zodra je in staat bent om naar jullie positie en zet drie snelle shots in je 10 + inch doelstelling consequent in het kader van een tweede-en-een-half, kunt u verder gaan.
 3. 3
  Praktijk met meerdere doelen. U wilt beginnen met het opzetten van drie of meer doelen van een erf of twee uit elkaar. Snel te vuren positie en gaan langs de lijn. Een schot op elke doelgroep. Verander het up: probeer misschien in een andere volgorde, hebben een vriend te vertellen u welke te schieten ("one!", "Drie", enz.), maar het belangrijkste ding om zeker te zijn van is dat u uw doel te raken; zodra u zeker weet dat u kunt uw doel te raken elke keer, probeer je tempo op te voeren. In eerste instantie toen je vuur verplaatst het pistool met de terugslag. Zodra de terugslag is afgerond moet je op het volgende doel reeds. Als je sneller kunt u het pistool dwingen in positie en klaar zijn voordat de terugslag is voltooid.
 4. 4
  Oefen tijdens het rijden. Bij het verplaatsen, moet u nog steeds in staat zijn om doelen te raken op 10 yards. Opgericht drie of meer targets over enkele meters van elkaar. Beginnen ongeveer 15-18 meter terug. Lopen tot ongeveer 10 meter (vanaf uw eerste doel) tijdens het tekenen je wapen te vuren positie. Vuur een twee-shot burst, side-stap naar de volgende doel aangrijpen, enzovoort. Elke keer dat u de cursus lopen, proberen om het sneller te doen, probeer te pauzeren zo weinig mogelijk bij het ​​fotograferen (zelfs tijdens het rijden moet u in staat om een flash zicht te krijgen), hoe langer je pauzeert het nauwkeuriger je zal zijn, maar in een vuurgevecht, wordt de klok tikt steeds sneller dan bij de waaier.
 5. 5
  Mozambique boor. Als een vriend is het roepen van streefcijfers, en ze het nummer van een doelgroep die u reeds genomen, dit keer bel je gaat voor een hoofd geschoten. Dit is ook bekend als "doorrijden" praktijk. Het idee is, u het doel hebt geschoten, maar hij is niet onder de indruk (dwz hij is aan de drugs, is het dragen van kogelvrije vesten, of wordt gewoon bepaald) en blijft komen, dus je moet een hoofd geschoten nemen. Lees Human Doelen hieronder voor meer informatie.

Pistool grip, houding, gericht, en andere basics

Menselijke doelen

Lees het bericht over kogel tegenprestatie voor meer informatie.

 1. 1
  Bullet plaatsing is veel belangrijker dan de kogel zelf. Er zijn twee belangrijke gebieden van een mens die belangrijke organen en vitale functies, die, indien geschoten, kan een man te stoppen in zijn tracks of hem te doden bevatten.
 2. 2
  De borstholte is het "centrum van de massa" in een mens. Dit gebied bevat het hart, grote aders en slagaders, de luchtpijp, bronchiën en longen, de slokdarm, en structuren van het zenuwstelsel zoals de gepaarde vagus zenuwen. Voor te stellen het gebied dat dit omvat het begint boven het middenrif (net onder het borstbeen) en maakt (vanuit een vooraanzicht) een koepel vorm te geven aan de eerste laterale rib. Dit is een vrij groot doelgebied. Een schot in een gebied van de borstholte is beetje anders elke andere, tenzij je het hart te raken.
  • Het probleem met schoten in de borstholte is dat een bepaald vechter of een man op drugs minder dan onder de indruk van alles wat je gooien naar hem op dit gebied zal zijn. Zelfs als je iemands hart te vernietigen ze hebben nog steeds 20 tot 30 seconden van volledige cognitieve en fysieke vermogen waarmee ze kunnen ernstig verwonden of zelfs doden. Daarnaast is het hart een zeer klein doel en volledig vernietigen van het hart met een kogel is bijna onmogelijk, hetgeen betekent dat zij waarschijnlijk nog meer tijd voor hun uiteindelijke bestemming bereikt. Om al deze redenen, velen hebben de zelfverdediging regel: "schieten totdat de dreiging eindigt." Maar je moet wat zal uw protocol zijn.
  • Kogelvrije vesten is ook een factor. Net raken van een man in de borst (tenzij je hem elke keer geraakt in exact dezelfde plek) gaat enkel uw magazine afbreken.
  • Bullet penetratie is een zeer belangrijke fabriek in bullet selectie. Deze penetratie doet een paar dingen voor je. Op minder dan optimale hoeken, zal de kogel nog steeds bereiken vitale functies, en het zal je kogel een kans om eventueel raken hun rug, die (afhankelijk van waar het landt) ze volledig of ten minste een deel van hun lichaam kunnen schakelen, genoeg dus geef je in staat zijn om weg te komen.
 3. 3
  Het tweede belangrijke gebied is de schedelholte. Dit gebied is veel eenvoudiger, de hersenen en het bovenste ruggengraat bevat.
  • Hoewel de hersenen is een duidelijk doel, zijn er nog enkele overwegingen in shot plaatsing. De voorzijde van de schedel (boven de wenkbrauwen) is een van de moeilijkste botten in het lichaam, is evenmin een vlak doel (het weer licht stekend of aan de zijkanten: schuin opzij). Er zijn gevallen waar kogels voorhoofd van een persoon hebben ketste af geweest.
  • Gelukkig net onder dit bot (onder de wenkbrauwen), tot aan de top van de bovenste kaak die zacht met kraakbeen en gaten die direct leiden tot lagere hersenen, de medulla oblongata, en de bovenste rug. De hersenen zijn de grootste doelgroep, en een kogel in daar zal betekenen lichten uit, maar een spier te vertrekken en kleine bewegingen zijn bekend voor te komen wanneer een brein ontsproten is ontstaan. De medulla oblongata en de bovenste rug is hoe deze flinching signalen naar het lichaam gestuurd. Een kogel door een van beide, en er is geen manier waarop het lichaam kan per ongeluk trek een trekker of verplaatsen in een andere mogelijk schadelijke manier.
  • In een situatie waarin de onmiddellijke en onbetwiste arbeidsongeschiktheid van een persoon, een schot door een ongeveer 3-inch (boven de bovenste kaak te wenkbrauwen) met 5-inch (de buitenste randen van de ogen) raam in de kop vereist is essentieel. Dit 3x5-inch gebied is ongeveer hetzelfde, ongeacht welke hoek de persoon naar u op (vanaf de achterzijde en de zijkanten is het ongeveer dezelfde grootte en ongeveer hetzelfde niveau op het hoofd).
 4. 4
  Voor de praktijk zal het vervangen van de ronde borst doel met een koepelvormige 11x7-inch doelgroep en het hoofd met een 3x5-inch doelwit krijg je een meer realistische targeting gebied. Bij het maken (aan uw verbeteringen vergelijken) of concurrerende, een schot breken van de lijn van een van beide holte is goed. De grootte van de groepering moet minder van belang dan het krijgen van de treffers in snel, en bij het fotograferen in de schedelholte, mag alleen een gegarandeerde opname gemaakt (je moet altijd meer tijd voor een schedel schot dan een thoracale shot te nemen). Maar houd in gedachten, "herinner je slechtste dag in het bereik, zal je twee keer zo slecht zijn als je in een vuurgevecht." Dus een algemene regel van een hand-en kleinbedrijf groepering in de borstkas is optimaal.

Snelle brand

Veel indoor pistool bereik zal je niet laten oefenen elke snelle brandoefeningen, dus je kan nodig om ergens anders heen te gaan om dit te oefenen. Er zijn twee hoofdgroepen van wapens en trekker manipulatie verschilt per.

 1. 1
  Glock en andere constante dubbele actie (DAO) pistolen (zoals QA Walthers, lem, en DKA triggers) hebben een trigger die een reset-point heeft nadat het wapen is afgevuurd. Vuur een ronde op uw doelgroep; nu, langzaam los van de trekker totdat u een klik, en weerstand op de trekker wordt verminderd horen. Op dit punt kunt u de trekker weer trekken. Hierdoor kunt u niet alleen om nauwkeuriger te zijn tijdens het doen single-shots (vanwege de kortere trekker over te halen), maar als je je vinger gebruikt om de beweging, het is de beste manier om het pistool snel te schieten.
 2. 2
  De meeste andere pistolen (single-actie-sa, double-action-da, double / single-action-da / sa) zijn een beetje standaard. Je moet de trekker volledig los voordat het weer kan worden getrokken. SA en DA / SA zal zijn gemakkelijkst voor deze oefening, aangezien zij zullen moeten lichter trekker trekt dan hun DA (of DAO) tegenhangers.
 3. 3
  Nadat u uw trekker naar beneden trekken. Het eerste ding is om te oefenen (op korte afstand - 4-8 meter) schieten het geweer zo snel mogelijk. Hoe sneller je de trigger het meer mogelijkheden laat voor u trekken.
 4. 4
  Het proces van het pistool als je een kogel afvuren is zoals: kogel wordt afgevuurd, glijbaan rekken terug, shell uitgeworpen, als de schuif naar voren beweegt de rest van het pistool (frame, vat, enz.) verhoogt (dit heet snuit flip), zodra de dia is terug in de batterij (full-forward) het pistool weer kan ontslaan. De laatste dia positie gebeurt voordat het pistool terug is gegaan naar zijn oorspronkelijke positie in uw handen.
 5. 5
  Als je de trekker over te halen voordat het pistool in rust in jouw handen zal u hoger dan de eerste kogel te schieten. Als je te lang wacht, zal het wapen daadwerkelijk stuiteren onder de oorspronkelijke positie, vuren tijdens die fase zal de kogel naar lage landen. U kunt wachten een beetje langer (maar dat verwijdert het woord "snelle" van deze oefening), of u kunt het afvuren tijd toen het pistool valt langs de ruststand.
  • U kunt ook de cyclus snelheid van geweer in je handen door het verkrijgen van een strakker / steviger grip op het pistool (te hard naar nauwkeurige enkelschots schieten). Als u dit doet, de timing is belangrijker, maar het laat je sneller schieten.
  • Merk op dat elk wapen en elk kaliber zal totaal verschillende cyclustijden hebben, dus wordt geoefend met enkele pistolen is het beste. Als je de timing verkeerd, vindt u een doel te raken constant, zelfs bij 5 yards kan moeilijk worden.
  • Als je kogels raken hoog na de eerste, probeer dan schieten een beetje langzamer. U kunt ook proberen aanscherping je grip op het pistool. Als u lage schieten, ofwel sneller schieten of los je grip op het pistool.
 6. 6
  Met enige oefening vindt u 10-12 inch groeperingen doen bij 7 meter. Zodra je in staat bent om dat te doen, of dicht bij dat, kunt u andere boren voegen: setup twee of meer doelen. Brand vier of vijf rondes op een doel, vervolgens naar het volgende doel en ga zo maar door. Deze combineert een van de eerder genoemde schieten boren en de snelle brandoefening.

Andere boren

Er zijn andere oefeningen die u kunt gebruiken om uw vaardigheden aan te scherpen. Er is gezegd dat in een intense situatie zul je niet alles wat je niet hebt geoefend doen. De volgende oefeningen kunt u de niet-standaard om te oefenen, om je opties te geven tijdens een vuurgevecht of andere gestresste situatie.

 1. 1
  Deze oefening kan worden toegevoegd voorafgaand aan andere boren. Het is ontworpen om uw hartslag op te staan ​​en misschien wat adrenaline gaan waar u een lichte tunnel visie zal geven beïnvloeden. Voordat je dat doet een boor, met je vuurwapen veilig holster, doen 20 of meer push ups. Gaan tot je een beetje een brandwond en u krijgt buiten adem. Spring omhoog en doe je boor zo snel na mogelijk. U zult merken dat acute richten is veel moeilijker, hoewel algemeen flash zicht richten niet te veel anders zou moeten zijn, dit is waarom het zo belangrijk is.
 2. 2
  De meeste semi-automatische pistolen gaat niet af als de dia op het pistool is niet in de batterij (full-forward) positie. Dit wordt een probleem als je pistool rust tegen iets of de voorzijde van het pistool wordt gedrukt in iets zachts. Een eenvoudige oefening om de bad guy uit van je wapen in een nauwe kwartaal situatie houden is om uw steun arm recht voor je borst gebogen in een hoek van 90 graden. Dit houdt de slechterik uit u, terwijl uw vuren arm buurt van je heup wordt verlaagd. Voor de praktijk: een grote doelgroep kunt u tot leunen tegen je arm en vuur in het goed is (zorg ervoor dat het doel is zacht, zodat de kogels niet afketsen en het splintert niet - zorg ervoor dat je schiet recht naar voren, zodat u don 't raken je arm). Een paar keer is alles wat je nodig hebt met deze oefening, alleen maar om u het gevoel te geven.
 3. 3
  Het opladen van een bad guy lijkt een stom idee in de meeste gevallen, maar als de bad guy wordt herladen, of andere manier afgeleid, kan het van groot nut zijn (je kan in staat zijn om ze te verrassen of te ontwapenen hen). Hebben een centrum-borst-en kleinbedrijf doelgroep (10 + inches) setup 15-20 meter afstand. Begin uw sprint bij het, wanneer je voelt dat je dicht genoeg om het doel te raken tijdens het rijden, vertragen tot een gehurkt lopen met je knieën licht gebogen (om je bovenlichaam soepel te houden) en schiet het doel.
 4. Voeg verschillende dingen tijdens het lopen: een vriend die je vertellen wanneer gaan schieten (op willekeurige tijden). Of beginnen te lopen op hetzelfde moment een vriend begint herladen. Hebben de vriend schreeuw toen hij klaar is om u te laten weten te beginnen met schieten. Het kan een herladen vs Sprinten contest (het zal ook geeft u een idee van hoe lang een reload voelt als je nodig hebt om iemand te haasten) geworden.
Als uw locatie mogelijk maakt, sta 15-20 meter afstand van uw doelgroep. Hebben een andere persoon staan ​​zowel aan de kant wijst op een andere doelgroep. De persoon die aan de kant zal een ronde in de kamer en een leeg blad hebben, met een geladen tijdschrift in een gemakkelijke toegang (dwz Magazine pouch). Je moet je wapen hebben uit bij en het klaar. De andere persoon zal ontslaan, je begint te lopen bij uw doelgroep. Als je dicht genoeg om goede klappen krijgen, je schiet, als de andere persoon is in staat om te herladen en schieten op zijn doel voordat je schiet, wint hij. Het is het beste (om veiligheidsredenen) voor de ander te zijn gericht en schieten op een doel dat is andere richting dan de jouwe, dus op geen enkel moment zal een persoon worden in de voorkant van andermans snuit. daarnaast kunt u proberen opnieuw te laden terwijl het lopen op het doel, dan schiet het doel als je klaar bent (dit is de meest geavanceerde versie van deze boor).

Tips

 • Altijd onderhouden van uw pistool correct en vaak.
 • Next: leren om beter te worden met je pistool, en zorg ervoor dat de juiste pistool en kogels kiezen (begeleidende artikelen).
 • Een filosofie van het denken is dat je nooit moet besteden uw hele magazine en in plaats daarvan voeren een tactische herladen voordat je uitgeput. Maar dit lijkt onpraktisch om voortdurend te tellen van het aantal rondes in je pistool (tijdens een vuurgevecht) herlaad dan voordat je wapen leeg is. Oefenen zowel tactische en hulpdiensten laadt krijgt je voorbereid op elke situatie die zich voordoet.
 • Krijgen goed met snelle brand, trial and error met timing en grip zijn essentieel. Dit is een van die oefeningen die moeilijk te trainen, maar liever gewoon vereist oefening.
 • Hoe meer je oefent, hoe beter je krijgt.
 • Snelle brand is niet alles. Gecontroleerde snelheid-vuren is de juiste term. Tenzij je binnen een armlengte afstand van uw doelgroep, moet je in staat zijn om snel en nauwkeurig te balanceren.
 • Tijdens het oefenen voor tactische bereidheid of voor zelfverdediging, moeten de meeste praktijk snelle remise en flash-waarneming in plaats van langzamer tempo sight-opnamen zijn. Afstanden moet 15 yards of minder (verder, en flash zicht schieten onbetrouwbaar).

Waarschuwingen

 • Een pistool kan ernstig letsel of zelfs de dood toe te brengen. Zorg ervoor dat u altijd wijzen het pistool in een veilige richting en richt deze nooit op iets wat je niet van plan bent om te schieten.
 • Veiligheid eerst! Vuurwapens zijn zeer gevaarlijk. Gebruik alleen een pistool of andere vuurwapens als u een ervaren schutter of een zeer ervaren schutter u direct toezicht.
 • Zorg ervoor dat u weet wat er beneden bereik. Kogels kunnen reizen voor mijlen of kan stuiteren en ricochet in onbedoelde richtingen.
 • Pistolen zijn zelden de beste wapen van keuze voor gevechtssituaties. Geweren en shotguns doen veel meer schade dan pistolen. Pistolen zijn het beste voor doelen op 0-10 yards, jachtgeweren zijn het beste voor doelen op 2-50 yards, en geweren zijn het beste voor doelen op 4-1000 meter.
 • Alle beoefenen moet worden gedaan op de schietbaan gehoorzamen alle veiligheidsregels, of in een juridische en een eigen locatie met een ongeladen pistool (of u kunt de rondes vervangen met snap-caps).
 • Vuurwapens mag alleen worden geschoten in een veilige en legale locatie. Wees je bewust van de staat en lokale wetten over het gebruik en het vervoer van een vuurwapen en volg ze nauwkeurig. Wetten drastisch veranderen tussen staten en kan veranderen tussen provincies of zelfs steden.