Wkenl

Hoe te bunny hop op de fiets


Een "konijntjeshop" (of eigenlijk een "wild" in dit voorbeeld) verwijst naar springen de voor-en achterwiel van de grond tegelijkertijd. Het ziet er cool uit, en het is heel eenvoudig! De bunny hop is eigenlijk een combinatie van twee bewegingen, die u afzonderlijk moet beheersen en deze vervolgens samen voordat je konijn kan beginnen hoppen over hindernissen met gemak. Hier is hoe je het allemaal bij elkaar te brengen. Het kan in eerste instantie moeilijk lijken, maar blijven proberen.

Stappen

Hoe te bunny hop op de fiets. Combineer het front trekken en de hip hop.
Hoe te bunny hop op de fiets. Combineer het front trekken en de hip hop.
 1. 1
  • Leun achterover tijdens het rijden op een zeer lage snelheid. strek je armen en benen. Trek de fiets omhoog met je armen. Gebruik het momentum die je krijgt van het verschuiven van je zwaartepunt terug.
  • Gebruik je armen om de fiets te trekken van de rest van de weg omhoog (als je eenmaal hebt gekregen zo hoog als je kunt door gewoon leunen) totdat de fiets staan, en je staat ermee op.
   dan "pedaal" om de fiets omhoog. Uw pedalen moeten niveau blijven door het hele manoeuvre.
  • Kom naar beneden zachtjes. Je hebt niet beheerst de voorste trek totdat je kunt "plaatsen" van de achter naar beneden, in plaats van alleen te laten "klap" van de grond.
 2. 2
  Beheers de hip hop.
  • Verplaats je je gewicht naar voren. Doe het snel, maar niet zo snel dat je "gooien" zelf naar voren en schud de fiets.
  • Draai de pedalen, zodat uw voeten zijn bijna verticaal.
  • Drukt rug tegen de pedalen als u duw je benen omhoog. De druk die u op de pedalen, met je voeten in een horizontale positie, zal uw voeten op de fiets als je trek de back-end met je beenspieren.
  • Kom terug zachtjes naar beneden.
 3. 3
  Combineer het front trekken en de hip hop.
  • Shove uw massa in de grond door het achterwiel wanneer je doet je voorste pull. Het zal het achterwiel geven een beetje van "bounce" af te nemen wanneer u zich verplaatst in de achterkant hop.
  • Wanneer je voorwiel in de lucht is, draai je pedalen verticaal zoals beschreven voor de rug hop, en gebruik de push / pull beweging om het achterwiel op te staan ​​(terwijl de voorkant is nog steeds in de lucht).
  • Positioneer uw fiets in de lucht. Dit is een belangrijke gewoonte om vast te stellen voor als je uiteindelijk begint bunny-hoppen op hogere oppervlakken. Ook tot een meer van een nog look te krijgen tijdens de bunny hop probeer je benen bij elkaar knijpen.
  • Zet uw achterwiel eerst neder. Het stabiliseert uw bestemmingspagina en maakt de bediening van de motor achteraf gemakkelijker.
 4. 4
  Praktijk bunny-hoppen over verschillende hindernissen, telkens verhogen hun hoogte, totdat je je comfortabel voelt bunny-hoppen. Veel mensen kunnen bunny-hop obstakels hoger dan 3 meter hoog!
 5. 5
  Bringing beide banden op hetzelfde moment: Het gaat springen, net zoals u zou doen op de grond, behalve je een bent met uw pedalen. Gewoon springen draaiend naar voren op het stuur van de fiets, maar laat je voeten van de pedalen glijden. Als je je voeten op de pedalen en sprong, zal de back-end komen. Dan kun je gewoon brengen de voorkant tegelijk... gewoon door omhoog te trekken zonder te trappen, net als in dit artikel. Maar probeer het leren van de andere methode dit kost meer energie, ziet er minder professioneel, doet een aantal ernstige schade aan de huid van je handen, en je kunt niet springen zo hoog.
 6. 6
  Een eenvoudiger manier om te doen klein "bunny hop" is te klampen monteren op uw fiets. Klampen eigenlijk bedoel je voeten aan de fiets worden bevestigd. Als u dit doet, alles wat je hoeft te doen om de fiets te krijgen in de lucht te springen als je normaal zou doen. Wees voorzichtig wanneer u deze methode gebruikt, als uw voeten zal alleen komen uit de schoenplaten wanneer u schud met je enkels uit. Veel mensen imponeren hun vrienden wanneer je dit doet, en dan stoppen, en vergeet om de schoenen uit te maken van de pedalen, en vervolgens vallen.

Tips

 • Probeer dan kartonnen dozen springen, of een klein stukje hout dat dan gemakkelijk zal vallen als hit.
 • Hoppen hoog op de vlakke grond zonder reden is moeilijk. Je zal als je iets om over te springen hebben.
 • Als je wilt echt hoog gaan, dan zul je moeten werken aan je techniek, en zorg ervoor dat je in te stoppen het achterwiel omhoog onder je. Blijf oefenen - het is hetzelfde als gewichtheffen, en het is een geweldige workout voor je armen.
 • Als u wenst te kunnen doen van de bunny hop naar achteren (het krijgen van uw achterwiel van de eerste), kon je een stoppie doen (om wat snelheid en het raken van de voorrem net genoeg om het achterwiel van de grond te krijgen), terwijl stoten uw gewicht op je voorband en vervolgens slingerend je gewicht naar achter terwijl het vasthouden aan het stuur en bij het achterwiel is nog steeds omhoog.
 • Probeer om te oefenen op een lichtgewicht fiets. Beginnen springen met behulp van een kleinere motor. Het verschil in gewicht en mobiliteit is cruciaal voor begin sprongen.
 • Als bunny hopping met behulp van een mountainbike het helpt om de voorspanning van de voorste schokken (Om hop en hebben de dynamiek van de schokken tillen je ook geeft u meer lucht.
 • Probeer een handmatige til je terug eindigen als als je aan het doen zijn een flatland neus handleiding, grip op je pedalen in een hoek en dan til. til beide op hetzelfde moment!

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat als je wilt springen dingen te zorgen dat u begint met zinnige maten voor dingen om te springen
 • Draag altijd een helm en knie / elleboog pads.
 • Dit doe nooit zonder training of als uw net begint.