Wkenl

Hoe te creëren en te verbergen een geocache

Geocaching is een relatief nieuw, familie en een vriendelijke hobby waar de deelnemers gebruik maken van GPS-technologie om geocaches verborgen door hun collega-geocachers zoeken. Hier is hoe je een geocache verbergen.

Stappen

Hoe te creëren en te verbergen een geocache. Eerst zoeken voordat verbergen van een geocache.
Hoe te creëren en te verbergen een geocache. Eerst zoeken voordat verbergen van een geocache.
 1. 1
 2. 2
  Eerst zoeken voordat verbergen van een geocache. Probeert om een ​​verscheidenheid van cache soorten, maten, terrein, moeilijkheidsgraad en locaties te vinden. Dit zal u toelaten om te bepalen welke dingen werken. Door deze, kunt u beter beslissen. Sommige mensen zullen u adviseren om X aantal caches te vinden, maar als ze zijn meestal van een type, zal het niet nuttig zijn. Je leert meer vinden 10 caches van 10 verschillende soorten dan 100 caches van een vergelijkbaar type. Krijgen een beetje ervaring eerste.
 3. 3
  Zoek een goede plek voor uw geocache. Een kwaliteit geocache wordt verstopt in de buurt iets van de natuurlijke, menselijke, historische of landschappelijke belang, of in ieder geval aan het einde van een aangename wandeling. Proberen om het een plek die mensen zouden genieten van een bezoek, zelfs als de cache was er niet te maken.
 4. 4
  Zorg ervoor geocaches zijn daar toegestaan. Als het prive-eigendom toestemming van de landeigenaar te verkrijgen. Sommige park systemen vereisen vergunningen en sommige niet toestaan ​​geocaching, dus contact op met parkmanagement om ervoor te zorgen geocaching is toegestaan ​​en het verkrijgen van een vergunning indien nodig.
 5. 5
  Selecteer een geschikte container. Geocache containers moeten waterdicht en duurzaam. Militaire overtollige munitie dozen zijn een favoriet van vele geocachers. Zorg er ook voor de container is geschikt voor het gebied (zie tips). Een goede afdichting is belangrijk, als het water lekken in de cache wordt geruïneerd.
 6. 6
  Camoufleren de container. Dit is optioneel, maar een goed idee, als je niet wilt dat niet geocachers vinden. Schilderen in de kleuren van de omgeving passen, of het te plaatsen in camouflage duct tape zijn twee van een aantal manieren die u zullen helpen verbergen. Andere methoden zijn lijmen bast aan de verpakking of het verbergen van het onder valse stenen en boomstronken.
 7. 7
  Het etiket van de buitenkant. In de wereld van vandaag, kan verdachte pakketjes alarm te creëren. Duidelijke etikettering van uw container als geocache en met contactinformatie kan helpen verminderen de kansen van uw cache wordt gerapporteerd als verdacht pakket.
 8. 8
  Voorraad van de cache. Onder meer een brief met uitleg over wat het is, in het geval een niet geocacher vindt het. Ook een logboek, potlood, en snuisterijen voor de vinders om te ruilen indien de container is groot genoeg.
 9. 9
  Verberg je cache. Uw cache heeft meer kans om mee als u kiest voor een laag gebied waar het verkeer is het niet waarschijnlijk per ongeluk ontdekt en waar zoekers niet zal worden opgemerkt door voorbijgangers, ondernemers, bewakers of de bewoners.
 10. 10
  Gebruik uw GPS om de coördinaten te verkrijgen. Zorg ervoor dat je een goede satellietsignaal, dan laat je GPS vestigen op de cache locatie voor een minuut of twee voordat markering. Controleer de handleiding van uw eigenaars voor het gedeelte over hoe om een ​​waypoint te markeren als je niet weet hoe.
 11. 11
  Lijst van uw cache. Je moet om het te plaatsen op een website, zodat andere geocachers kunnen de coördinaten te verkrijgen. De meest populaire site veruit is www.geocaching.com. Andere sites zijn www.navicache.com, www.terracaching.com, opecaching.com en www.opencaching.us.
 12. 12
  Onderhoud uw cache. Wees klaar om snel te reageren op gemelde problemen zoals ontbrekende containers en natte of volle logboeken. Als u interesse verliezen, verwijder het cachegeheugen en het archief van de lijst.

Tips

 • Bij het verbergen van uw cache maken het er zo natuurlijk mogelijk. Gewoon bedekken met een stapel van stokken, kunnen stenen of schors een niet-geocacher te onderzoeken moedigen.
 • Ken de richtlijnen van de website waar u van plan bent om uw cache. Ze echt lezen en zorg ervoor dat uw cache in overeenstemming is.
 • Proberen om het waar zoekers niet zal worden waargenomen door huiseigenaren of voorbijgangers verbergen. Dit vermindert de kans dat iemand melden van verdachte activiteiten of het verwijderen van de cache.
 • Voorraad cachegeheugen met de soorten van dingen die je zou willen vinden. U hoeft niet naar de bank, een paar goedkope breken, maar nuttige voorwerpen zou perfect zijn. Dollar winkels zijn populaire plaatsen om items te krijgen. Als het afval gooi het eruit, niet in een cache.
 • Kijk ook eens naar de impact op het milieu. Verberg je cache op duurzame oppervlakken waar mogelijk (bv. rotspartijen). Vermijd steile hellingen waar zoekers kunnen bijdragen aan erosie.
 • Voordat het verbergen van uw cache, een stap terug en overwegen wat een niet-geocacher zou denken als men een vreemde zwerven dat gebied met een GPS zien.
 • Als u gebruik maken van een ammo box zeker de militaire markeringen te dekken.
 • Gebruik een geschikte formaat container. Diep in het bos, grote containers zijn geweldig. In stedelijke en voorstedelijke of gebieden met veel verkeer, gebruik dan een kleinere, meer gemakkelijk te verbergen container, zodat ze minder kans om per ongeluk ontdekt te worden.

Waarschuwingen

 • Veel park systemen hebben regels geocaches. Te weten komen over hen voordat het verbergen van je cache. Neem contact op met uw lokale geocaching vereniging of club in geval van twijfel.
 • Als uw cache per ongeluk ontdekt en creëert publieke alarm, kunt u worden onderworpen aan vervolging en boetes.
 • Heb caches bij bruggen, tunnels, militaire installaties, luchthavens, busstations, treinstations en RR tracks, scholen of andere plaatsen die kunnen worden geacht terroristische doelwitten niet verbergen.
 • Lands beheerd door de National Park Service (bijvoorbeeld nationale parken, nationale recreatiegebieden en nationale historische bezienswaardigheden) en door de US Fish and Wildlife Service (bv. nationale beschermde natuurgebieden) zijn over het algemeen off limits voor geocaches. Sommige NPS gronden zijn begonnen waardoor geocaching op experimentele basis, maar toestemming is vereist van de inspecteur. Veel lidstaten worden aangewezen natuurgebieden zijn ook verboden terrein, net als enkele staats-en lokale parken. Neem bij twijfel contact op met de beheersautoriteit en vragen.
 • Heb je cache niet verbergen op een eigendom van een bedrijf zonder voorafgaand overleg met de eigenaar.

Dingen die je nodig hebt

 • GPS-apparaat.
 • Duurzame, waterdichte container.
 • Kleine notebook en pen op te nemen met de cache.
 • De tijd om te verbergen en verzorgen van uw cache.
 • Een goede plek om uw cache verbergen