Wkenl

Hoe te disc golfen

Dus je hebt gehoord over deze "Golf Frisbee" dat is al rond voor de afgelopen 40 jaar. Hier is uw kans om in te krijgen op het plezier van Disc Golf.

Stappen

Hoe te disc golfen. Leer een beetje over de sport.
Hoe te disc golfen. Leer een beetje over de sport.
 1. 1
  Leer een beetje over de sport. Disc Golf is een sport die is gegroeid zeer populair omdat het uitvinding in de late 60's. George Sappenfield, een Californische, besefte dat golf een heel leuk zou zijn als gespeeld met frisbees, dus zette hij een cursus van doelen voor kinderen om op te spelen. Een jaar later introduceerde Sappenfield het spel tot veel andere frisbee spelers. Velen van hen brachten het spel naar de UC Berkeley. Het werd al snel populair en ze installeren een permanente opleiding in 1970. Ondertussen aan de oostkust gestandaardiseerde targets werden gecreëerd en het spel werd ernstig. Nu Golfbanen Disc kan worden gevonden over de hele Europa en het is gemakkelijk voor iedereen om in de rage.
 2. 2
  Zoek een disc golfbaan in de buurt van je om op te spelen. Een goede bron hiervoor is de cursus locator in de sectie Externe Links.
 3. 3
  Krijg je een set van schijven. Een eerste reeks bestaat meestal uit een driver, een mid-range en een Putter. Het krijgen van deze kan worden gedaan op verschillende manieren. Er zijn een paar selecte cursussen die pro winkels hebben, een aantal dat zelfs het huren van discs. Echter, dit is de uitzondering en niet de regel, dus het is aangeraden om een ​​lokale winkelier (Dick's en Sams voeren schijven) te vinden of online te kopen. Een goede manier om dit te doen is op de website van Innova Discs of Discraft, of een van de winkeliers gekoppeld in de sectie Externe Links.
 4. 4
  Het helpt om uit te gaan naar de cursus gaat u een paar minuten voordat je "tee-off"-tijd te spelen, zodat u de cursus kunt lopen en een idee krijgen van de doelstellingen locaties, zal dit je spel makkelijker als u niet maken moet scout voor hen als je speelt.
 5. 5
  Krijg wat vrienden bij elkaar en geniet van het spel van disc golf. U vindt de meeste cursussen hebben geen greens fee, zodat u zo veel als u wenst alles voor de prijs van een verloren schijven, die uiteindelijk zal gebeuren kan spelen.

Tips

 • Disc Golfers zijn een nuttig gezellige groep mensen. Voel je vrij om te vragen om andere spelers te sluiten, en om hulp vragen royaal. De sport heeft een 'nieuwe jongen op het blok' feel to it, en spelers genieten van het helpen van anderen te krijgen in de sport.
 • Goedkope schijven, die niet pre-owned zijn, zijn goedkoop om een ​​reden. Een goede disc zal overal variëren van 10€ -15€ VS, als u betaalt geen minder ben je waarschijnlijk geld te verspillen aan een inferieur product. Maar je moet ook niet een fortuin te besteden aan uw eerste schijf, is de kans groot dat je het niet hebt erg lang... tenzij je geluk hebt.
 • De par varieert verschillende gaten, gewoonlijk afhankelijk van de lengte van het gat. Vaak, hoewel, de par 3. Je vindt meestal groter par nummers in toernooi spelen met een zeer lange gaten.
 • Scoren is natuurlijk om zo min mogelijk slagen te bereiken. Score bijhouden wordt vereenvoudigd als je telt alle gaten als een par 3. Gewoon optellen je score, en aftrekken 3 * het aantal gaten je speelde.
 • Schijven hebben de neiging te zinken als rotsen in het water, met uitzondering van de speciaal ontworpen 'floater' schijven. Dus dragen extra's als u van plan om water te navigeren zonder een van deze.
 • Werken aan een stijl van gooien dat je spel past. Er zijn tientallen manieren om een ​​schijf te gooien, zodat je alleen maar om de een die geschikt is voor u te vinden. De meest voorkomende schijf heet een backhand. Forehand drives zijn populair. Andere worpen zijn Tomahawken, Thumbers, Walsen, en lift shots.
 • Bomen en hoge vegetatie zal ook bijdragen tot verloren schijven dus niet al te gefrustreerd als je je geliefde driver te verliezen, de meeste schijven detailhandel voor minder dan 15€ Amerikaanse zodat ze niet al te moeilijk om zelfs te vervangen op een begroting en sommige verkopers verkopen gebruikte schijven tegen een gereduceerd tarief.
 • Zie hoe je beter op disc golf om meer te leren.
 • Dit is een geweldig spel voor de student die wil om te hangen met hun vrienden, maar wil niet veel geld te besteden zo weinig opleidingen hebben greens vergoedingen.
 • Uw initiële set kan alleen een bestuurder en een Putter bevatten op het absolute minimum voor mensen met een krap budget.
 • Vergaren diverse gewichten en soorten schijven voor grotere veelzijdigheid van het spel.

Waarschuwingen

 • Vermijd het gooien van je schijf op stoep of andere harde ondergrond, omdat dit zal het plastic waardoor grillige vlucht vervormen.
 • Heeft uw schijven niet in een hoge temperatuur gebied, omdat dit zal ook warp het plastic waardoor grillige vlucht.
 • Je arm wordt moe! Om dit te voorkomen kunt u de eerste paar keer te spelen alleen op de bovenste of onderste 9 holes en te pauzeren om je arm rusten.
 • U ZULT VERLIEZEN SCHIJVEN! Dit is een feit dat elke disc golfer moet behandelen. Om deze buy felgekleurde schijven te minimaliseren en bijhouden van de vliegroute van uw schijven.
 • Vermijd het gooien van je schijven in bomen als ze vast komen te zitten en dichte planten als ze zijn moeilijk te zelfs als felgekleurde vinden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een set schijven
 • Een disc golfbaan of draagbare doel
 • Ca. 90 minuten voor een volledige 18 holes