Wkenl

Hoe te droge ogen te behandelen

We weten allemaal dat ons hele lichaam werkt op energie, en deze energie wordt in het lichaam verspreid door elektrische en magnetische golven. Voor onze zintuigen te laten functioneren, wordt deze energie voortdurend opgebruikt, meer nog met de ogen. Zodra we wakker worden, gebruiken we onze ogen voor we gebruiken andere zintuigen. Zelfs tijdens de slaap onze ogen zijn voortdurend in beweging, zozeer zelfs dat tegen het eind van de dag wat we krijgen is vermoeide ogen.

Omdat het gebruik meer dan 80% van onze totale energie uit te zetten, en als er een tekortkoming in hen de gebruikte energie is meer leidende tot aan de vermoeidheid van de ogen. Ogen krijgen voeding de tranen in feite 70% van de voeding aan de ogen door de scheuren. Vandaar dat het noodzakelijk is voor de ogen om genoeg water of smering voor een goede voeding hebben, waardoor het voorkomen van vermoeidheid van de ogen, en als u zich afvraagt ​​hoe dit is gerelateerd aan droge ogen en hoe kunnen we genezen van dit artikel kan van pas komen.

Stappen

Hoe te droge ogen te behandelen. Leer meer over de oorzaken van droge ogen.
Hoe te droge ogen te behandelen. Leer meer over de oorzaken van droge ogen.
 1. 1
  Leer meer over de oorzaken van droge ogen.
  • Scheuren vormen bovenop het hoornvlies en bindvlies van het oog. Integriteit van de traanfilm is belangrijk en wordt gehandhaafd door de samenstelling van de traanfilm zelf. Wezen, het bestaat uit drie lagen-lipide, waterig en slijm lagen. De spierlaag grenst aan de microvilli van de epitheliale cellen van de cornea. Aangezien deze cel is hydrofoob en kan geen water op zichzelf het slijmlaag zwelt met water en brengt de watermoleculen door het celmembraan van de microvilli. Aldus deficiëntie van de traanfilm tot het droogt het hoornvlies cellen en ogen.
 2. 2
  Zoeken naar de juiste behandeling.
  • Effectieve behandeling van droge ogen moet zorgvuldig worden onderzocht om te bepalen welke factor de oorzaak is van de klachten. Het belangrijkste doel van de behandeling is om de ogen vochtig te houden. De eerste behandeling is meestal het gebruik verzachtend oogdruppels te weten, kunsttranen. Deze smeer de ogen, en de symptomen te verlichten.
  • Hydroxypropylmethylcellulose is de meest gebruikte medicatie, gevolgd door carboxy methylcellulose. Degenen met ernstige droge ogen vereisen meer agressieve therapie met lachrymal stipte occlusie pluggen.
  • Droge ogen als gevolg van ziekten van de meibomian klieren en blepharitis algemeen goed reageren op een behandeling met een antibioticum oogzalf zoals tetracycline, ciprofloxacine, chloamphenicol.
  • Droge ogen kunnen een gevolg zijn van ontsteking in de traanklieren glands.A vicieuze cirkel die het oog geïrriteerd door droge ogen, kan op het stimuleren van de zenuwvezels van de traanklieren die verder lachrymal klier ontsteking veroorzaakt door zijn overstimulatie en dus volgt waardoor de scheur ontstaan.
 3. 3
  Zoeken naar alternatieve behandelingen.
  • Toevoeging van de tranen. Veelvuldig gebruik van conserveermiddelen kunsttranen proactief, voor het begin van een activiteit die heeft de neiging om droge ogen symptomen verergeren.
  • Behoud van tranen. Dit kan gedaan worden ofwel gedeeltelijk of volledig blokkeren van de scheur kanalen, die normaal afvoer tranen. Deze sluiting spaart niet alleen of eigen tranen, maar ook de kunsttranen. Een meer drastische en permanente behandeling behandeling is het dichtschroeien van de traan punctum.
  • Het gebruik van kunstmatige tranen. Kunstmatige tranen zijn beschikbaar over de toonbank en er zijn een breed scala van hen beschikbaar.. Het kan nodig zijn dat elke patiënt proberen de vele verschillende formuleringen om degene die de grootste relief.A combinatie van kunsttranen geeft kunnen sommige vinden tijd ave om used.In bij chronische droge ogen, kunsttranen moeten worden gebruikt, zelfs als de ogen zonder symptomen.
  • Kunsttranen zijn alleen supplementen en geen vervanging van natuurlijke tranen. Oogzalf geven comfort door hun smerende werking en zijn bijzonder nuttig tijdens lange periodes kunsttranen niet kan worden toegepast.
 4. 4
  Probeer een aantal huismiddeltjes.
  • Droge ogen kunnen niet volledig worden genezen, maar er zijn enkele methoden die kunnen worden gebruikt om hen te behandelen. Verwant aan een vloeistof, tranen ook verdampen wanneer blootgesteld aan lucht. Er zijn een paar simpele huismiddeltjes die kunnen worden gevolgd om verdamping te vertragen.
  1. Vermijd blootstelling van de ogen om direct de lucht, bijvoorbeeld een auto verwarming, haardrogers, en airconditioners.
  2. Draag een bril tijdens het uitgaan in de zon of tijdens het rijden en een veiligheidsbril tijdens het zwemmen.
  3. Houd het huis omgeving vochtig, tussen de 30 en 50 procent. In de winter een luchtbevochtiger kan gebruikt worden om vocht toe te voegen aan de binnenlucht te drogen. Aanvullende vochtigheid kan worden gecreëerd door het dragen van speciale bril die een vochtkamer rond het oog vormen.
  4. Probeer regelmatig knipperen die zal helpen vaker verspreiden de tranen.
  5. Probeer het vermijden van de ogen wrijven.
  6. Profylactisch gebruik van oogdruppels vóór in plaats van na, bij het uitvoeren van activiteiten die visueel zijn veeleisend
  7. Gebruik kunsttranen als oogdruppels of zalven. Hoewel zalven langer mee, kunnen ze rommelig vanwege hun visceuze leidt tot wazig zien worden.
  8. Vermijd roken.

  Ongeverifieerde remedies

  1. 1
   Verminder zout in uw dieet. Droge ogen kunnen komen van teveel zout in de voeding. U kunt dit testen voor jezelf, vooral bij het opstaan ​​'s nachts naar het toilet te gebruiken. Als uw ogen zijn nu droog, drink een paar gram van het water (kleine koffie grootte) en kijk of je ogen niet krijgen bijna onmiddellijke verlichting. Als ze dat doen, dan verminderen de zout in uw dieet en gehydrateerd te blijven.