Wkenl

Hoe te drugsverslaving verslaan

Hier zijn enkele nuttige tips voor degenen die proberen om schoon te krijgen en stoppen met het gebruik van drugs.

Stappen

Hoe te drugsverslaving verslaan. Helemaal eerlijk met jezelf en anderen.
Hoe te drugsverslaving verslaan. Helemaal eerlijk met jezelf en anderen.
 1. 1
  Besluit dat u echt wilt stoppen met het gebruik van drugs. Tenzij u de wens om te veranderen zul je nooit kunnen.
 2. 2
  Helemaal eerlijk met jezelf en anderen. Uw kansen op herstel zijn niet goed als je niet kan zien jezelf en omgaan met confrontaties van anderen.
 3. 3
  Word lid van een website als herstel sociaal netwerk www. Recoverysocialnet.com Deze website heeft veel ondersteunende mensen die ook in herstel en echt willen helpen clean te blijven. Er is ook een groot aantal mooie herstel van gegevens. U kunt beginnen met je eigen profiel voeg beelden verbinden met andere mensen in herstel, en zelfs begin je eigen blog! Sociaal netwerk herstel is een waardevol instrument voor een verblijf schoon.
 4. 4
  Wees geduldig met jezelf. Het duurt meestal minstens drie maanden voor significante verbetering optreedt, dus geef niet op als je niet direct resultaten te krijgen.
 5. 5
  Verwijder invloeden die je drugsgebruik mogelijk uit je leven.
 6. 6
  Vermijd vertrouwen op iemand om te stoppen met het doen van geneesmiddelen met u, als hij of zij niet kan hebben de bereidheid om te veranderen. Je moet bereid zijn te besteden tijd te stoppen met mensen die drugs gebruiken zijn, en aan de verleiding te vermijden. Leer om weg te lopen van degenen die aandringen op het gebruik of praten over het gebruik van voor je. Het kan zijn dat u om alleen te zijn voor een tijdje of zoek een geheel nieuwe reeks van vrienden om te hangen met. Het zal u schokken om uit te vinden hoe veel gezonder uw vriendschappen zal zijn als je eenmaal bent geen drugs gebruikt te glad uit de ruwe plekken.
 7. 7
  Voorraad op voedzame, eenvoudig-en-klare levensmiddelen zoals soep om je kracht te houden terwijl gekakel (gaan door terugtrekking ). Wees vooral ervoor om zich te concentreren op je eiwitinname. Dit zal helpen om uw bloedsuikerspiegel stabiel, wat op zijn beurt zorgt ervoor dat uw stemming op een nog kiel.
 8. 8
  Zoek een groep in uw omgeving, zoals narcotica anonieme of SMART herstel. Het zal u helpen omgaan met de problemen die komen bij het stoppen drugs. Narcotics Anonymous is eigenlijk niet specifiek voor verdovende middelen - gebruikers van alle soorten drugs, zoals marihuana, wonen Narcotics Anonymous. Herstellende gebruikers van alle soorten zijn ook welkom in de open vergaderingen van de Anonieme Alcoholisten. SMART Recovery helpt verslaafden leren zich te onthouden van drugs, alcohol, en verslavend gedrag met behulp van zelf-management technieken, en kan een goed alternatief voor mensen die niet comfortabel voelen met de 12-stappen groepen.
 9. 9
  Neem contact op met een betrouwbare vriend die geen drugs neemt, als je er een hebt. Vraag hem of haar om te blijven met u uit te helpen, terwijl je door het ergste van uw opname.
 10. 10
  Als je voelt dat je niet kunt omgaan met terugtrekking door jezelf, zie dan een arts of ga naar een ziekenhuis spoedeisende hulp.
 11. 11
  Noteer een lijst van dingen die je doet genoten voordat je begon met drugs of dingen die je geweest bent geïnteresseerd in het doen dat je nog niet hebt gedaan. Drugs hebben een groot deel van je leven geweest en het zal makkelijker zijn voor u als u van plan vooruit om de leegte die hun afwezigheid te creëren vullen.
 12. 12
  Identificeer uw triggers, waarin mensen, plaatsen, dingen, gebeurtenissen, activiteiten, emoties, tijden, data etc, die je doen denken van het gebruik;. Daarom plaatsen je op een hoger risico van het gebruik. Nadat u uw triggers te identificeren, te voorkomen dat ze.
 13. 13
  Identificeer je terugval waarschuwingsborden, die veranderingen in je gedrag en / of houding zijn dat signaal een kans dat je dicht bij het ​​gebruik.
 14. 14
  Leer zelf over de gevaren om je lichaam en geest.
 15. 15
  Zoek een steunregeling. Woon AA / NA, zijn Self-support systemen bewezen nuttig voor degenen die in herstel zijn. Andere vormen van ondersteuning zijn familie en vrienden die op dat moment niet gebruikt.
 16. 16
  Maak een lijst van de gezondheidsdoelstellingen en lees het elke dag.
 17. 17
  Ontwikkel een crisisplan.
 18. 18
  Ontwikkelen en te gebruiken positief zelfbeeld praten.
 19. 19
  Vinden gezonde activiteiten aan drugsgebruik te vervangen.
 20. 20
  Focus op uw gezondheid en verzorging van uw gezin.
 21. 21
  Realiseer je dat je niet de enige persoon die worstelen met dit.

Tips

 • Verveling is de eerste stap om terugval, dus altijd bezet blijven een of andere manier.
 • Hoewel je misschien niet het gevoel dat het te doen, zal de uitoefening van de pijn van de terugtrekking te verlichten.
 • Het is altijd makkelijker om af te komen van uw medicijnen op een moment dat je niet iets belangrijks te behandelen hebben. Natuurlijk, wachtend op die tijd kan je doden. Dus wacht niet.
 • Blijf positief zoveel als je kunt en tijd doorbrengen met andere mensen. Voorkomen dat je eenzaam voelen.
 • Lezen is een grote hulp, het helpt je te concentreren op iets anders.
 • Wees eerlijk zo veel als je kunt het je zal helpen.
 • Als u last heeft van warm en koud zweet, draag lagen kleding die kan worden verwijderd en weer op een makkelijke manier.
 • Neem een ​​paar minuten om wat stretching, yoga of meditatie om eruit te komen van de mentale tape lus die kan trekken je naar beneden te doen. Verander het kanaal. Mediteer tenminste 20 minuten per dag, gericht op niets meer dan het geluid van de ademhaling. Deze praktijk zal u helpen in het leven, zelfs nadat je geslaagd bij verslaan van je verslaving.
 • Vermijd mensen met drugs geschiedenis. Verander je vrienden. Zij kunnen in herstel met u, maar als ze ineens besluiten om niet in recovery, kunnen ze proberen om je drugs te gebruiken met hen of u blootstellen aan de zeer ding dat je probeert om weg te komen van.
 • In veel (maar niet alle) gevallen, drugs zijn illegaal en er zijn meer bijwerkingen veroorzaakt door het gebruik / misbruik dan die lichamelijke problemen veroorzaken. [{Arthur note; vorige paragraaf / verklaring moet worden gewijzigd voor de inhoud, help}]

Waarschuwingen

 • Als u uw arts over drugsgebruik, kan de informatie weergegeven op een aantal medische dossiers. Informatieverschaffing, terwijl illegaal, kan in zeldzame gevallen gebeuren, en kan problemen met de toekomstige banen en verzekeringen veroorzaken. Natuurlijk bleef het gebruik van illegale drugs gaat om uw kansen nog meer pijn doen. Als u het slachtoffer bent van een illegale openbaarmaking, zie een advocaat.
 • Intrekking kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Alstublieft, raadpleeg dan een arts voordat ontgiften.
 • In het Europa, kunt u hulp krijgen via uw stad, provincie of ministerie van Sociale Diensten met komende uit drugs. Dit kan enige tijd duren, echter, afhankelijk van waar u woont.
 • In het Verenigd Koninkrijk, kan het duren tussen de 4 weken en 9 maanden voor de afdeling Sociale Zaken in staat zijn om u alle hulp te geven.

Dingen die je nodig hebt

 • Veilige plek om te gaan door uw terugtrekking.
 • Leveringen van voedsel / water.
 • Warme kleding.
 • Een hobby / baan die niet ooit zal komen om het onderwerp van drugs.