Wkenl

Hoe te filet forel

een licht gekruide vis. Echter, de methode om een ​​forel schoon te maken is niet hetzelfde als een snoekbaars of snoek. De beste manier om filet forel is eenvoudig en ongecompliceerd. Weet de juiste techniek en doen uw vissen niet verpesten. Kom en zie!

Stappen

Hoe te filet forel. Houd de forel met een hand te wijzen zijn hoofd naar de hemel, of gewoon leg de vis op zijn kant op een snijplank.
Hoe te filet forel. Houd de forel met een hand te wijzen zijn hoofd naar de hemel, of gewoon leg de vis op zijn kant op een snijplank.
 1. 1
  Houd de forel met een hand te wijzen zijn hoofd naar de hemel, of gewoon leg de vis op zijn kant op een snijplank.
 2. 2
  Neem een mes te beginnen bij de anus en voorzichtig snijd de vis langs de buik. Blijven de cut helemaal naar de keel.
 3. 3
  Steek het mes in het weefsel tussen de forellen's kieuwen (vlakbij waar zijn "sleutelbeen" zou zijn).
 4. 4
  Knip buiten, loodrecht op de buik. De cut zal zijn in de richting van het hoofd. Blijven de snede, zodat het hoofd kan worden verwijderd.
 5. 5
  Pak de ingewanden en trek ze uit.
 6. 6
  Spoel het onverpakt vlees in koud water.
 7. 7
  Gebruik een lepel of een vinger weg te krassen op de bloedlijn langs de wervelkolom.
 8. 8
  Was de vis met licht gezouten water om eventuele overgebleven resten te verwijderen.
 9. 9
  Plaats de gestripte forel op zijn rug. Neem je mes en steek deze achter de ribben langs de basis van de ruggengraat. Voorzichtig de mes naar het andere uiteinde van de ribben (naar buiten). Zorg ervoor dat u zich snijdt zo dicht mogelijk bij de ribben mogelijk, zodat u redden zo veel vlees als je kunt. Je moet in staat zijn om het lemmet van je mes zien ten alle tijden als je door dit proces. Werk je een weg helemaal naar beneden tot aan de ribben gaan.
 10. 10
  Bij het ​​bereiken van de anale vin, zorg ervoor dat je je mes te houden zo dicht mogelijk daarbij. Ga door met deze zorgvuldige aard als u snijdt helemaal terug naar de staart.
 11. 11
  Herhaal de verwijdering van de ribben aan de andere kant van de forel. Nogmaals, als je naar de staart aan de onderkant, houd je mes zo strak om het als je kunt.
 12. 12
  Neem je mes en gekapt en in de richting van de ruggengraat. U moet deze de gehele lengte van beide zijden van de vis te doen. Je weet je doet het goed als je het geluid van de kleine pin botten wordt gesneden kan worden gehoord. Als je dit hoort, bent u op het juiste spoor!
 13. 13
  Verwijder dat "hele midden stuk" of het frame van de forel. Op dit moment moet u 2 filets op tafel liggen aan weerszijden van de middelste kolom. Als je kotters beschikbaar naar het centrum van de rest van de vis, dat werkt geweldig te verwijderen. Vaak kun je het midden stuk afbreken met je handen.
 14. 14
  U zult merken zijn er nog enkele kleine pin botten die de spier verbonden aan het frame van de vis. Voorzichtig lopen het puntje van je mes langs de haas om ze te vinden. U kunt zich te ontdoen van deze beenderen door het uitsnijden van het deel van de filet waar ze aanwezig zijn. Een andere truc is om wat tang gebruiken om te grijpen en trek ze uit. Het goede nieuws is, is er niet een overvloed van hen. U kunt nog steeds koken en genieten van forel zelfs met deze kleine pin botten aanwezig. In feite, op kleine forel, kunnen deze kleine botten gegeten worden als ze zacht en nauwelijks merkbaar.

Tips

 • Zorg ervoor dat u een scherp mes gebruiken.
 • Een fileren handschoen voor extra grip kan worden gebruikt tijdens het schoonmaken van forel.
 • Indien u wenst, een fileren raad om extra grip te bieden.

Waarschuwingen

 • Een bot mes kan je fileren werk te zetten in een ramp. Met behulp van een scherp mes kan niet genoeg worden benadrukt.