Wkenl

Hoe te flauw veilig

Oke, je kan fake een vage, maar als je niet faken en je voelt over te gaan, hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je het veilig, en, als er iets mis is, krijgen hulp.

Stappen

Hoe te flauw veilig. Weet wanneer je echt nodig hebt om de volgende stappen te nemen.
Hoe te flauw veilig. Weet wanneer je echt nodig hebt om de volgende stappen te nemen.
 1. 1
  Weet wanneer je echt nodig hebt om de volgende stappen te nemen. Dat betekent, weten wanneer je echt gaat flauwvallen. Voordat ze flauwvalt, zal iemand meestal voelen als de lichten worden gedimd, voelt licht in het hoofd en duizelig, en hoort dingen in een waas. Als u merkt dat deze, ga zitten en laat je hoofd naar beneden tussen je knieën. Zitten als dit voor een minuut, en als de luchthartigheid weg gaat, nog steeds wacht even voordat je een back-up.
 2. 2
  Als je kunt, vertel iemand te gaan hulp krijgen voordat je het bewustzijn verliezen. Flauwvallen kan soms gevaarlijk zijn, dus het is best om hulp te krijgen voordat je gaat onder.
 3. 3
  Soms is het flauwvallen kan heel plotseling en kom op zonder waarschuwing, voordat je hulp kunt krijgen en een stoel. Als dat het geval is en u voelt jezelf onder te gaan, krijgen op je knieën, of, nog beter, recht op de grond liggen. Dit helpt voorkomen dat gewond als je valt, die alleen bemoeilijkt de situatie.
 4. 4
  Als liggend is geen optie en er is nergens om te knielen, zeggen dat je in een drukke gang, moet u wellicht een klassieker flauw ervaren. De waarheid is, een persoon onder voordat ze vallen. Ze flauw in de laatste paar seconden dat ze staan ​​voor, en aangezien een bewusteloos persoon heeft geen controle over de ledematen, hun benen geven en ze de vloer raken. Als dit het geval is, naar de rand van de menigte, maar niet te ver weg, omdat je wilt dat iemand om 911 te bellen of geven je CPR als ze zien dat je naar beneden gaan, maar aan de andere kant, wil je niet te neem iedereen neer met je. Indien mogelijk, vraag mensen mooi, "He, je zou willen stap weg, ik voel me alsof ik ga flauwvallen." Niet alleen krijgen ze de cue, kan je iemand naar je op te vangen, waardoor verdere schade te voorkomen.
 5. 5
  Als je gaat flauwvallen onvermijdelijk vanuit een staande positie met niemand om je op te vangen, op zoek naar een muur. Tuurlijk, krijg je een blauwe plek krijgen nadat je de locker met je gezicht smakken, maar je zult weinig voelen om niets van en het is beter dan breken je arm op de grond. Of, op zoek naar iets zacht om u te vangen.
 6. 6
  Als je niet kunt krijgen aan de muur, leun iets naar achteren. Landing op je rug beschermt je ribben, gezicht en meer. Wanneer uw lichaam niet geven, de richting meeste van uw gewicht is wees in de richting (achteruit) is de manier waarop je zult vallen.
 7. 7
  Trappen zijn een enge plek te flauw, maar je zou wel eens ergens. Als de vlucht is lang en je bent in het midden van de trap, krijgen een hekwerk aan de binnenkant. Dat betekent dat, vanaf waar je staat, je bent dichter bij een muur en niet de kant waar je naar beneden kijken en zie onder de trap. Vasthouden dat het spoor, en als je valt, zult u alleen schuift een voet of twee, omdat je zijwaarts zal zijn. Om dat te doen, laat je bengelen een beetje en volg de hoek van de rail. Als je vastzit in het midden op een kleinere vlucht, kan het wel goed om jezelf te laten nemen de rest vallen, alleen als je bereid bent om achteraf te worden verwond, in termen van een gebroken been. Zo niet, of als je op een heel lange vlucht, gaan achteruit en buig op de heupen. U kan vallen zitten, uw beste weddenschap, of in ieder geval het land nog steeds en niet glijden de rest.
 8. 8
  Als je alleen bent, kun je je ogen open om jezelf gewoon te vinden op de grond waar je viel. Controleer jezelf voor verwondingen, en krijg een plek waar je kunt gaan liggen. Laat je niet tot morgen. Vertel je partner / ouder / wie je leeft met wat er is gebeurd. De uitzondering is een jong kind, onder 8. Met hen, of als u alleen woont, iemand bellen en ze vertellen je flauwgevallen en zien of ze rijdt u naar een arts. Stel uzelf niet tenzij je moet, je niet opnieuw weten als je flauw kon achter het stuur.
 9. 9
  Verwijder jezelf van de situatie, denk aan iets anders en laat iemand (ook al is het een vreemde) weten dat je flauw voelt.

Tips

 • Waar mogelijk, naar een dokter of bel EMS VOORDAT je faint.If je bent op school, waarschuwen je leraar. Zij zullen in staat zijn om de verpleegkundige te bellen.
 • Bel je leraar als je gaat om een ​​klasse nadat je flauwviel, zodat die persoon kan bellen 911.
 • Zit niet te snel na het flauwvallen. Uw brein is nu al te maken met een gebrek aan bloed.

Waarschuwingen

 • Als u rijdt wanneer je begint te flauw pull voelen dan een veilige plek.
 • ALTIJD een arts achteraf. Zelfs als je niet gewond, moet je een medisch onderzoek om te zien of er een reden is achter je flauwvallen.
 • Als u nog andere symptomen - hoofdpijn, rugpijn, pijn op de borst, kortademigheid, buikpijn, zwakte of verlies van functie medische hulp zoeken meteen.