Wkenl

Hoe te frontside 180 op een snowboard

Je hebt werd redelijk goed in het snowboarden, en je wilt je spullen stut. Leer hoe je de makkelijkste snowboarden truc in het boek uit te voeren: het Frontside 180.

Stappen

Hoe te frontside 180 op een snowboard. Het uitzoeken van een goede plek om het uit te proberen, en waarschijnlijk vallen.
Hoe te frontside 180 op een snowboard. Het uitzoeken van een goede plek om het uit te proberen, en waarschijnlijk vallen.
 1. 1
  Het uitzoeken van een goede plek om het uit te proberen, en waarschijnlijk vallen. Na een goede poedersneeuw is een goed moment om het uit te proberen, want je zal een zachte landing te hebben als je valt. Vermijd drukte en zoek naar de mogelijkheid om losmaken en weer lopen. In het algemeen, vermijd ski-heuvels, want je zal in ieders manier. Een achtertuin met een niet al te steile heuvel is goed, maar het bouwen van een kleine kicker sprong op het met een schop. Een "kicker" jump is goed voor het leren. Dit is het soort sprong dat is een basic, kleine helling.
 2. 2
  Zet op een helm, voor het geval dat. Je kon vrij gemakkelijk vallen en verwonden je hersenen. Als je vrienden hebt die snowboard, breng ze dan voor ondersteuning, tips, en zo iemand kan bellen 911.
 3. 3
  Zet je schrap. Lijn jezelf omhoog te gaan over de sprong, en het klikte. Raakte het een paar keer voordat u daadwerkelijk probeert de truc. Praktijk krijgen van een "pop" uit je staart als je gaat af. Doe dit spul totdat je bent relatief comfortabel gaan uit van de kicker. Zorg ervoor dat je wat goede verse sneeuw naast de directe weg, want als je valt, je niet wilt kwetsen. Ook, probeer dan af van het switchfooted (achteruit in tegenstelling tot hoe je normaal staan), want een 180 zal je halverwege rond draaien.
 4. 4
  Bepaal hoe je zal staan ​​gaan uit de sprong. Het kan verstandig zijn om switchfooted af te gaan van het land en de manier waarop u gewend bent. Herstellen van de sprong is wanneer je de meeste kans om je evenwicht te verliezen, en je hebt meer controle als je in de manier waarop u comfortabel inch zijn stand
 5. 5
  Ga er voor. Riem in, en vertel je moeder je van haar houdt. Beweeg je handen naar de achterkant van je bord als je de kicker benaderen. Nu visualiseer jezelf in de lucht, en stel je voor hoeveel kracht je nodig hebt om te oefenen om precies 180 graden draaien. (Overdrijf het niet! Overspinning zal leiden tot vervelende wipeouts op je rug.) Klaar voor vertrek!
 6. 6
  Thrust je handen vooruit (dit kan worden met de klok mee of tegen de klok in, het hangt af van welke kant je staat) als je springt. Spin je voorste voet heelward, met je achterste voet bewegen toeward. Tijdens de eerste 90 graden van rotatie, wordt het gevoel soort van als het doen van een hak-edged stop op het eerste. Zorg ervoor dat u niet in de voorkant van je bord krijg. In plaats daarvan, blijf er direct boven, en / of achter het een beetje, maar niet te ver!
 7. 7
  Bereid je voor op de landing! Werk af spinnen, en vergeet niet dat je board is het ding dat moet downhill worden geconfronteerd als je land, je romp positie is niet zo belangrijk. Zet je voeten stevig omlaag, maar ze niet dichtslaan. Houd je knieën gebogen en je landt, blokkeren ze zal pijn doen. Doe een beetje van het gewicht op je hielen om je board weer een beetje om je momentum te bieden aan draaien als je naar beneden te raken. Nu is wanneer je eigenlijk zou kunnen vallen.
 8. 8
  Start om te stoppen nadat u volledig controle te herwinnen. Wees voorzichtig, je bent waarschijnlijk Switchfoot nu.
 9. 9
  Als je eenmaal onder de knie de frontside 180, probeer dan een backside draai. Backside 180s zijn moeilijker, omdat ze eisen dat u tijdelijk bergop geconfronteerd. Praktijk een aantal grijpers en probeer gooien ze in ook. De sky is the limit nu!
 10. 10
  Pronken! Waarom heb je dit doen in de eerste plaats? Precies. Ga nu naar een echte ski-heuvel en toon hen wat u waard bent!

Tips

 • Niet zijwaarts land als je het kan helpen. Je zult alleen maar eindigen op je gezicht als je probeert af te breken de spin in de lucht. Je moet verder door de truc.
 • Vallen te verwachten. Het zal gebeuren, ongeacht hoeveel how-to handleidingen je leest. Daarom, als je valt, geef niet op. Blijven proberen tot je het goed.
 • Een Backside 180 belangrijkste verschil is dat in plaats van het hebben van je voorste voet gaat naar de hiel, je achterste voet richting de teen en je rug schouders naar voren gaan je voorste voet gaat naar de teen, je achterste voet gaat naar de hiel en je rug schouder gaat achteruit creëren van een fijne lijn tussen de trucs.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor spullen, zelfs nadat u de overloop plakken. Je wilt niet dat je enige erfenis te zijn dat je won die kersentaart eten wedstrijd in de tweede klas.
 • Vallen te verwachten. Het zal gebeuren, ongeacht hoe voorzichtig je bent. Dit is waarom je zou dragen beter wat veiligheid vistuig. Helm is het belangrijkste, niet sterven als je alleen hebt gedaan een 180!
 • Polsbeschermers zijn geen slecht idee, wil je niet een verstuikte / gebroken pols.
 • Zorg ervoor dat u goed bent vastgebonden (of getrapte) inch Het laatste wat je wilt is voor uw boot te komen direct na de lancering van de sprong.

Dingen die je nodig hebt

 • Een snowboard
 • Een leuke, kleine heuvel om een ​​sprong te bouwen op
 • Een helm
 • Genoeg snowboarden ervaring om te kunnen genoeg lucht te krijgen om te draaien 180 graden.
 • Een levensverzekering
 • Vrienden zijn optioneel