Wkenl

Hoe te gezellig in bed te krijgen

Ben je woelen en draaien in bed de hele nacht vanwege ongemak? Kan het gewoon niet lijken te wennen? Onderdeel van een goede nachtrust is het hebben van een gezellige omgeving. Hier zijn een aantal manieren om een ​​dergelijke omgeving te produceren.

Stappen

Hoe te gezellig in bed te krijgen. Zoek een comfortabele matras.
Hoe te gezellig in bed te krijgen. Zoek een comfortabele matras.
 1. 1
  Zoek een comfortabele matras. Een nieuwe matras zal helpen als de jouwe is oud of ongemakkelijk. Als je niet kunt krijgen een nieuwe matras, overweeg dan om een ​​matras, die kunnen worden gekocht voor een zeer goedkope prijs. Het is belangrijk om een ​​redelijk bedrag te besteden aan het verkrijgen van een goede matras die zal duren omdat je ongeveer een derde van je leven slapen, en dit moet op een kwaliteit matras die uw comfort behoeften voldoet.
 2. 2
  Verwerven van een paar zachte dekens. Fuzzy, vlakte, hobbelig, groot of klein. Zolang ze zacht. Terwijl de dekens met decoratieve elementen op hen zijn leuk voor het uiterlijk tijdens de dag, verwijdert zulke voorwerpen 's nachts als ze kunnen graven in u of een bron van ergernis.
 3. 3
  Vind een zachte tot medium kussen of twee. Iedereen heeft een kwaliteit kussen. Controleer de verschillende soorten kussens beschikbaar - is er een breed assortiment. Sommige mensen verkiezen kussens die zijn gevormd om je nek of hoofd te ondersteunen, andere mensen de voorkeur hen goed gevuld, terwijl anderen graag ze zacht. Aan het eind van de dag, kiest kussens die voor u werken na een beetje trial and error.
  • Schone of luchtkussens regelmatig en vervang eens per een tot twee jaar voor volledige frisheid. Oude kan worden gebruikt in de kamer of omgezet in kussens voor de tv-kamer of recreatiegebieden.
 4. 4
  Neem een douche voordat u naar bed. Een douche zal u schoon, warm je op, helpen om uw huid te verzachten, allergenen die zich hebben verbonden aan u in de loop van de dag te verwijderen, en u helpen om slaperig te voelen. Wanneer je uit, dan kunt u ook toepassen wat lavendel geurende lotion om u te helpen in slaap valt. Natuurlijk, het is optioneel, maar kan je helpen om sneller te slapen.
  • Probeer droog poetsen na een douche om los te komen van uw lymfesysteem. Hoewel het zal voelen verkwikkende, het zal ook je lichaam voor te bereiden op de slaap.
 5. 5
  Draag comfortabele nachtkleding. Draag comfortabele uitrusting, zoals een t-shirt en korte broek, sokken misschien ook omdat ze kunnen erg warm. Probeer te voorkomen dat het dragen van zeer zware nacht kleren in de zomer, als je te warm krijgt. Aan de andere kant, het dragen van zeer lichte kleding in de winter kan je kouder maken. Probeer te kleden dienovereenkomstig; koude voeten of zweten kan houden u de hele nacht wakker.
 6. 6
  Als je een huisdier hebt, maak je eigen gedachten of om hen te laten slapen met je. Voor sommige mensen is dit een bron van troost, voor anderen, kan huisdieren storen tijdens de nacht en ze wakker.

Tips

 • Als je een bed te delen, kopen de covers een maat groter is dan het bed. U zult stoppen met vechten voor beslaat altijd meer.
 • In de winter, kunt u de aanschaf van een verwarmd matras of deken overwegen, maar gebruik het alleen op te warmen het bed. Zet hem op een half uur voordat je naar bed gaat. Wanneer je naar bed gaat, zet de deken uit en kruip onder de dekens. Je moet warm genoeg zijn nu, maar niet gloeiend heet. Nooit slapen met het op; elektriciteit plantensappen je energie en je zult niet wakker verfrist.
 • Zorg ervoor dat uw kamer is fris en schoon.
 • Ga naar het toilet voor het slapen dus dan wanneer je in bed mooi en gezellig je hoeft niet weer opstaan.
 • Als u nog andere zachte dekens leg ze op het bed om het warm te maken!
 • Als je echt koud, neem een ​​warme kruik met een deksel met je naar bed en sokken. Uw voeten moeten nooit koud zijn!
 • Sommige winkels hebben kussen sprays die komen in geuren zoals kamille of lavendel. Spuit een paar sprays lichtjes op je kussen en dekens, als je van de geur, kan dit ook daadwerkelijk helpen meer comfortabel. Controleer de ingrediënten al en vermijd alles wat kunstmatig.
 • Zorg ervoor dat uw dekbed en kussens worden opgeschud om uw standaard.
 • Een water kussen (als een kleine waterbed) met een zachte vulling bovenop kan helpen nekklachten. Praat met uw fysiotherapeut voor meer informatie.
 • Draag zachte warme sokken en een keer in bed, opkrullen tot een gezellige plaats.
 • Zet uw kussen en deken buiten voor een tweede, zodat wanneer je naar bed gaat, moet je goed ruikende, verse kussen & deken!.
 • Soms is het nuttig om een ​​zacht, lichtgewicht kussen plaats over je voorhoofd en de ogen voor ontspanning en comfort. (Plaats het niet over je neus of mond of je zal moeite met ademhalen en dit kunt u nog meer wakker als je gooien uit het kussen.)
 • Als je niet comfortabel voelt wat warme melk. Het zal u slaperig, comfortabel en mooi te maken. U zult niet wakker in het midden van de nacht of dit werkt.
 • Als je je comfortabel proberen niet te bewegen zijn. Proberen om te gaan slapen. Als je niet kan gaan slapen proberen het tellen van schapen.