Wkenl

Hoe te goedaardig en liefdevol te zijn

Hoewel het lijkt alsof sommige mensen zijn geboren met het vermogen om lief te hebben of met een van nature goede karakter, het is veel waarschijnlijker dat ze lijken op deze manier omdat van hun opvoeding, dag-tot-dag acties en keuzes. Als u wilt kunt beter was goedaardig en liefdevol in uw dag-tot-dag leven, kunt u de keuze om uw gedrag te veranderen.

Stappen

Hoe te goedaardig en liefdevol te zijn. Bedenk waarom je zou willen om deze kwaliteiten te verhogen in jezelf?
Hoe te goedaardig en liefdevol te zijn. Bedenk waarom je zou willen om deze kwaliteiten te verhogen in jezelf?
 1. 1
  Bedenk waarom je zou willen om deze kwaliteiten te verhogen in jezelf? Heeft u een tekort zien? Weet je het zeker? Niet wordt goedaardig of liefdevolle houden je terug in je leven? Neem een ​​stuk papier en schrijf op hoe je leven anders zou zijn als je deze kwaliteiten had meer dan je al doet.
 2. 2
  Bedenk dat u kunt vinden die u echt wilt doen het te stoppen andere gedragingen, zodat uw natuurlijke liefdevolle kwaliteit kan aan de oppervlakte komen. Misschien wilt u stoppen betekenen voor uw kleine broertje. Het maakt niet uit wat de reden is, maar voordat je kunt houden moet je leren om te stoppen met haten.
 3. 3
  Leren zo veel over jezelf als je kunt. Probeer bewust te zijn van welke dingen je boos, boos of gefrustreerd. Iedereen maakt fouten, een deel van het worden liefdevol is het leren van jezelf te houden, zelfs als je fouten maken.
 4. 4
  Kies mensen die je bewondert uit de geschiedenis die je als goedaardig en liefdevol beschouwen. Deze mensen kunnen onder Jezus Christus, Moeder Theresa of vele anderen. Lees zoveel als je kunt over deze persoon, of kijken naar televisieprogramma's en films over hen. Vraag jezelf af, wat maakte deze persoon goedaardig en liefdevol, wat is het dat ze doen, dat maakt andere mensen ze zien op deze manier?
 5. 5
  Wees geduldig, het kan een lange tijd in stille contemplatie van iemands pijn, pijn en gedrag te nemen om voldoende inzicht over jezelf te beginnen om anderen lief te hebben.
 6. 6
  Begin langzaam. U kunt uw eigen persoonlijkheid niet veranderen 's nachts. Je zou kunnen proberen het geven van een aantal veranderingen weg naar een dakloze, of help je hospita nemen uit haar prullenbak. Hoe meer dingen je doet, dat je zo goedaardig en liefdevol, hoe beter je zult voelen over jezelf beschouwen.

Tips

 • Sommige mensen kunnen zich bedreigd voelen door uw nieuwe persoonlijkheid. Het vergt moed om degenen toegeven eigen fouten, en verandering zorgen altijd iemand! Maar vergeet niet, hoeft u niet om uw fouten te delen met anderen.
 • Veel andere mensen kunnen denken dat je je tijd verspilt, maar als dit is wat je hebt besloten dat u wilt, wees niet bang om voor te gaan!

Waarschuwingen

 • Je mag niet faken. Leer oprecht in uw nieuw bloeiende persoonlijkheid te zijn. Het belangrijkste is om de juiste soorten gevoelens, in plaats van simpelweg jezelf dwingen om vriendelijk en liefdevol acties weer te genereren. Als u uw wijziging te geven aan een dakloze, doe het omdat je de zorg over hem of haar, niet omdat je denkt dat de handeling zelf zal op magische wijze maak je in een goed persoon. Het hebben van een goed karakter begint aan de binnenkant - het kan niet worden vervalst door simpelweg jezelf dwingen om op een bepaalde manier te handelen.