Wkenl

Hoe te herkennen en te vermijden vaginale infecties

Vaginale afscheiding kan een pijnlijk en ongemakkelijk probleem zijn. Neem de tijd om de symptomen van een probleem te leren en te leren hoe je goed van kwaad te onderscheiden.

Stappen

Hoe te herkennen en te vermijden vaginale infecties. Begrijp dat de vagina is een zelfreinigend orgaan.
Hoe te herkennen en te vermijden vaginale infecties. Begrijp dat de vagina is een zelfreinigend orgaan.
 1. 1
  Begrijp dat de vagina is een zelfreinigend orgaan. Afscheiding is een normale functie van dat proces.
 2. 2
  De meeste alle vrouwen hebben een bepaalde hoeveelheid van afscheiding die merkbaar zal zijn op hun ondergoed tijdens hun leven.
 3. 3
  Sommige vrouwen produceren meer afscheiding dan anderen.
 4. 4
  Ontlading is over het algemeen zwaarder als je jong bent en wordt minder dus als je ouder wordt. Veel vrouwen naarmate ze ouder worden zullen droogheid problemen hebben, vooral tijdens de menopauze.
 5. 5
  Houden van het vaginale gebied schoon en droog is kan het ontstaan ​​van infecties te verminderen. Ook veelvuldig wassen of te abrasief gedaan kan leiden tot irritatie die vervolgens kunnen leiden tot infectie.
 6. 6
  Na gebruik van het toilet, vegen van voor naar achter, nooit meer terug naar de voorkant. Vegen van achter naar voren kunnen bacteriën uit de anus te brengen in de vagina en urethra die infecties veroorzaken.
 7. 7
  Als je elke lozing die ongewone verschijnt in kleur of textuur, of afscheiding die verschijnt met geur of irritatie opmerkt, raadpleeg dan uw arts.

Tips

 • Ten slotte begrijpen dat sommige vrouwen hebben meer afscheiding dan anderen, het is een volkomen normaal onderdeel van het vrouwelijke geslacht. Als het vreselijk irritant, verander je ondergoed vaak, of draag een lichte inlegkruisje en verander dat regelmatig overdag droog te blijven.
 • Probeer niet om kleding die te strak te dragen. Het kan meer warmte, vocht en wrijving veroorzaken. Dit omvat die een nat badpak voor langere tijd vooral in de zomer.
 • Wassen ondergoed met warm water elke keer om bacteriën te doden. U kunt ook wasverzachters vermijden bij het wassen van je ondergoed als ze allergieën of irritatie die kan leiden tot een infectie kan veroorzaken.
 • Abnormale ontlading kan hebben deze kenmerken: klonterig wit 'cottage cheese' uiterlijk, zware gelig uiterlijk, groengeel verschijning met 'fishy' geur, of zeer liquide-y. Zie een arts als u deze symptomen.
 • Blijf elke dag gehydrateerd. De vagina kan uitdrogen direct samen met de rest van het lichaam en dit kan een andere geur en verschillende niveaus van ontlading te creëren. Als je uitgedroogd raken, je bent meer vatbaar voor een infectie van de urinewegen die kan leiden tot een schimmelinfectie, en vice versa.
 • Het is altijd aangeraden om eerst een arts te raadplegen, zeker als dit je eerste infectie. Er zijn veel over-the-counter crèmes beschikbaar voor schimmelinfecties. Een arts zal sterkere versies voorschrijven als dat nodig is, en als uw infectie is bacteriële in plaats van gist, zal u een recept nodig.
 • Sommige vrouwen ervaren meer infecties bij het gebruik van hot tubs, dit is vanwege de warme temperatuur en bacteriën het water in het water.
 • Als je een string draagt, overwegen over te schakelen naar gewone ondergoed. Wrijven van je anus spreads om je vagina en kan leiden tot bacteriën infecties. Ook interessant een inlegkruisje dat een string die je regelmatig kan veranderen gedurende de dag past.
 • Probeer het dragen van ondergoed met een katoenen voering. Synthetische stoffen kunnen irriteren het natuurlijke vochtgehalte in de vagina. Indien nodig om droog te blijven, verandert je ondergoed tijdens de dag. 'S Nachts slapen zonder.
 • De meeste vrouwen zullen een schimmelinfectie ervaring op een bepaald punt in hun leven, velen zullen ze regelmatig ervaren. De meest voorkomende infecties zijn schimmelinfecties en zijn gemakkelijk te behandelen.

Waarschuwingen

 • Als je seksueel actief bent en vermoedt een infectie, kan uw partner (s) een infectie heeft (gist of bacteriële) dat ze niet hebben gemerkt (mannen symptomen anders dan een vrouw kan zijn). Hun onbehandelde infectie kan invloed hebben op je.
 • Zie altijd een arts als u een infectie of kennisgeving wijzigingen aan uw normale afscheiding vermoed. Deze kunnen omvatten: een visachtige geur, jeuk, branderig of irritatie met afvoer. Krijgen behandeling vroeg, is er geen noodzaak om uw ongemak te verlengen door te denken zou het 'gewoon weggaan ".
 • Overmatige ontlading kan ook duiden op een SOA. Zorg ervoor dat u zowel een uitstrijkje en bloed getekend te krijgen.
 • En ook niet vergeten wanneer u een douche te nemen om je hand te gebruiken als een handdoek, zodat het eventuele infecties die je misschien niet zou kwetsen.