Wkenl

Hoe te herstellen van voedselvergiftiging snel

Voedselvergiftiging de inname van schadelijke bacteriën of toxines door de consumptie van voedsel dat is onjuist bewerkt of verwerkt. Er zijn een aantal verschillende toxines en bacteriën die voedselvergiftiging en de resulterende symptomen kunnen variëren van mild tot ernstig veroorzaken. De meeste mensen zullen voedselvergiftiging te overwinnen in een paar dagen na het passeren van nature door hun systeem. Moet echter zuigelingen, zwangere vrouwen en ouderen vooral voorzichtig vermijden voedselvergiftiging vanwege de kans op irreversibele schade. Als je zijn vergiftigd door voedsel, zal weten hoe om te herstellen van voedselvergiftiging snel helpen om het ongemak te minimaliseren en om weer op je voeten zo snel mogelijk.

Stappen

Hoe te herstellen van voedselvergiftiging snel. Drink veel vloeistoffen en vloeistoffen.
Hoe te herstellen van voedselvergiftiging snel. Drink veel vloeistoffen en vloeistoffen.
 1. 1
  Drink veel vloeistoffen en vloeistoffen. Veel voorkomende symptomen bij de meeste gevallen van voedselvergiftiging zijn misselijkheid, braken en diarree. Frequent braken en diarree leidt tot een snelle afname van water uit het lichaam, wat leidt tot uitdroging. Drinken zoveel vloeistof als je kunt zal het verloren vocht te vervangen en is de beste manier om voedselvergiftiging te bestrijden. Water en sap zijn de beste om te drinken.
  • Als je niet kan houden vloeistoffen omdat je te misselijk, onmiddellijk een arts. Het kan nodig zijn om te worden meegenomen naar het ziekenhuis voor intraveneuze bepaling vloeistof.
 2. 2
  Zorg voor voldoende rust en inspannende activiteiten te vermijden. Het is waarschijnlijk dat je zal voelen zich vermoeid als je lichaam vecht om de gifstoffen te ontdoen van uw systeem. Het wordt aanbevolen dat u zo veel als je kunt, zodat je lichaam zijn energie kan gebruiken om te herstellen rusten. Bovendien, het deelnemen aan inspannende activiteiten, terwijl vermoeid kan leiden tot letsel.
 3. 3
  Vermijd het nemen van anti-diarree geneeskunde. Hoewel diarree van voedselvergiftiging lastig kan zijn, is een mechanisme dat door het lichaam snel verdrijven de toxines in. Daarom is het aanbevolen dat u geen anti-diarree medicijnen in te nemen.
 4. 4
  Vermijd het eten van vast of gekruid voedsel voor een paar dagen. Voedsel zoals rijst, brood, fruit en crackers zijn goed voor het aanvullen van voedingsstoffen. Vermijd echter te complex voedsel zoals vlees, vetten en kruiden omdat deze voedingsmiddelen zijn moeilijker te verteren.
 5. 5
  Neem een pauze van zuivelproducten voor een paar dagen. Als uw lichaam vecht tegen de voedselvergiftiging, zal uw spijsvertering een tijdelijke toestand van lactose-intolerantie te ervaren. Vanwege dit, alle zuivelproducten die je verbruikt - bijvoorbeeld, boter, melk, kaas, yoghurt, enz. - zal leiden tot verdere complicaties. Vermijd consumeren zuivel totdat u zeker weet dat uw lichaam weer normaal is.
 6. 6
  Vermijd consumeren cafeïne en alcohol. Cafeïne en alcohol zullen beide veranderen je lichaam chemie op manieren die je meer ongemakkelijk kunnen maken. Echter, nog belangrijker, cafeïne en alcohol zijn beide diuretica, wat betekent dat ze zullen zorgen dat je vaker moet plassen. Frequent urineren leidt tot uitdroging, die ernstige problemen kunnen veroorzaken in combinatie met frequente braken en diarree.

Waarschuwingen

 • Als de voedselvergiftiging aanhoudt voor meer dan een paar dagen, een arts raadplegen. Een arts moet ook contact worden opgenomen als u een hoge koorts, problemen met het gezichtsvermogen of moeite met ademhalen en slikken.
 • Als het voedsel vergiftiging werd veroorzaakt door ingeslikte champignons of zeevruchten, contact opnemen met een arts meteen. Sommige giftige stoffen gevonden in bepaalde soorten paddestoelen en zeevruchten kan dodelijk zijn en vereisen onmiddellijke aandacht.