Wkenl

Hoe te kamperen minimalistische stijl gaan

Minimalistische camping klinkt misschien overbodig gezien het feit dat veel mensen gaan kamperen om weg te komen van onze zwaar materialistische levensstijl. Echter, als je alle kampeerspullen die wordt verhandeld op de liefhebbers van kamperen overwegen, is het mogelijk om te eindigen sjouwen een substituut voor bijna alles in uw huis en te eindigen door het opzetten van een mini-kasteel weg van huis. Waar is het plezier in al uw klussen en spullen te slepen met je?

Minimalistische camping is zo veel over mentaliteit als het gaat over versnelling, en jezelf toe de ruimte om gewoon te gaan is de meest bevrijdende aspect van alle. Laat het over-verpakkers en consumentisme kampeerders hoe minimalistische camping zou moeten zijn!

Stappen

Hoe te kamperen minimalistische stijl gaan. Wees bereid om ruw het, om aan te passen wat de natuur biedt en aan de dingen die je hebt doet dubbele plicht te maken.
Hoe te kamperen minimalistische stijl gaan. Wees bereid om ruw het, om aan te passen wat de natuur biedt en aan de dingen die je hebt doet dubbele plicht te maken.
 1. 1
  Wees bereid om ruw het, om aan te passen wat de natuur biedt en aan de dingen die je hebt doet dubbele plicht te maken. Minimalistische camping is ongeveer mijdend de steeds breder scala van huiselijke gemakken die worden verkocht als kampeerspullen. Per definitie is een minimalistische camper is geen versnelling gerichte camper en is vaak een persoon die vindt dat gewoon wandelen in camping retailers een overweldigende ervaring, laat staan ​​sjouwen al die extra dingen over! Het probleem met al deze spullen is dat het onoverzichtelijk uw ervaring van het begin (wat mee te nemen, wat te vertrekken, enz.), het weegt onderaan uw vervoer, en het dwingt je om ervaringen die worden geleid door de versnelling eerder dan het toestaan ​​hebben jezelf te laten leiden door de natuurlijke wonderen om je heen. Bij het ​​verlaten van meer spullen thuis en nemen minder, en zijn meer bereid te doen maken, kunt u een ongelooflijke minimalistische hebben camping ervaring.
 2. 2
  Wijzen een kleine tot middelgrote tas alleen per camper. Iedereen onder de 10 krijgt een zak samen, en kudos delen aan iedereen ouder dan 10 die ermee instemt om hetzelfde te doen. De minder zakken, de minder spullen reeds. Binnen die tas, elke persoon heeft om hun kleren, schoenen, badkamer behoeften (inclusief), entertainment behoeften, en alles wat niet direct verband houden met de oprichting van de camping zelf tegemoet. Stel de uitdaging en vertel hen dat er niet meer ruimte. En veto grote zakken!
  • Heb een basisregel dat als de verpakker niet kunnen dragen hun eigen zak voor vijf minuten zonder te willen het neer te zetten, kunnen ze niet nemen met hen, maar moet het te verlichten.
 3. 3
  Werken wat je nodig hebt op de camping. Om comfortabel te overleven voor een paar dagen tot een paar weken, zou de basis die je nodig hebt zijn:
  • Accommodatie: de, of twee of meer tenten als er een grote groep plus grondzeil. Neem alleen genoeg tenten voor de hoeveelheid mensen - je hoeft niet extra tenten nodig voor woonkamers, keukens, en wat anders (als je dat doet, dan boek hutten en camping te vermijden). Misschien wilt een algemeen doel tarp ook, voor allerlei mogelijkheden.
  • Slapen gear: per persoon zul je er een nodig slaapzak. Extra koude mensen kunnen langs ofwel brengen een warmere slaapzak of een extra ruimte deken.
  • Kleding: Wees bereid om kleding meer dan een keer (gebruik deodorant) en laag dragen aan veranderende temperaturen tegemoet. (Gone lang? Neem een ​​klein flesje wasmiddel dat werkt in koud water. Je kan gemakkelijk een aantal ondergoed in een gootsteen schoon, en droog het op de top van de tent.)
  • Kookmateriaal: Hou het echt basic. Een klein kooktoestel (en brandstof), 1-2 potten, een tang en een aantal schalen, eten (mess-kit), platen, scherp mes en snijplank, en een paar bekers voor drankjes. Folie is uitstekend voor tal van mogelijkheden en terwijl men tafellaken handig kan zijn, kunt u ook gebruik maken van kranten uit incidentele leest. Hebben een kleine hoeveelheid detergent (geschikt voor het milieu) en een te. Als je blikjes, mee een blikopener (deze kunnen ook worden bevestigd aan zakmessen) en een flesopener is nuttig. U kunt de camping kachel af te zien en gewoon koken met een vuur (denk aan de wedstrijden) mits je bent een bevoegde brandweerdienst maker. Hebben ook een basis bijl of een soortgelijk gereedschap voor hout hakken.
  • Verlichting: Een zaklamp of hoofdlamp per persoon. Als het niet, ga vroeg naar bed, praten in het donker tot je in slaap valt, en vroeg opstaan. U zult het geweldig vinden.
  • Basics:, wc-papier, touw, vuilniszakken, kleine naaisetje, essentiële medicijnen, EHBO-kit, en zonnebrandcrème, en misschien een klamboe als gerechtvaardigd waar je naartoe wilt. Niets meer en je krijgt te fancy.
 4. 4
  Werken wat je niet nodig hebt op de camping. Er zijn veel dingen die je niet nodig hebt, maar die zwaar worden verhandeld op luxe camping toevoegingen. Sommige van deze zijn:
  • Koffiezetapparaten en elk ander apparaat dat is omgepakt voor camping doeleinden. Heb je echt een espresso nodig of bent u klaar voor kamp koffie?
  • Uitklapbare tafels en ligstoelen. Misschien een vouwstoel is nuttig maar houd de eetkamer en woonkamer meubels thuis. Veel campings bieden tafels en stoelen, en de natuur biedt logs, boomstronken, en andere natuurlijke objecten die je fantasie goed gebruik van kan maken. En als je een Thermarest ® sling, kunt u uw slaapmat te zetten in een zitting zonder veel ophef, zelfs dat is overkill voor sommigen, als je kon ook gewoon leunen de mat tegen een rots voor comfort en zitplaatsen!
  • Fancy grote lampen, kachels, of iets aangedreven. Als deze zijn uw ding, misschien wel het inhuren van een camper is een betere keuze, vooral als je probeert te brengen ook langs de schotelantenne.
  • Niets bijzonders en niet iets wat je grootouders zou hebben geweten toen ze gingen kamperen. Deze test zal u helpen om veel spullen thuis te laten.
 5. 5
  Bezuinigen op de badkamer behoeften. Alles wat je nodig hebt is je tandenborstel, wat tandpasta (delen een buis met iedereen van hetzelfde geslacht als het makkelijker is in dezelfde badkamer), een stuk zeep, een klein flesje shampoo (en conditioner als je het echt nodig hebt), en deodorant. Dental floss is ideaal voor zowel tanden en veel dingen die moeten vastbinden, en neemt niet veel ruimte in beslag. Er zijn nog meer harde kern versies van het wassen van je haar, zoals alleen met behulp van water of zeep, of niet lastig om het te wassen op alle, de keuze is aan jou. Een gezicht wasmachine moet u doen voor het reinigen van de ogen en het gezicht en een voor de genitale regio voor die ochtenden wanneer er geen douchegelegenheid en deze kunnen worden gewassen en gedroogd overdag. Laat de haren / lichaam / bad gels, parfums, haarlak, mousse, badschuim, scheren versnelling, ontharingscrème items, enz. thuis. Je bent kamperen, en je gaat ruiken als natuur, kampvuren, en zweet zeer snel, dus het is best om te wennen aan het!
  • Verwijder alle okselhaar en beenhaar voor je vertrekt en dan vergeet het dan maar. Zeker dat het zal een beetje groeien, maar vergeet niet - je bent kamperen en het leven is back-to-natuur.
 6. 6
  Minimaliseer de selectie eten. Er zijn tal van mogelijkheden in de food afdeling kamperen en de supermarkt, maar u kunt gemakkelijk meeslepen op het voedsel voorzijde, met te veel kruiden, te veel blikjes, en te veel gastronomische arrangementen van enkele camping voedsel dat je hebt espied en dacht misschien smaken heerlijk. Vasthouden aan wat u weet werken bij het kamperen, en dat is de basis.
  • Maak een kleine kit bestaande uit een klein flesje, zout en peper, paprikapoeder of chilipoeder, kleine sojasaus, en een kruiden van keuze als de fundamentele koken kit.
  • Koop dranken zoals melk, water, sap en bier als je ze nodig hebt. Er is geen reden om gesleur iets anders dan sommige drinkwater voor het rijden.
  • Koop verse groenten en fruit op de camping. Gebruik lokale boerderijen als uw supply bron.
  • Voorkomen dat er te veel bewerkte voedingsmiddelen. Sommige blikjes bonen kan nuttig zijn, maar niet een hele waaier van ingeblikt voedsel.
  • Gebruik gedroogd voedsel om gedroogde groenten toe te voegen aan gerechten u kookt.
  • Haver en tarwe koekjes maken goede ontbijtgranen.
  • Rijst, pasta, en snel koken granen zijn belangrijke basisprincipes.
  • Theezakjes en oploskoffie zakjes zijn nuttig. Tuurlijk, kunt u uw perfect gezette koffie houdt, maar je gaat kamperen, geen cafe loungen.
  • Vang uw eigen vis. Als je jagen, jagen je eigen eten in legitieme plaatsen, of de aankoop van lokaal geslachte vlees. Ook handig mee te nemen.
 7. 7
  Wees hard voor de fun apparatuur. Alleen nemen wat je weet dat je ook daadwerkelijk gebruiken en niet een heleboel van "we kunnen dit gebruiken als we het". Karten de kajak, fietsen, frisbees, ballen, badminton set, scooters, speelgoed, waterpolo set, volleybalnet, kaartspellen, bordspellen, elektronische gadgets, en God weet wat nog meer allemaal neemt ruimte en zorgen ruimte op uw reizen, zoals je moet overwegen wanneer het zal passen en of het in gevaar op het krijgen van gebroken, verloren of gestolen. Hoe is dat naar een rustige camping trip weg te waarborgen?
  • Goede kleine leuke items voor de minimalistische camper onder een pak kaarten, een reeks verhalen dobbelstenen, een frisbee, en je zwembroek.
 8. 8
  Denk aan het verbod op de elektronische gadgets. Je hebt toegang tot hen het hele jaar door hadden. Waarom heb je nodig om ze mee te nemen kamperen? De laptop risico laten vallen, vuil en met water geweekt helemaal over het - dito de iPad en misschien zelfs de draagbare muziekspeler. Als voor een DVD-speler in de wildernis? In dit stadium is het niet zozeer de camping als het proberen op te zetten met de ervaring! Get wild en laat de elektronische spullen thuis.
  • Herontdek gesprekken, verhalen vertellen, tekenen in het zand / aarde en sterren kijken. Geen van deze activiteiten vereisen complexe versnelling.
  • Een voor de veiligheid is oke, maar zet hem dan uit. Het is out of bounds voor games, werk e-mails en internettoegang (tenzij je op zoek bent tot hoe je tent opzetten).
  • Een camera is waarschijnlijk de enige uitzondering, het documenteren van de schoonheid van alles wat je ziet en het geluk en de beproevingen van uw collega-kamp metgezellen is zeker de moeite waard.
 9. 9
  Aan te passen en uit te breiden jezelf. Leer nieuwe manieren om dingen die je niet aan gedacht hebben te doen. Dit is goed voor je creativiteit en zin voor. Dus, heb je niet een standaard voor je kookpotten? en maak een uit rotsen en logs. Je hebt geen horloge om u te vertellen van de tijd? Vertel de tijd met behulp van uw hand. Geen kommen voor het dessert? Was de degene die je voor het eerst gebruikt voor soep en hergebruiken voor dezelfde maaltijd. Er zijn zoveel dingen die je kunt improviseren en vindingrijk te zijn over, dat dit op zich een leuke en spannende deel van minimalistisch kamperen.
 10. 10
  Genieten van de ervaring van minimalistische camping. Als je hoofd uit naar het kamp met de mentaliteit dat je jezelf ontnemen van luxe en comfort, je bent waarschijnlijk om jezelf te genieten. Aan de andere kant, als je de mentaliteit die je hebt genoeg om te overleven, plus een aantal traktaties, en dat het werkelijke doel van de reis is om de natuur en je vindingrijkheid herontdekken, zal de reis aangenaam en een gezonde, lonende uitdaging. Je zal veel leren en ontdekken dingen over jezelf en je mede camping metgezellen die je nog niet wist en dat is iets wat spullen kan je nooit geven.

Tips

 • Oefenen hoe je een vuur te bouwen en zetten een tent thuis voor vertrek. Op die manier voel je je niet zo zenuwachtig over het niet zeker dat je kunt vertrouwen op je eigen vaardigheden! Je zou zelfs graag uit te proberen een paar kooktoestel maaltijden voordat je maar meestal is dat niet zo moeilijk om te leren op de camping.
 • Volgen van een checklist, zodat je niet te veel last jezelf met spullen.
 • Na elke camping reis, opnieuw uw camping lijst en steken uit alles wat je dacht was niet nuttig of kan worden vervangen door een ander item op de lijst staat. Op deze manier kunt u blijven scherpen beneden in de lijst totdat u uw bijna-perfecte minimalistische kamperen lijst voor toekomstige reizen te bereiken!
 • Als je doet plein air schilderen, minimaliseren uw kampeerspullen om het gemakkelijker maken om uw kunst spullen mee te nemen. Zorg ervoor dat uw schilderij spullen dragen op een lange wandeling rond huis alvorens het op een camping reis om ervoor te zorgen dat het licht genoeg om te verwerken. Je eerste reis zul je waarschijnlijk te veel mee, maar als je meer oefening krijgt met uw gekozen plein air medium zult u ontdekken welke tools zijn essentieel en welke niet eens raken niet gebruikt. Als je nog nooit hebt buitenschilderwerk eerder geprobeerd, aquarellen zijn de meest compacte, lichtgewicht medium te gebruiken. Breng gewoon een zak set of een paar buizen, sommige reizen borstels en een aquarel dagboek.
 • Voorkeur aan de handdoeken die klein zijn, maar geniet van het water drastisch.
 • Camping checklists afhankelijk van uw bestemming en het seizoen zal variëren; overwegen om verschillende degenen op uw computer voor het gemak van herzien en bijwerken zoals vereist.
 • Als u van plan bent om uw minimalistische camping ervaring online uitgezonden, breng een kleine netbook in plaats van een zwaardere laptop. Het zal nog steeds geeft u online toegang en het uitvoeren van de stroom, maar grootte en het gewicht materie veel bij het wandelen. Of gebruik een smartphone om de stroom te dragen, het is nog kleiner. Zorg ervoor dat er mobiele telefoon service in uw kampeerterrein voor deze aanpak en probeer het totale aantal gadgets te verminderen. Een smartphone met een camera ingebouwd is beter dan een aparte camera, netbook en mobiele telefoon.
 • De beste tijd om te bespreken wat u achter de volgende keer worden overgelaten is aan het eind van een lange wandeling brengt het allemaal terug van de camping. Iedereen gaat naar lichtere verpakkingen willen volgende keer.

Waarschuwingen

 • Bouwen tot minimalistisch kamperen geleidelijk. Als de punt van de reis is een fietstocht, niet te vergeten de fietsen. Maak een lijst van wat je wou dat je bracht en dat vergelijken met de dingen die je gebracht en niet gebruiken. Verfijnen van je spullen totdat het is persoonlijk en geoptimaliseerd voor de echte gewoonten en persoonlijkheden van iedereen die regelmatig gaat op de reis kan minimalistische camping een prachtige ervaring te maken.
 • Zorg ervoor dat u langs alle nodige medicijnen; zijn minimalistische gaat niet over het ontkennen van de werkelijkheid. Het laatste wat je nodig hebt is een allergische reactie op een bijensteek of een astma-aanval en je niet hebt gebracht van uw medicatie.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine zak
 • Basics voor kamperen zoals hierboven uiteengezet
 • Tent
 • Elementaire voedselvoorziening
 • Basis kamp koken benodigdheden