Wkenl

Hoe te kleden voor snowboarden

Snowboarden kan een erg leuke sport te zijn, zolang je weet wat je krijgt jezelf in. Als je niet goed gekleed, brengt u uzelf in gevaar voor bevriezingen, gevoelloosheid, verwonding, en andere niet zo leuk kwalen.

Stappen

Hoe te kleden voor snowboarden. Draag een helm wanneer u duwen jezelf.
Hoe te kleden voor snowboarden. Draag een helm wanneer u duwen jezelf.
 1. 1
  Draag een helm wanneer u duwen jezelf. Veel snowboarders kiezen niet helmen dragen, maar ze worden vaak maakt een grote fout. Terwijl snowboarden, kunt u een rand te vangen en je kon je hoofd hard op de sneeuw erg hard, wat kan leiden tot hersenletsel. Als je gewoon leren, zul je vallen en je je hoofd moet beschermen. Als je duwt je vaardigheden in het terrein parkeren, je gaat vallen, en niemand wil hun headbangen op de rail of op te landen na een val twintig meter uit de lucht. Als je op een steil pad, zijn er waarschijnlijk rotsen, en als je in de open plekken, je echt nodig hebt om je hoofd omhoog te houden. Als het niet dragen van een helm, zeker brengen een wollen muts.
 2. 2
  Overweeg bril om de wind buiten te houden van uw ogen tijdens het rijden de heuvel af. Verschillende lenzen zijn nuttig voor verschillende tijden van de dag. Voor heldere omstandigheden tijdens de dag, je wilt een donkere lens of een gespiegelde lens zodat het beschermt je ogen tegen de zon. Als je wilt om snel te gaan, of het waait of sneeuwt (of ze zijn het maken van sneeuw), een heldere lens werkt goed 's nachts. Als je het niet dragen brillen, je vindt het heel moeilijk om snowboard achter mensen, als ze pikken sneeuw met hun ski's en spuit het in je gezicht.
 3. 3
  Kleden in lagen. Lagen zijn de sleutel tot het afstemmen van de omgeving om je heen. Breng minstens een extra in een zak aan de skigebied. Als je heet bent, haal er een van, voorwaarden kan en zal veranderen terwijl je op de berg. Een ademend waterdicht shell is ook zeer nuttig.
 4. 4
  Houd je handen warm met handschoenen of wanten. Koude dagen verlangen dikke handschoenen of wanten. Op warmere dagen, zal dunne handschoenen veel beter werken.
 5. 5
  Draag warme broek. Hoewel niet al te aantrekkelijk, thermisch ondergoed werkt erg goed. Meer dan dat, moet je ademend waterdicht sneeuw broek te dragen. Waterdicht is een grote troef, want als je een beginner bent boarder u veel tijd doorbrengen met je kont in de sneeuw, die een ongemakkelijke nattigheid op je achter zal veroorzaken.
 6. 6
  Zet op ski of snowboard sokken. Dit is een geval waarin lagen niet werken. Een paar dikke sokken is ideaal. Twee paar sokken eigenlijk maakt uw voeten kouder in nauwsluitende snowboardschoenen (welke je laarzen zou moeten zijn). Overweeg laarzen met een uitneembare voering voor de meeste warmte. Vergeet niet om je sokken omhoog te trekken zo hoog als ze kunnen gaan, of de bovenkant van de snowboard boot zal uw huid irriteren.
 7. 7
  Kies je board en bindingen. Uw raad grootte zal variëren in gewicht en voorkeur. Als je huurt, er zal er iemand zijn om maat je helpen, als je koopt, zal de griffie u te helpen.

Tips

 • Draag nooit katoenen broek. Ze nat en nat blijven, wat betekent dat je koud en blijven koud. Als je invriezen bent, wordt u ellendig.
 • Eerste keer, neem een ​​les van een professional, niet van een vriend. De vriend kan goed zijn in het rijden, maar zal waarschijnlijk slecht zijn in het onderwijzen van de begin punten; zijn waarschijnlijk al een lange tijd, omdat ze geleerd.
 • Draag nooit jeans terwijl snowboarden.
 • Snowboarden zal moeilijk zijn als je probeert het voor de eerste keer, maar raak niet ontmoedigd, kan het een zeer leuke ervaring.
 • U kunt vaak huren waterdichte broek of ski bibs van de skigebieden of lokale ski / snowboard winkels.
 • Als de omstandigheden echt koud, draag trainingsbroek onder je sneeuw broek. Zoals eerder gezegd, nooit dragen jeans want je invriezen en nat zal zijn.
 • Als u vindt dat uw helm te los is voor u, het dragen van een hoed onder het helpt te houden strak op je hoofd.

Waarschuwingen

 • Snowboarden kan zeer gevaarlijk zijn, en u kunt ernstig gewond raken, dus rijd met de nodige voorzichtigheid en niet duw jezelf te ver.
 • Zorg ervoor dat je de badkamer eerst gebruiken!