Wkenl

Hoe te laat wakker en nog steeds maken het op tijd

Iedereen heeft ergens te zijn op een bepaalde tijd. En uiteindelijk, zal je te laat wakker. Lees verder om te leren een aantal belangrijke tips voor het maken van het op tijd!

Stappen

Hoe te laat wakker en nog steeds maken het op tijd. Heb een optimist niet.
Hoe te laat wakker en nog steeds maken het op tijd. Heb een optimist niet.
 1. 1
  Heb een optimist niet. De sleutel hier is om niet onderschatten hoe lang bepaalde taken neemt u mee. Ze langer duren meestal dan je waarneemt.
 2. 2
  Neem een snelle, koude douche. Het koude water zal je aanmoedigen om te haasten. Als het mogelijk is, sla wassen van je haar. Wijs met de douchekop naar beneden zodat het wijst naar je borst. Werken tot een snelle schuim en spoel. De enige plaatsen die eigenlijk zeep nodig hebt zijn je oksels en kruis gebied. Dit moet je niet meer dan 5 minuten.
 3. 3
  Krijgen zo snel mogelijk gekleed. Verspil geen tijd rommelen. Kies gewoon een vlakte outfit, recht te zetten voor een paar seconden in de spiegel, en verplaatsen naar de volgende stap. Dit zou niet meer dan 10 minuten. Of probeer het uitzoeken van je outfit de avond ervoor, dan krijgt gekleed zal 2 minuten duren.
 4. 4
  Kort de neiging om je haar. Neem de eenvoudigste route je kunt. Als je lang haar hebt, borstel het omhoog in een paardenstaart (vooral omdat je niet wassen). Probeer om niet meer dan 3 minuten te besteden aan deze. Op je weg uit de badkamer, pak je tandenborstel en tandpasta mee te nemen. U kunt uw tanden te poetsen nadat je naar waar je moet gaan.
  • Pak je make-up, ook. Als opdagen frisse gezichten is onaanvaardbaar echter vasthouden aan de basis: poeder en mascara. Al het andere kan gaan in dezelfde zak als je tandenborstel.
  • Solliciteer je deodorant snel, of gooi het in de zak ook.
 5. 5
  Drink een glas water of melk (iets dat niet voorbereiding vereist) en pak wat je kunt eten tijdens het rondlopen. Een muesli of energie bar is ideaal, maar als het erop aankomt, zal een paar koekjes te doen. Op dit punt, is het beter om een ​​klein beetje van iets niet-zo-gezonde in je maag dan niet om iets te eten te allen gezet. Plus, het eten zal helpen zich te ontdoen van 's morgens adem totdat je kan poetsen. Van al deze keuzes, zal een appel je wakker wordt, uw tanden poetst, verfrissen uw adem, en geeft je de broodnodige vruchtensuiker om uw motor draait, totdat je iets meer substantieel kunnen grijpen.
 6. 6
  Pak de spullen die je nodig hebt. Dit omvat meestal sleutels, portemonnee, telefoon, en kunnen ook boeken, een aktetas, een laptop, enz. omvatten Dan gaan!

Tips

 • Maakt niet uit hoe laat je bent, zorg ervoor dat je jezelf controleren in de spiegel om te controleren of je kijkt semi-toonbaar.
 • Draag een trui of fleece over een gekreukt overhemd. Het enige dat zal laten zien is de kraag toch.
 • Als je echt wilt slapen in, het organiseren van uw kleding, tas (of wat dan ook), en je 's ochtends gereedschappen (kam, shampoo, enz.) voordat je gaat slapen.
 • Houd een paar vroege ochtend benodigdheden - een dag de moeite waard van de geneeskunde, een mueslireep, extra deodorant, tandenborstel en een sample-size tandpasta, enz. in een klein mandje in uw auto (of in een zak in de buurt van uw deur) als je de neiging om verslapen. Zorg ervoor dat alles dat een vervaldatum (medicijnen en voedsel bijvoorbeeld) heeft regelmatig vernieuwen.
 • Als je echt te laat, overwegen ziekmelden. Of gewoon toegeven dat de waarheid; bellen om te zeggen dat je verslapen en neem de tijd krijgen inch

Waarschuwingen

 • Niet scheren of toepassen make-up in de auto.
 • Zorg er altijd voor alles wat u nodig hebt, waar je weet waar het is, als je iets belangrijks kan je uiteindelijk terug naar huis gaan en te laat vergeten.
 • Komen niet in met een slechte houding, omdat je te laat was. Het is niet hun schuld dat u het alarm niet hoorde.
 • Probeer niet om een ​​NASCAR bestuurder geworden op de snelweg in een poging om het te maken naar het kantoor op tijd. Meer dan een tien mijl reis het verschil tussen rijden op 50 mijl per uur en 70 mijl per uur is ongeveer drie en een halve minuut. Het is niet de enorm toegenomen risico van een lange vertraging door te worden aangehouden door de politie waard, veroorzaken van een ongeval, of als een zelfingenomen dreiging op de weg.