Wkenl

Hoe te leren turnen beginnen

Turnen kan de leukste zaak van de wereld te zijn en het is een goede oefening. U krijgt om allerlei trucs te leren en zelfs concurreren met anderen als je eenmaal meer gevorderde! Hoewel er zijn vele profs moet je nadenken over de nadelen. Als u klaar bent om het nemen van dit leuke gevulde gevaarlijke sport zijn, lees dan verder.

Stappen

Hoe te leren turnen beginnen. Begrijp dat gymnastiek is zowel een fysiek als emotioneel veeleisende sport die een flexibel, sterk lichaam nodig heeft.
Hoe te leren turnen beginnen. Begrijp dat gymnastiek is zowel een fysiek als emotioneel veeleisende sport die een flexibel, sterk lichaam nodig heeft.
 1. 1
  Begrijp dat gymnastiek is zowel een fysiek als emotioneel veeleisende sport die een flexibel, sterk lichaam nodig heeft.
 2. 2
  Vind een lokale sportschool. Vragen of ze lessen voor uw leeftijdsgroep / vaardigheidsniveau hebben, of ze concurreren, hoeveel uur per week nodig zijn, hoeveel de klasse kosten, of het nu een recreatieve klasse of een team (een team is veel intenser), en wat de leraar-to-student ratio is.
 3. 3
  Begin met de basics. Probeer bijvoorbeeld te lopen op de evenwichtsbalk, of probeer een koprol op de grond. Vraag altijd uw instructeur voor pointers. Het werk aan het doen van een radslag en een handstand - twee basis bewegingen in gymnastiek.
 4. 4
  Werken consequent op je splitst je helpen flexibiliteit.
 5. 5
  Werken aan het bouwen van uw kracht, inclusief de arm, schouder en rug kracht, uw core spieren, en je beenspieren. Bijvoorbeeld, zijn pull-ups, push-ups, v-ups, crunches, handstanden tegen een muur in je kracht conditionering routine. Zorg ervoor dat u eerst rekken.
 6. 6
  Hard werken! Discipline is belangrijk in deze sport. Het kost tijd en herhaling voor je lichaam om te leren en te onthouden de bewegingen, dus blijven werken totdat je het goed. Als je gefrustreerd, ga zitten voor een minuut, een drankje, ga dan terug en probeer het opnieuw.
 7. 7
  Volg de instructies van de coach zo nauwkeurig als je kunt. Houd in gedachten dat je coach lijkt misschien erg veeleisend, maar is eigenlijk alleen probeer je te helpen.

Tips

 • Zorg ervoor dat je gehydrateerd te blijven terwijl je doet gymnastiek. Het zal helpen om uw spieren tegen verwondingen.
 • Voor vrouwen turnen, overwegen om een ​​ballet of yogales aan flexibiliteit en de kwaliteit van uw dansen op de vloer, evenals uw balans te verbeteren op de balk. Voor mannen turnen, wilt u misschien een gewicht opleiding klasse te nemen om te helpen met uw core kracht - iets wat mannen turnen vertrouwt op dagelijks.
 • Vergeet niet dat u niet hoeft te artistieke gymnastiek doen. Ritmische gymnastiek vergt een grote flexibiliteit. Sommige mensen genieten van het meer, omdat ze niet hoeven te maken over zichzelf te kwetsen.
 • Geef niet op, omdat je niet kon doen het splitst in een dag. Gymnastiek vergt veel tijd en herhaling!
 • Richten ons altijd op je best te doen. Concurreren met jezelf en je zult zien verbetering.
 • Wees niet bang om op te komen voor jezelf zijn als je een harde tijd met een vaardigheid. Als u niet zeker weet hoe iets te doen of het gevoel kunt u de verhuizing niet veilig kunnen uitvoeren, om hulp te vragen!

Waarschuwingen

 • Verwijder altijd uw sokken voordat turnen. Blote voeten kunt u meer vrij en veilig bewegen.
 • "Rips" zijn een veel voorkomende, maar toch pijnlijke deel van gymnastiek. Rips worden wanneer een deel van de buitenste laag van de huid op je handpalm is "geript" van de rest van je hand. Ze zich voordoen wanneer er te veel wrijving komt tussen je hand en de bar. Er is niet echt een manier om de kans op scheuren, ze zijn een deel van het zijn een turner. Rips genezen na verloop van tijd en meestal geworden eelt. Hoewel sommige mensen beweren dat grips rips kan voorkomen, waren zij niet bedoeld om scheuren te voorkomen en niet. U hoeft niet grips nodig totdat je een hoger niveau te bereiken. Krijt wordt vaak toegepast op je handen om je grip op de bar te helpen, maar je hoeft niet te veel nodig. Een overmaat kalk kunnen een grote hoeveelheid wrijving en veroorzaken meer scheurt.
 • Turnen is een gevaarlijke sport. Gebroken botten of gescheurde spieren kan allemaal gebeuren in gymnastiek. Serieus te overwegen of je denkt dat je pijn goed te behandelen. Als beginner zal je waarschijnlijk geen schade te ondersteunen, maar het is nog steeds belangrijk om de risicofactoren te begrijpen.

Dingen die je nodig hebt

 • Grips voor bars (na goedkeuring door je coach)
 • Sporttape (voor verstuikte enkels ed of "geript" hands on bars)
 • Gratis Gewichten (optioneel)
 • Een maillot of andere comfortabele kleding je kunt verplaatsen in