Wkenl

Hoe te leven met het syndroom van asperger

Hieronder staan ​​tips over hoe te leven met het Syndroom van Asperger. Mensen die met Asperger misschien wel Aspies of Aspergians wonen en ze worden soms aangeduid als geeks of nerds. Er is enige discussie, maar de meeste deskundigen nu voelt het Syndroom van Asperger is een onderdeel van het autistisch spectrum.

Stappen

Hoe te leven met het syndroom van asperger. Denk niet aan asperger als een ziekte.
Hoe te leven met het syndroom van asperger. Denk niet aan asperger als een ziekte.
 1. 1
  Denk niet aan asperger als een ziekte. Zie het als een soort persoonlijkheid. Elk persoonlijkheidstype heeft zijn positieve en negatieve kanten. Mensen met Asperger zijn over het algemeen zeer intelligent, maar helpen met sociale vaardigheden, zoals angst management, keuze maken, en optimistisch nodig.
 2. 2
  Raadpleeg een psycholoog, in licentie maatschappelijk werker, ergotherapeut, of een psychiater voor meer informatie over het syndroom van asperger leren. Zoals therapeuten, kunnen zij een behandelplan te helpen met het dagelijks leven te ontwikkelen.
 3. 3
  Gebruik het behandelplan om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Sommige van de dingen die beoefend kunnen leren hoe om te praten met mensen in verschillende sociale situaties.
 4. 4
  Leren wanneer het gepast is om contact en aanpak mensen is. Oefenen wat je geleerd en probeer het behandelplan aanbevelingen op te volgen.
 5. 5
  Lees welke specifieke aspecten van het syndroom van asperger geven u de meeste moeite, en proberen te werken om hen heen.
 6. 6
  Vergeet niet om te praten met mensen, niet "praten" hen. Een goede verhouding in een een op een gesprek luisteren ongeveer 60% van de tijd en over 30%. Probeer niet te praten voor meer dan vijf tot tien minuten per keer. Dit zou worden monologuing. Laat de andere persoon of personen, het tempo van het gesprek.
 7. 7
  Onthoud het gedrag van mensen als ze bedroefd. Vraag vrienden hoe acties nood kan hebben veroorzaakt. Vraag vrienden hoe het veroorzaken van leed in de toekomst te voorkomen.
 8. 8
  Oogcontact, maar niet staren. De beste manier om oogcontact te bereiken is om kort te kijken naar hun linkeroog en dan verschuiven naar hun rechteroog.
 9. 9
  Lees het volgende artikel voor hulp over hoe naar school situaties aan te pakken: Hoe naar school te overleven met het syndroom van Asperger.
 10. 10
  Merk op dat om sociale vaardigheden te leren, zou je kunnen proberen te lezen: Hoe te leven met het syndroom van Asperger en de ontwikkeling van sociale vaardigheden.