Wkenl

Hoe te lopen op je handen

Lopen op je handen is een klassiek teken van verrukking, niet om een ​​groot feest truc noemen. Als een bonus, het verbetert ook je bovenlichaam kracht, abs, en armspieren. Te lopen op je handen, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe te lopen op je handen. Kies een ruime locatie met een zachte, vlakke ondergrond.
Hoe te lopen op je handen. Kies een ruime locatie met een zachte, vlakke ondergrond.
 1. 1
  Kies een ruime locatie met een zachte, vlakke ondergrond. Een park, tuin, of gymnastiek mat zou goed werken voor deze oefening. Zorg ervoor om jezelf genoeg ruimte om de verhuizing uit te voeren.
 2. 2
  Opwarmen. Zelfs als je fit bent, plotseling bewegen op nieuwe manieren is hard op het lichaam, om niets van het feit dat flipping ondersteboven u duizelig maakt, als je dat nog niet opgewarmd zeggen. Zorg dat u uw polsen extra aandacht geeft, zoals u zult zetten al uw gewicht op hen.
 3. 3
  Leer hoe je een handstand doen. Als u nog niet hebt, is het essentieel dat u deze stap beheersen voordat u verder gaat.
 4. 4
  Hier krijg je een trainer of een goed geïnformeerde vriend om u te spotten. Deze persoon taak zal zijn om een ​​veilige afstand voor u te vangen staan ​​en dan houd je kuiten terwijl je in een handstand. Ze kunnen ook staan ​​achter je, maar je moet oppassen niet om ze schoppen op weg in de juiste positie!
 5. 5
  Neem de juiste houding. Strek je armen recht boven je hoofd met je handpalmen naar voren. Houd je ellebogen op slot uit, zodat ze niet onder je geven. Richt vervolgens de ene voet voor de andere. Draai de andere voet iets naar buiten voor een betere balans.
 6. 6
  Kijk naar beneden naar waar je naartoe gaat om je handen te plaatsen. Dit zal u helpen uw doel te begeleiden en te blijven georiënteerd.
 7. 7
  Krijgen in een handstand. Om dit te doen, moet u meerdere acties tegelijk uit te voeren:
  • Het verschuiven van uw gewicht op uw puntige voet, mager over in de taille. Uw uitgebreide armen zal naar beneden zwaaien naar de grond voor je.
  • Als je mager naar beneden, start het optillen van de poot met geen gewicht erop. Aangezien u uw gewicht hebt verschoven naar de voet voor, moet uw achterste been natuurlijk vertrokken. Hou je gewoon aan dat been recht en het gebruik van de dynamiek van uw swing naar beneden om het naar boven te stuwen.
  • Als je handen de grond raken, duwt met uw resterende been. Je tweede voet moet nu opstaan, de dynamiek van je andere been, die al bijna op zijn plaats, zal helpen stuwen dit been omhoog.
 8. 8
  Laat je partner om u ter plaatse. Als je benen zwaaien, zal deze persoon helpen om stabiel.
 9. 9
  Houd je benen recht omhoog en jezelf in balans. Houd je benen bij elkaar voor evenwicht en stabiliteit. Zodra je je comfortabel voelt, laat je spotter te laten gaan. Je kan hebben om rond te struikelen over je handen om het evenwicht te houden, maar dat is OK. (Raadpleeg de onderstaande tips voor meer over hoe het evenwicht.)
 10. 10
  Beweeg je hand naar voren, iets leunt in de richting waarin u wilt gaan. Je hebt nu genomen uw eerste hand-stap.
 11. 11
  Verplaats de andere hand naar voren, iets leunt in de richting waarin u wilt gaan. Kleine stappen zijn het gemakkelijkst als je gewoon leren.
 12. 12
  Blijven nemen van kleine stappen tot u comfortabel met hen bent. Dit zal waarschijnlijk vele rondes van de praktijk, maar uiteindelijk, zult u in staat om grotere stappen te nemen zijn.
  • Als je begint te snel gaat, nemen grotere stappen te vertragen en weer controle.
  • Als u vindt balanceren op je handen moeilijk, probeer dan de techniek van het nemen van stappen in de richting waarin je valt. Probeer je handen recht onder je voeten te houden ten alle tijden. Wanneer het proberen om vooruit te lopen, kantel je lichaam iets naar voren en dan beweeg je handen te zijn onder je lichaam, en herhaal.
 13. 13
  Zorg ervoor dat u uw buikspieren te scherpen en kijk naar je handen.
 14. 14
  Buig je benen terug naar beneden vanaf de taille om te stoppen. Dit is de makkelijkste manier om eruit te komen van een handstand.
  • Als je valt, alsof je gaat om te landen op je rug, dan kunt u altijd buig je armen, stop je hoofd, en de uitrol van de handstand. U kunt ook buigen over een brug en langzaam laat jezelf naar beneden. Zie hieronder de Related Googles.

Tips

 • Als je voelt dat je benen beginnen kantelen langs je hoofd, gebruik uw vingertoppen te duwen tegen de grond alsof je probeert om een ​​groot deel van vuil te grijpen.
 • Als je voelt dat je benen terug te vallen naar beneden licht, gebruik de palm van uw hand om je gewicht iets te verplaatsen naar uw vingertoppen. Niet al je gewicht niet zetten op je vingertoppen, wat zou kunnen leiden dat u een of meer vingers breken en mogelijk uw rug verwonden of wervelkolom.
 • Probeer het doen handstanden tegen een muur. Het helpt bij de opbouw van de kracht op je schouders, die ook zal helpen met handstanden.
 • Sommige mensen vinden dat buigen hun benen als ze leren helpt, en later kun je leren om ze recht te trekken.
 • Het belangrijkste ding met het balanceren op je handen is om je sweet spot, die het gewicht van uw lichaam zo direct over je handen als mogelijke middelen om het centrum te vinden. Je zult beter in het vinden van deze plek met de praktijk. Kortom, heb je altijd het gevoel alsof je nauwelijks niet omvallen (aan de achterzijde).
 • Altijd Blijf proberen! Never give up!
 • Probeer het oefenen in een zwembad aan het gevoel eerst.
 • Bereid je arm, schouder-, buik-, been-en rugspieren voor deze training door regelmatig te oefenen. Verwacht niet dat je lichaam gaat klaar om deze 's nachts te doen te zijn. Kracht kan compenseren voor een gebrek aan evenwicht en je een bepaald bedrag van de schouder en trapezius kracht om rond te lopen comfortabel nodig. Het leuke met handwalking is dat met de praktijk, zal je lichaam natuurlijk sterker en je zal een betere balans te krijgen ook.
 • Het houden van uw tenen omhoog helpt je evenwicht.
 • Een van de grootste onderdelen op het vinden van uw saldo is de manier waarop je benen zijn gepositioneerd. Als je dat doet een handstand en tip terug in de richting van je maag, je moet je benen meer bewegen over je hoofd. Echter, als je ze beweegt te ver boven je hoofd, je zal kantelen om je rug. Bovenlichaam kracht speelt een rol in die u snel kunt bijstellen je handen om u te helpen uw evenwicht te hervinden.
 • Instoppen uw overhemd!
 • Wees niet bang om die eerste swing naar boven te nemen met je benen omdat je nooit je evenwicht vinden anders.
 • Houd uw tenen omhoog.

Waarschuwingen

 • Dit zal waarschijnlijk duren je een lange tijd om erachter te komen, dus wees niet ontmoedigd als het de eerste keer niet gebeurt.
 • De meest prominente bron van verwonding in deze valt op je rug. Fall op je benen als je kunt. Een belangrijk ding om te leren is hoe om uit te rollen van een handstand. Als u een duik roll kan doen, moet je in staat om uit te rollen van een handstand. Kijk uit voor iedereen om je heen.
 • Stop wanneer je armen moe. Zodra je bent duizelig, vermoeid of gefrustreerd, neem een ​​pauze! Het heeft geen zin om te blijven proberen onder die omstandigheden, zult u niets meer. U bent niet om het even wat door te vallen op je hoofd trainen.